Partner, hospody a kamarádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
1.3.14 20:36

Tebe bych chtěla mít za manželku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
1.3.14 20:37

Ja si myslim, ze v Praze by ses pos..a strachy :) Pusobi to na me az jako paranoia - manzela bych „pustila“, otevrela si lahev vina a prestala hrotit.

Pripadne se odstehuj, pokud to v tobe vyvolala takovy neg. emoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.3.14 20:40

Já jsem taky strašpytel, takže to chápu :mrgreen: Jediné, co ti na to můžu napsat: buď ráda, že máš takového manžela. Nějaký pátek už emimino pozoruji a připadá mi, že většina chlapů by řekla, že jsi roura, práskla dveřmi a vrátila se nad ránem…nejspíš je to tím, že s dobrými vztahy se nikdy nevychloubá, emimino je o tom, aby se tu brečelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.3.14 20:42

@ne-silenamatka ten tvůj podpis prostě žeru! napadá mě vždycky, když se kradu večer tiše od pravidelně odfukujícího uzlíku v postýlce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
1.3.14 20:46
@marrlinka píše:
Já jsem taky strašpytel, takže to chápu :mrgreen: Jediné, co ti na to můžu napsat: buď ráda, že máš takového manžela. Nějaký pátek už emimino pozoruji a připadá mi, že většina chlapů by řekla, že jsi roura, práskla dveřmi a vrátila se nad ránem…nejspíš je to tím, že s dobrými vztahy se nikdy nevychloubá, emimino je o tom, aby se tu brečelo :nevim:

no nezlob se, ale přece život není o tom, že manžel nesmí (nechce) jít večer nikam, aby se manželka sama doma nebála. To není důkaz toho, že je to úžasnej manžel, to prostě není normální :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.3.14 20:50
@Allee píše:
no nezlob se, ale přece život není o tom, že manžel nesmí (nechce) jít večer nikam, aby se manželka sama doma nebála. To není důkaz toho, že je to úžasnej manžel, to prostě není normální :mavam:

já bych ocenila, že chápe, že se bojím :nevim: i když samozřejmě v tohle případě je to trošku přehnaný, to uznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
1.3.14 21:15

@Shyka bud rada, ze nesel :) To je taky znak toho, ze te miluje :)

• Citovat
  • Upravit
20155
1.3.14 21:27

@Shyka Ty jsi těhotná? Že ti tak haprují hormony..
Strach z toho být sama doma velice dobře znám - ovšem bavíme se o baráku na samotě u lesa, v oblasti s vysokou mírou nezaměstnanosti a chudoby..
U tebe bych to řešila zamknutím se a dohodou, že muž bude mít telefon na stole, kdyby něco.. (samozřejmě, že bych jako první volala policii, ale pro dobrý pocit..).
A pokud je to u vás objektivně tak špatné, pak se odstěhujte jinam - neumím si představit, jak chceš v takovém prostředí vychovat děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
1.3.14 21:30
@marrlinka píše:
@ne-silenamatka ten tvůj podpis prostě žeru! napadá mě vždycky, když se kradu večer tiše od pravidelně odfukujícího uzlíku v postýlce :lol: :lol:

Tvuj podpis je taky dobrej :palec: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.3.14 22:05

Jé, tak to by ses u nás zbláznila - a to si představ, že nám živitel odjel na celej víkend na Apaluchu (pánská jízda), a s pozdravy pro kumpány :mrgreen: A tak víš co. Já si říkám, že kdyby tu chtěl něco najít, tak mu ještě půjčím baterku, a budeme hledat oba :mrgreen: Ne vážně. Může se sem zatoulat nějakej zoufalej feťák - a co uděláš. A to se prostě může stát kdekoli. Ale jestli se tady fakt něko(če)ho bojím, tak jsou to vzteklé lišky, toulaví psi a bachyně s mladýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.3.14 22:12
@Emilie píše:
Jé, tak to by ses u nás zbláznila - a to si představ, že nám živitel odjel na celej víkend na Apaluchu (pánská jízda), a s pozdravy pro kumpány :mrgreen: A tak víš co. Já si říkám, že kdyby tu chtěl něco najít, tak mu ještě půjčím baterku, a budeme hledat oba :mrgreen: Ne vážně. Může se sem zatoulat nějakej zoufalej feťák - a co uděláš. A to se prostě může stát kdekoli. Ale jestli se tady fakt něko(če)ho bojím, tak jsou to vzteklé lišky, toulaví psi a bachyně s mladýma.

Pošla bych strachy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.3.14 22:22
@Sluka píše:
Pošla bych strachy :oops:

A nejvíc to tu řve tak ve čtvrt na šest ráno. Kdo neví, o co jde, to fakt tuhne krev v žilách. Teď se mrouskají naše kočky a naproti řvou srnci. Když jsem ještě netušila, co je to za zvuky, tak jsem si myslela, že jde po mně celá smečka psů baskervillských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.3.14 22:25

@Emilie :lol: Tyhle zvuky znám a nesnáším je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
1.3.14 22:34

@Shyka
promiň, ale myslím jsi, že jsi nedospělá hysterka. jestli to vyplývá z těhotenství nevím.

• Citovat
  • Upravit
2562
1.3.14 23:14

Jestli nevydržíš v bytě sama bez ségry, nebo kamarádky, fakt zvažte jiné bydlení, takhle se žít nedá. Jo, a mrzelo by mě, že jsem chlapa ukovala doma kvůli takové kravině. Copak už Vás tam někdy někdo přepadl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí