Partnerovo dítě z předchozího vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.1.19 11:54
@MaleVir píše:
S vynucováním citů souhlasím, ale dá se k tomu i přistupovat čistě pragmaticky - nic extra k synovi necítím, ale je to můj syn…Pak záleží, zda to pro mě něco znamená, nebo ne. Domnívám se, že zájem může být i z jiného důvodu, než z „citu“. Není to sice ideál, ale lepší, než absolutní nezájem…Bude to o tom, jak má dotyčný nastavené priority a chce případně něco obětovat, kromě financí…Jinak já třeba ze 3 let věku vzpomínky mám, ale je to individuální…

Nevím, kdybych cítila, že otec se mnou udržuje pravidelný kontakt jenom z povinnosti, aby okolí neřeklo, tak to bych radši preferovala méně častý kontakt, ale z upřímného zájmu… Ale záleží, jak se ten člověk dokáže před tím dítětem přetvařovat…Pokud to zvládá bravurně, tak dítě třeba nepozná, že není milováno. Partner zakladatelky si ten svůj nezájem odůvodnil tím, že jeho syn kompletní rodinu už má, takže nač se přemáhat…

• Citovat
  • Upravit
92
25.1.19 12:09
@Anonymní píše:
Nevím, kdybych cítila, že otec se mnou udržuje pravidelný kontakt jenom z povinnosti, aby okolí neřeklo, tak to bych radši preferovala méně častý kontakt, ale z upřímného zájmu… Ale záleží, jak se ten člověk dokáže před tím dítětem přetvařovat…Pokud to zvládá bravurně, tak dítě třeba nepozná, že není milováno. Partner zakladatelky si ten svůj nezájem odůvodnil tím, že jeho syn kompletní rodinu už má, takže nač se přemáhat…

S upřímností vůbec nepolemizuji :kytka: , to je ideální (preferovaná) varianta. Polemika byla až když „není citu dost“, že by mohl projevit alespoň nějáký zájem… :palec:

Jinak s tím nepřemáháním to právě vidím, bohužel, stejně :( - prostě krom financí ho to „nic nestojí“. Není tam žádná další přidaná hodnota, prostě na něj jinak hází bobek… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.19 20:54

Věř, že se to zopakuje.
Byla jsem v podobné situaci jako ty. A myslela jsem že je to prostě ojedinělé . Taky jsme se rozešli a chová se úplně stejně a taky tvrdí, jak mě nenávidí… A to byl ON tím důvodem rozchodu. Tohle jsou prostě věci, které se nemění.

Mmch něco podobného se stalo kamarádce. Když ho potkala, měl dítě na cestě. Tvrdil že dítě chtěla jenom ona, že jen daroval sperma a takové kecy. Dokonce se mnou kamarádka 3mesice nemluvila, když jsem jí říkala aby mu nevěřila… A voala :potlesk: to samé teď potkalo ji. Čeká s ní dítě a nové holce tvrdí že ji jen daroval sperma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
695
27.1.19 08:08

Tvrdy, nekompromisni, az bezcitny. To me napada jako prvni, kdyz tohle ctu. Byla bych dost opatrna. Nestarani se o vlastni dite je dost varovny vykricnik pro tebe. Dite si s nim uz ve trech letech vytvorilo vztah, tohle je hnus. Zamyslela bych se, z jake on pochazi rodiny, jeho vztah k rodicum…to ti napovi, jak se bude chovat casem k tobe a tvym detem. Problem je, ze ty sama deti nemas, znis rozumne, ale kdybys mela dite, tak se na jeho chovani budes divat asi jako vetsina lidi tady. Je to neomluvitelne chovani, jeho ego a hrdost nad syna, ktery za nic nemuze. Byli manzele? Pokud si ji ani nevzal po par letech s ditetem, neco to vypovida take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
27.1.19 08:19

Prestan ho omlouvat. Tohle jsou kecy v kleci. Tvuj partner se regulerne na sveho syna vys.ral. Vidat se se synem 1× tydne na odpoledne, vzit ho do cukrarny, na pout, do bazenu, zeptat se na vysledky ve skole, prijit na besidku… neni zasahovani do vychovy. To je alibismus jako prase a ver mi, ze syn to bude brat tak, ze tatinek se zdejchnul a vykaslal se na nej. Tohle o cloveku dost vypovida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
27.1.19 09:10

@Šarlota4 máš pravdu :palec: . Když se rodič vykašle na své vlastní dítě, je to dobytek. S takovým člověkem bych čas neztrácela, hlavně by se mi tímto naprosto hnusil. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
27.1.19 10:33

Souhlas s vetsinou prispevku tady. Ten co sis ho nasla je bezohledny egoista zahledeny do sebe. Situaci bych trochu chapal, kdyby mu ex aktivne branila vidat syna, hazela klacky pod nohy a dite proti nemu ockovala(mam bohuzel takovy pripad ve svem blizkem okoli). Pokud je to naopak, tak jde jen o jeho urazene a zhrzene ego a bohuzel to odnasi a jeste odnese syn.
Takze ano, uvazujes spravne a samo pocitej s tim i do budoucna, pokud s nim budes mit dite a rozejdete se, tak skoncis pro nej nejen ty, ale i vase dite se kterym se nebude stykat. Udelal jednou, udela znovu, bude to o to snazsi. A pocitej, ze bude o tobe vykladat stejne veci jak napsal anonym ve 20.54, on bude darce semene.
Ale na muj nazor se neohlizej, jinac to bude urcite kvalitni partner ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.22 08:58

