Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym 2021 píše:Šmarjá panno
To ne, jen Bi. Chodím oblilana jako ženská, vonim se jako ženská jen se dokážu o sebe postarat jako chlap. A chtěla jsem být anonymní, jednou jako zena, jednou chlap. Ale proloukli jste mě. Jsem holka a bi
@Kfětoslava píše:
Asi mu za to odepsání nestojíšNedivím se mu, chlív jsi sama
No tos mi to nandala
@Královna Kosmíru píše:
Ty musíš byt taky partie, když rodine se třemi dětmi zajistíš 2+ kkA jak dalece sis rozuměl s tou pubertální dcerkou
Ahoj,
s pubetalni dcerou jsem si rozumel Velice Dobre!
No vis, tento byt jsem zajistil jako najemni. A bylo nam fajn… Tedy do chvile nezli se nenakvartyrovala budouci panimama…
KAREL
@Usmevavy píše:
Ahoj,
No vis, tento byt jsem zajistil jako najemni. A bylo nam fajn… Tedy do chvile nezli se nenakvartyrovala budouci panimama…KAREL
Jasně Karle, však to řikam partie k pohledání.
@Usmevavy píše:
Ahoj,
No vis, tento byt jsem zajistil jako najemni. A bylo nam fajn… Tedy do chvile nezli se nenakvartyrovala budouci panimama…KAREL
Ty už nejsi Tom? ![]()
@Taktinevím píše:
Ty už nejsi Tom?
Je divnej, to tvrdim pořád.
@Královna Kosmíru píše:
Možná trpí rozdvojením osobnosti, v pátek je Tom a v sobotu Karel.
@Taktinevím píše:
Já to vidím poprvé, že je vlastně KAREL
Kamila nechce!
@Královna Kosmíru píše:
Ty musíš byt taky partie, když rodine se třemi dětmi zajistíš 2+ kkA jak dalece sis rozuměl s tou pubertální dcerkou
Děcka nebyly jeho, tak nač to automatické pasování do role sponzora? Ty musíš být taky žádaná partie, jeden by se utlouk ![]()
@Taktinevím píše:
Ty už nejsi Tom?
Tom byl už unavenej, tak se Karel nabídnul, že to za něj na pár dní vezme. Je hodnej.
@VlhkySen píše:
Děcka nebyly jeho, tak nač to automatické pasování do role sponzora? Ty musíš být taky žádaná partie, jeden by se utlouk
A co jako Tom a Karel čekal, že bude v najmu se třema dětma?? Bych v životě nedopustila, aby se mi cizí chlap staral o děti, už jen proto, že by si mohl pak náramě rozumět s mou pubertální dcerou
Jen na to pomyslim… že se mi cizí chlap jakkoliv stará o děti a je mi blbě.
@akavi píše:
Tom byl už unavenej, tak se Karel nabídnul, že to za něj na pár dní vezme. Je hodnej.
@Královna Kosmíru píše:
A co jako Tom a Karel čekal, že bude v najmu se třema dětma?? Bych v životě nedopustila, aby se mi cizí chlap staral o děti, už jen proto, že by si mohl pak náramě rozumět s mou pubertální dcerouJen na to pomyslim… že se mi cizí chlap jakkoliv stará o děti a je mi blbě.
Tak pokud partnera beres jako „cizi chlap“, potom i chapu Tve myslenkove pochody ![]()
EDIT: Ja si s nejstarsi dcerou rozumel jak rozdelit ukoly v domacnosti a citil jsem ze mi pomaha a je toho mentalne i fyzicky schopna. Cili sklidit nadobi ze stolu, uklidit drobky, obcas umyt nadobi, obcas zamest…
Takze tak jsem to cele myslel.
![]()
Karel
@Královna Kosmíru píše:
Ano,
Mas recht
! Jsem Divnej!
Tom