Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja si myslim, ze v Praze by ses pos..a strachy
Pusobi to na me az jako paranoia - manzela bych „pustila“, otevrela si lahev vina a prestala hrotit.
Pripadne se odstehuj, pokud to v tobe vyvolala takovy neg. emoce.
Já jsem taky strašpytel, takže to chápu
Jediné, co ti na to můžu napsat: buď ráda, že máš takového manžela. Nějaký pátek už emimino pozoruji a připadá mi, že většina chlapů by řekla, že jsi roura, práskla dveřmi a vrátila se nad ránem…nejspíš je to tím, že s dobrými vztahy se nikdy nevychloubá, emimino je o tom, aby se tu brečelo ![]()
@ne-silenamatka ten tvůj podpis prostě žeru! napadá mě vždycky, když se kradu večer tiše od pravidelně odfukujícího uzlíku v postýlce
![]()
@marrlinka píše:
Já jsem taky strašpytel, takže to chápuJediné, co ti na to můžu napsat: buď ráda, že máš takového manžela. Nějaký pátek už emimino pozoruji a připadá mi, že většina chlapů by řekla, že jsi roura, práskla dveřmi a vrátila se nad ránem…nejspíš je to tím, že s dobrými vztahy se nikdy nevychloubá, emimino je o tom, aby se tu brečelo
no nezlob se, ale přece život není o tom, že manžel nesmí (nechce) jít večer nikam, aby se manželka sama doma nebála. To není důkaz toho, že je to úžasnej manžel, to prostě není normální ![]()
@Allee píše:
no nezlob se, ale přece život není o tom, že manžel nesmí (nechce) jít večer nikam, aby se manželka sama doma nebála. To není důkaz toho, že je to úžasnej manžel, to prostě není normální
já bych ocenila, že chápe, že se bojím
i když samozřejmě v tohle případě je to trošku přehnaný, to uznávám.
@Shyka Ty jsi těhotná? Že ti tak haprují hormony..
Strach z toho být sama doma velice dobře znám - ovšem bavíme se o baráku na samotě u lesa, v oblasti s vysokou mírou nezaměstnanosti a chudoby..
U tebe bych to řešila zamknutím se a dohodou, že muž bude mít telefon na stole, kdyby něco.. (samozřejmě, že bych jako první volala policii, ale pro dobrý pocit..).
A pokud je to u vás objektivně tak špatné, pak se odstěhujte jinam - neumím si představit, jak chceš v takovém prostředí vychovat děti..
@marrlinka píše:
@ne-silenamatka ten tvůj podpis prostě žeru! napadá mě vždycky, když se kradu večer tiše od pravidelně odfukujícího uzlíku v postýlce![]()
Tvuj podpis je taky dobrej
![]()
Jé, tak to by ses u nás zbláznila - a to si představ, že nám živitel odjel na celej víkend na Apaluchu (pánská jízda), a s pozdravy pro kumpány
A tak víš co. Já si říkám, že kdyby tu chtěl něco najít, tak mu ještě půjčím baterku, a budeme hledat oba
Ne vážně. Může se sem zatoulat nějakej zoufalej feťák - a co uděláš. A to se prostě může stát kdekoli. Ale jestli se tady fakt něko(če)ho bojím, tak jsou to vzteklé lišky, toulaví psi a bachyně s mladýma.
@Emilie píše:
Jé, tak to by ses u nás zbláznila - a to si představ, že nám živitel odjel na celej víkend na Apaluchu (pánská jízda), a s pozdravy pro kumpányA tak víš co. Já si říkám, že kdyby tu chtěl něco najít, tak mu ještě půjčím baterku, a budeme hledat oba
Ne vážně. Může se sem zatoulat nějakej zoufalej feťák - a co uděláš. A to se prostě může stát kdekoli. Ale jestli se tady fakt něko(če)ho bojím, tak jsou to vzteklé lišky, toulaví psi a bachyně s mladýma.
Pošla bych strachy ![]()
@Sluka píše:
Pošla bych strachy
A nejvíc to tu řve tak ve čtvrt na šest ráno. Kdo neví, o co jde, to fakt tuhne krev v žilách. Teď se mrouskají naše kočky a naproti řvou srnci. Když jsem ještě netušila, co je to za zvuky, tak jsem si myslela, že jde po mně celá smečka psů baskervillských.
@Shyka
promiň, ale myslím jsi, že jsi nedospělá hysterka. jestli to vyplývá z těhotenství nevím.
Jestli nevydržíš v bytě sama bez ségry, nebo kamarádky, fakt zvažte jiné bydlení, takhle se žít nedá. Jo, a mrzelo by mě, že jsem chlapa ukovala doma kvůli takové kravině. Copak už Vás tam někdy někdo přepadl?