Ahoj. Chci se zeptat zdali by Vám to vadilo nebo ne… manžel má dceru 25 let, já jsem s manželem 15 let, dvě děti máme. S jeho dcerou vycházíme dobre, jen se hodně málo vidíme. Holka má jiné zájmy, sice jsem ji občas zvala na večeři, na návštěvu ale většinou z toho sešlo :roll:. Ale co mi vadí je to, ze manzel když ji dá nějaké peníze, ze mi to neřekne. A dozvídám se to vlastně od jeho dcery. Minuly týden jsme se totiž o něčem bavili ohledně jeho dcery a on ze se ji ptal zdali něco nepotřebuje a ze ona nic, apak jsem zjistila, ze ji poslal 15 tis. Peníze tedy máme s manželem rozdělené ale nejsou proč mě o tom neříká :roll: přitom jako já proti tomu nic nemám, jen bych chtěla aby jsme tu holku viděli častěji aby měla snahu nás vidět.

• Citovat
  • Upravit
6794
24.1.22 09:02

Myslim, ze to neni tva vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
24.1.22 09:05
@Anonymní píše:
Ahoj. Chci se zeptat zdali by Vám to vadilo nebo ne… manžel má dceru 25 let, já jsem s manželem 15 let, dvě děti máme. S jeho dcerou vycházíme dobre, jen se hodně málo vidíme. Holka má jiné zájmy, sice jsem ji občas zvala na večeři, na návštěvu ale většinou z toho sešlo :roll:. Ale co mi vadí je to, ze manzel když ji dá nějaké peníze, ze mi to neřekne. A dozvídám se to vlastně od jeho dcery. Minuly týden jsme se totiž o něčem bavili ohledně jeho dcery a on ze se ji ptal zdali něco nepotřebuje a ze ona nic, apak jsem zjistila, ze ji poslal 15 tis. Peníze tedy máme s manželem rozdělené ale nejsou proč mě o tom neříká :roll: přitom jako já proti tomu nic nemám, jen bych chtěla aby jsme tu holku viděli častěji aby měla snahu nás vidět.

V 25 čekáš jak že vás bude vídat? To už má život svůj, aktivity, mého 20 letého syna vidím večer v týdnu, jinak je stále mimo domov. To je celkem nereálné očekávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.22 09:08

@VitaminC Myslíš? I když jsem o tu holku vždycky jevila zájem, tak nemám právo vedet o tom, ze manžel ji přispívá a ještě mě to manžel zapre? Já chápu ze je to jeho dcera ale ten zájem sem o ni jevila a teď nemám právo vedet o finančních příspěvcích

• Citovat
  • Upravit
20972
24.1.22 09:08
@Anonymní píše:
Ahoj. Chci se zeptat zdali by Vám to vadilo nebo ne… manžel má dceru 25 let, já jsem s manželem 15 let, dvě děti máme. S jeho dcerou vycházíme dobre, jen se hodně málo vidíme. Holka má jiné zájmy, sice jsem ji občas zvala na večeři, na návštěvu ale většinou z toho sešlo :roll:. Ale co mi vadí je to, ze manzel když ji dá nějaké peníze, ze mi to neřekne. A dozvídám se to vlastně od jeho dcery. Minuly týden jsme se totiž o něčem bavili ohledně jeho dcery a on ze se ji ptal zdali něco nepotřebuje a ze ona nic, apak jsem zjistila, ze ji poslal 15 tis. Peníze tedy máme s manželem rozdělené ale nejsou proč mě o tom neříká :roll: přitom jako já proti tomu nic nemám, jen bych chtěla aby jsme tu holku viděli častěji aby měla snahu nás vidět.

Je to dospělý člověk ne dítě. A pokud máte rozdělené peníze, tak neřeš co manžel dělá se svýma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.22 09:09

@Cenarius já spis řeším to, zapírani od manžela, ze ji přispívá částky. Ze se o tom spolu bavíme a on řekne ze nic nechce a přitom holka chtěla.

• Citovat
  • Upravit
34388
24.1.22 09:11
@Anonymní píše:

Aha, takže ty to vidíš tak, že bere peníze, ale na návštěvu nemá čas? No jo no, je dospělá, má svůj život. Že jí poslal manžel peníze, je jeho rozhodnutí. Píšeš, že máte peníze oddělené, neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
24.1.22 09:11
@Anonymní píše:
@Cenarius já spis řeším to, zapírani od manžela, ze ji přispívá částky. Ze se o tom spolu bavíme a on řekne ze nic nechce a přitom holka chtěla.

Tak jestli ví, že se ti to nelíbí a děláš kvůli tomu dusno, tak ti to radši neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí