Partner je pro mě "málo chlap"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
29.3.21 08:57

@Morska vila Já se divím, že se ještě snažíš.
Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby měl Pavlík nějaký femdom fetiš a na emimino si chodí pro uspokojení. Jinak fakt nechápu, co člověka motivuje nechat do sebe (oprávněně) jebat prakticky všemi ženami zde. To se mu to fakt asi musí hodně líbit, jinak nevím. :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
15332
29.3.21 09:29
@Usmevavy píše:
evidentne misstime s Tebou.
Prosimte nikdy jsem nevypichoval ze jsem spravne vychovany! Nic Takoveho jsem tu nepsal! Jen jsem napsal ze me rodice ucili se podepisovat ( a ucili me podepisovat protoze bud si za Mojim nazorem Stojim a nebo nikoliv, protoze potom je muj nazor bezceny. - ANONYM). Pokud ano, tak se proste podepisu!. Jo a taky me ucili si myt ruce, radne stolovat, zavazat tkanicky, ze Zivot neni (fair) spravedlivy, ze bez prace a pile nejsou kolace. Naucili me Mit Rad, Milovat. Naucili me toho moho Dalsiho! :srdce:Tom

Rodiče ti asi neřekli, že mít tři jména… Tom, Karel a Kamila je fakt podezřelý., to pak takovej vylhanej podpis je bezcenej asi jako kulaty razítko z dětské pošty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
29.3.21 13:01
@Morska vila píše:
Klidně opakuj, opakování je matkou moudrosti. A prober se, tady nejsi ve škole. Ty nejsi můj učitel a Já tvoje studentka, abych Ti něco vysvětlovala. Já mám nabídky i od neatraktívních mužů, i to se počítá? Tohle vše Ti minule psala jedna žena, která Ti popisovala svoji atraktivitu a tvoje tvrzení bylo. Že není atraktívní, ale zoufala. Ano všimla jsem si toho, že se jenom tak neuspokojíš.

Kdyz se ti hrnou nabidky od neatraktivnich muzu, tak je to zavadejici. Tricetilety vysportovany muz bude na zajezdu aerobiku padesatek take velmi zadane zbozi. I kdyz v realnem prostredi to nebude tak horke.

Btw kdyz jsi zadana u neatraktivnich muzu, tak proc jsi single, kdyz single byt evidetne nechces? Ze bys neatraktivniho nechtela a atraktivni nechce tebe? Touhle oklikou se dostavame na zacatek. Sebereflexe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
29.3.21 13:01
@Morska vila píše:
Klidně opakuj, opakování je matkou moudrosti. A prober se, tady nejsi ve škole. Ty nejsi můj učitel a Já tvoje studentka, abych Ti něco vysvětlovala. Já mám nabídky i od neatraktívních mužů, i to se počítá? Tohle vše Ti minule psala jedna žena, která Ti popisovala svoji atraktivitu a tvoje tvrzení bylo. Že není atraktívní, ale zoufala. Ano všimla jsem si toho, že se jenom tak neuspokojíš.

Kdyz se ti hrnou nabidky od neatraktivnich muzu, tak je to zavadejici. Tricetilety vysportovany muz bude na zajezdu aerobiku padesatek take velmi zadane zbozi. I kdyz v realnem prostredi to nebude tak horke.

Btw kdyz jsi zadana u neatraktivnich muzu, tak proc jsi single, kdyz single byt evidetne nechces? Ze bys neatraktivniho nechtela a atraktivni nechce tebe? Touhle oklikou se dostavame na zacatek. Sebereflexe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
2.4.21 05:16
@Královna Kosmíru píše:
Rodiče ti asi neřekli, že mít tři jména… Tom, Karel a Kamila je fakt podezřelý., to pak takovej vylhanej podpis je bezcenej asi jako kulaty razítko z dětské pošty.

Ahoj,
presne jsem zde u kazdeho jmena psal zde duvody pridani jmena k podpisu. Neznas konsekvence, nesledujes, nevis :mrgreen:
Uznavam ze mit 2 krestni jmena je v dnesni dobe normalni. A 3. ti je dneska pry „in“ (zenske) :lol:
Jinak pro Tvoji prestavu Cech ( Bohemian):
celým jménem Josef Václav Antonín František Karel hrabě Radecký z Radče :cert: :mavam: Jakozto Vojevudce po Janu Zizkovi z Trocnova podle me Druhy Nejschopnejsi Cech! Na dalsich mistech si nejsem jist zdali Premysl Otakar 2 nebo Albrecht z Valdstejna.

Tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
2.4.21 18:09
@Usmevavy píše:
Ahoj,
presne jsem zde u kazdeho jmena psal zde duvody pridani jmena k podpisu. Neznas konsekvence, nesledujes, nevis :mrgreen:
Uznavam ze mit 2 krestni jmena je v dnesni dobe normalni. A 3. ti je dneska pry „in“ (zenske) :lol:
Jinak pro Tvoji prestavu Cech ( Bohemian):
celým jménem Josef Václav Antonín František Karel hrabě Radecký z Radče :cert: :mavam: Jakozto Vojevudce po Janu Zizkovi z Trocnova podle me Druhy Nejschopnejsi Cech! Na dalsich mistech si nejsem jist zdali Premysl Otakar 2 nebo Albrecht z Valdstejna.Tom

Navrhuji upgrade, před Toma dej A-tom, to je skoro jako Aton, to je víc než Žižka nebo Albi z Valdštejna.. Nevim jestli se to dá léčit, ale jako fyzikální částice bys pro svou neviditelnost pouhým okem, nemusel nikomu vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
4.4.21 02:38
@Královna Kosmíru píše:
Navrhuji upgrade, před Toma dej A-tom, to je skoro jako Aton, to je víc než Žižka nebo Albi z Valdštejna.. Nevim jestli se to dá léčit, ale jako fyzikální částice bys pro svou neviditelnost pouhým okem, nemusel nikomu vadit.

dobry vecer Kralovno kosmiru,
ctu zde ( a vnimam) ze mas velikou potrebu vse prevadet do osobni roviny. Vubec mi prijde hodne hloupy me zde „peskovat“ za me jmeno. Ja si jmeno Tom nevybral. Bylo mi Dano! :andel: A ja se zej Nestydim! Ale budiz :) Tebe to z nejakeho duvodu drazdi. Holt je to ciste Tvuj problem! :mavam:
Uzivej dne! ( Carpe diem)

Tom :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.4.21 07:05

Tak některé ženy potřebují muže co jim dá každé ráno facku aby od stěny dostaly druhou, bez toho mají pocit že je dostatečně nemiluje :D Ideální by bylo kdyby nepracoval, nechal se od ženy živit a chlastal. Pak je úplně nejlepší udělat si s ním dítě dřív než uteče s nějakou mladší, která z něho bude úplně paf, protože je to přece úžasný dominantní muž :mrgreen: ( pak můžete celý život na svého Ramba se slzou v oku vzpomínat když budete vychovávat malého grázlíka na kterého nebude platit alimenty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí