Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavlik Morozov píše:
Ja totiz nemam rad velkohuba prohlaseni, ktera nemaji racionalni zaklad.
Ty se nudíš, co? Nemáš do čeho píchnout, tak řešíš moji atraktivitu. Už mám normálně strach přispívat do dalších diskuzí, abych tam na tebe nenarazila. Jelikož ty jsi schopný i v diskuzi co dnes vaříte, řešit, jestli jsem dost atraktívní a charismatická na to abych uvařila svíčkovou. Ne každý si zaslouží vědět, jak vypadám. Už vůbec ne ty. Je tady hodně ženských, které tvrdí, jak jsou krásné, atraktívní, mají vytříbený vkus, ale opak je pravdou. Proč je neřešíš? Mám dojem, že jsi posedlý dáblem anebo mnou.
@Morska vila píše:
Ty se nudíš, co? Nemáš do čeho píchnout, tak řešíš moji atraktivitu. Už mám normálně strach přispívat do dalších diskuzí, abych tam na tebe nenarazila. Jelikož ty jsi schopný i v diskuzi co dnes vaříte, řešit, jestli jsem dost atraktívní a charismatická na to abych uvařila svíčkovou. Ne každý si zaslouží vědět, jak vypadám. Už vůbec ne ty. Je tady hodně ženských, které tvrdí, jak jsou krásné, atraktívní, mají vytříbený vkus, ale opak je pravdou. Proč je neřešíš? Mám dojem, že jsi posedlý dáblem anebo mnou.
Jeste jednou ti zopakuji proc. Protoze jsi mne neodpovedela na zakladni otazku. Podle ceho usuzjes, ze jsi atraktivni. Pokud bys uvedla, ze mas kazdy tyden tucet nabidek na veceri, kavu, rande, kino atd nebo ze po kazde navsteve baru mas nabidku trojky od atraktivnich muzskych, tak zavru hubu a nenapisu ani radek. To ze nekdo napise, ze je atraktivni a na rande byl naposledy pri posledni ucasti ceskych fotbalistu na MS, tak se nemuze ohanet atraktivitou (netrvrdim ze je to tvuj pripad). Nejsem ten typ, co se spokoji s konstatovanim. Z toho uz jsem vyrostl.
@Pavlik Morozov píše:
Jeste jednou ti zopakuji proc. Protoze jsi mne neodpovedela na zakladni otazku. Podle ceho usuzjes, ze jsi atraktivni. Pokud bys uvedla, ze mas kazdy tyden tucet nabidek na veceri, kavu, rande, kino atd nebo ze po kazde navsteve baru mas nabidku trojky od atraktivnich muzskych, tak zavru hubu a nenapisu ani radek. To ze nekdo napise, ze je atraktivni a na rande byl naposledy pri posledni ucasti ceskych fotbalistu na MS, tak se nemuze ohanet atraktivitou (netrvrdim ze je to tvuj pripad). Nejsem ten typ, co se spokoji s konstatovanim. Z toho uz jsem vyrostl.
Já jsem krásný a atraktivní. A už cca 6 let jsem na rande nebyl. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
To jsou hrozny úlety, takovy to.. byl jsem vychovany a blabla bla… tim se většinou chvastaj lidi, co jsou uvnitř pěkně prohnilí. A co že máš ta jména dvě, nekecej, že jsi z římskokatolický nebo mohamedánský sekty…
Ahoj
,
Cili z Tveho pohledu kdo se podepisuje je potencionalne prohnily
( a to tedy protoze k tomu byl vychovan, a tedy ze me to prijde normalni se podepsat) Podle Tebe je podpis zda se znak vetsinove prohnilosti?
![]()
Mas zajimavy pohled na Svet. Ja ti ho brat nebudu
Pouze Tvuj pohled nesdilim ![]()
Tom
@Usmevavy píše:
Ahoj,
Vnimam ze Tobe evidentne prekazim at napisu cokoliv a kdekoliv…
Trebas se poznavas v nejakem zrcadle… ktere jsem tu nedavno nastavoval nekterym lidem!
Ono ostatne hodne lidi ma s tim problem… Ja to snesu.
Krasny Den tobe
a Mir s Tebou!Tom
Už i tady se nastavuje zrcadlo?
@Usmevavy píše:
Ahoj,
Cili z Tveho pohledu kdo se podepisuje je potencionalne prohnily( a to tedy protoze k tomu byl vychovan, a tedy ze me to prijde normalni se podepsat) Podle Tebe je podpis zda se znak vetsinove prohnilosti?
![]()
Mas zajimavy pohled na Svet. Ja ti ho brat nebudu![]()
Pouze Tvuj pohled nesdilim
Tom
Hlavně přesně takoví, co vypichujou jak jsou správně vychovaní Kamilo. Protože jinak by si toho nikdo nevšimnul. Tady si s podpisem můžeš vytapetovat.
@inkakřivák píše:
Už i tady se nastavuje zrcadlo?
Jinde tez? ![]()
Tom
@Usmevavy píše:
Jinde tez?
Tom
To chce mít všeobecný přehled.
@Královna Kosmíru píše:
Hlavně přesně takoví, co vypichujou jak jsou správně vychovaní Kamilo. Protože jinak by si toho nikdo nevšimnul. Tady si s podpisem můžeš vytapetovat.
evidentne misstime s Tebou.
Prosimte nikdy jsem nevypichoval ze jsem spravne vychovany! Nic Takoveho jsem tu nepsal! Jen jsem napsal ze me rodice ucili se podepisovat ( a ucili me podepisovat protoze bud si za Mojim nazorem Stojim a nebo nikoliv, protoze potom je muj nazor bezceny. - ANONYM). Pokud ano, tak se proste podepisu!. Jo a taky me ucili si myt ruce, radne stolovat, zavazat tkanicky, ze Zivot neni (fair) spravedlivy, ze bez prace a pile nejsou kolace. Naucili me Mit Rad, Milovat. Naucili me toho moho Dalsiho! ![]()
Tom
@Usmevavy píše:
evidentne misstime s Tebou.
Prosimte nikdy jsem nevypichoval ze jsem spravne vychovany! Nic Takoveho jsem tu nepsal! Jen jsem napsal ze me rodice ucili se podepisovat ( a ucili me podepisovat protoze bud si za Mojim nazorem Stojim a nebo nikoliv, protoze potom je muj nazor bezceny. - ANONYM). Pokud ano, tak se proste podepisu!. Jo a taky me ucili si myt ruce, radne stolovat, zavazat tkanicky, ze Zivot neni (fair) spravedlivy, ze bez prace a pile nejsou kolace. Naucili me Mit Rad, Milovat. Naucili me toho moho Dalsiho!Tom
Zahrnovala Tvá výchova i chaotické používání Capslocku?
TMSZMRMD, to je cheatcode do nějakého dalšího levelu? ![]()
@aquarian píše:
Zahrnovala Tvá výchova i chaotické používání Capslocku?TMSZMRMD, to je cheatcode do nějakého dalšího levelu?
Vazne netusim jak se Tvoje osobni interperatcni shopnost pouzivani capslooku promita do dnesnich casu a i interpretace obsahu vuci me ![]()
Vychova od mych rodicu byla v dobe kdy zadne pocitace nebyly ![]()
Maximalne tak pevna telefoni linka ![]()
Co prosimte zahrovala Tvoje vychova?
Tom ![]()
@Usmevavy píše:
Vazne netusim jak se Tvoje osobni interperatcni shopnost pouzivani capslooku promita do dnesnich casu a i interpretace obsahu vuci me
Vychova od mych rodicu byla v dobe kdy zadne pocitace nebyly
Maximalne tak pevna telefoni linka
Co prosimte zahrovala Tvoje vychova?Tom
Zvídavost a zájem o kuriozity, když na nějakou natrefím. Jako třeba teď. ![]()
@Usmevavy píše:
Vazne netusim jak se Tvoje osobni interperatcni shopnost pouzivani capslooku promita do dnesnich casu a i interpretace obsahu vuci me
Vychova od mych rodicu byla v dobe kdy zadne pocitace nebyly
Maximalne tak pevna telefoni linka
Co prosimte zahrovala Tvoje vychova?Tom
Já moc nechápu co je tvůj problém. Stejně jako ty máš právo se sem podepisovat, tak mají ostatní právo napsat, že s tím působíš fakt směšně. Přece jen je nějaká internetová etiketa o které evidentně nemáš moc tušení. Nebo taky píšeš do SMSek STOP, protože se to tak dělalo dřív u telegramů a ty nerespektuješ moderní způsoby?
Působíš fakt nabubřele, nevím na co si hraješ.
@Pavlik Morozov píše:
Jeste jednou ti zopakuji proc. Protoze jsi mne neodpovedela na zakladni otazku. Podle ceho usuzjes, ze jsi atraktivni. Pokud bys uvedla, ze mas kazdy tyden tucet nabidek na veceri, kavu, rande, kino atd nebo ze po kazde navsteve baru mas nabidku trojky od atraktivnich muzskych,tak zavru hubu a nenapisu ani radek. To ze nekdo napise, ze je atraktivni a na rande byl naposledy pri posledni ucasti ceskych fotbalistu na MS, tak se nemuze ohanet atraktivitou (netrvrdim ze je to tvuj pripad). Nejsem ten typ, co se spokoji s konstatovanim. Z toho uz jsem vyrostl.
Klidně opakuj, opakování je matkou moudrosti. A prober se, tady nejsi ve škole. Ty nejsi můj učitel a Já tvoje studentka, abych Ti něco vysvětlovala. Já mám nabídky i od neatraktívních mužů, i to se počítá? Tohle vše Ti minule psala jedna žena, která Ti popisovala svoji atraktivitu a tvoje tvrzení bylo. Že není atraktívní, ale zoufala. Ano všimla jsem si toho, že se jenom tak neuspokojíš.