Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2313
23.11.15 12:16
@EMicina píše:
Pořád ke Krosčenovi a Kiňové dochází pečovatelka nebo pečovatelky na pomoc s domácností.

ano, ale jenom dvakrát v týdnu a pomáhá jim hlavně při procházkách venku, s dětma jeden jít nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
24.11.15 06:50

@Wishie jeden ne ale doma je celá rodinka ne :mrgreen: :mrgreen: @Ya-ya minimálně, spíš víc :mrgreen:. pod nima dělat to musí být práce snů :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.11.15 10:34

Já pořád nerozumím proč by nemohla jít Saša s pěti dětma sama ven? v mateřských školkách a jesličkách je to normální, tak proč ne u Kiňů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.11.15 10:44
@medunka23 píše:
píšou to tam, že je to v rámci herničky, to znamená, že je o děti postaráno, ale to je asi ten problém, museli by zaplatit za tu herničku… :nevim:

Hernička má být pro všechny návštěvnice kurzu, ne jen pro paterčata :mrgreen: To je možná ten problém :D

• Citovat
  • Upravit
7216
24.11.15 12:38
@cecil7 píše:
Já pořád nerozumím proč by nemohla jít Saša s pěti dětma sama ven? v mateřských školkách a jesličkách je to normální, tak proč ne u Kiňů? :think:

Přesně, jesle tak chodí a nevšimla jsem si že by to byl obrovský problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
24.11.15 13:49

@Aletheia @cecil7 pančelky jdou ve dvojici se skupinkou dětí ze školky ven, ale uvnitř jsou uklízečky, kuchařky atd., tj. lidé poskytující jim zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.11.15 14:17

@matkabagristy u nás teda chodí jedna pančelka s cca 8 dětma…a normálně je koriguje na hřišti…podle mě je to mnohem lepší, když je sama, než když jsou ve dvou, a místo aby na děti dohlíželi tak krafou mezi sebou… :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.11.15 14:22

@matkabagristy to je pravda, nicméně upřímně nevidím důvod proč by dva rodiče nemohli vzít paterčata na procházku. Upřímně pokud to tam bude fungovat, tak už s 2,5letým dětma udělám spousty práce i když mi jsou za zadkem, pokud je tedy k něčemu vedu, já kdybych nebyla tak rozlítaná a pořád někde nelítala tak mám naprostou pohodu s dvouleťačkou, když uklízím, uklízím sní, to samé s vařením. Ale je pravda když tak nad tím přemýšlím, že v tlupě pěti dětí stačí málo aby začali škodit :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.1.16 00:35

Zdravím všechny do nového roku

Tak jsem se po delší době chtěla něco přečíst o paterčatech a ono klid po pěšince :lol:
Viděla jsem jen jeden článek v Blesku, kde se už nepsalo o 26,– Kč na hlavu a den, ale o tom kolik desetitisíců už lidé zaslali :D Možná i proto toho před Vánocemi zas tolik na transparentní účet nedostali ;)
Ale nejspíše dostali spoustu hmotných darů pod stromeček. Hlavně tam nejspíše byly ty zimní boty, co děti tak strašně potřebovaly :pocitac:
Ale narazila jsem na článek z 18.8.2014, který se týká budoucího vysílání dokumentu:

http://www.topvip.cz/…o-dost-tezky

Co mě osobně rozsekalo :lol: bylo tohle:
Další postavy seriálu:

OLGA KIŇOVÁ, nar. 1972, babička
Pracovala v KOVONĚ v balírně, jako vedoucí veřejně prospěšných prací, nyní je pomocnice v rodině. Přání a sny: domek, ve kterém by bydleli všichni společně.

ALEXANDR KIŇA, nar. 1969, dědeček
Má živnostenský list na stavební práce. Přání a sny: založit si malou rodinnou firmu nebo mít obchod se smíšeným zbožím, kde by se všichni uplatnili, zajistit dobrý život a bezpečí pro děti.

Chjo - tady z toho popisku by měl člověk pocit jak jsou to úžasní a pracovití lidi, ale realita je tomu na hony vzdálená :nevim:

Njn a to jsou ještě všeobecně! cigáni ta lepší varianta - to co sem přichází a jak nás o tommédia informují to je teprve pořádný maso.

Tak hlavně do toho nového roku hodně zdraví a hodně sil se vypořádat se situací co nás v časech budoucích čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.1.16 00:53
@cecil7 píše:
Tak co myslíte holky, půjde tam Saša s Tondou? :D :D :D visí to na strankách rc milovic :lol:

To je ale hrozny letak…
Jako i zeny…i ty blbky se to musi naucit.
No ty voe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22519
8.1.16 02:41
@Loki01 píše:
To je ale hrozny letak…
Jako i zeny…i ty blbky se to musi naucit.
No ty voe…

Loki01 - jaký leták?
Na stránkách RC Milovice je fotka paterčat se santaclausovskými čepičkami. Ještě peefko, poděkování rodičů, finanční sbírka, kontakt na materiální sbírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.1.16 07:49

Tak koukám, že maj na tom novým účtě už přes 230 tisíc korun. :roll:
Jinak by mě zajímalo, kolik dostávaj měsíčně peněz, když jsou schopný z toho zaplatit nájem, jídlo a všechny věci okolo pro osm lidí. Z toho účtu vybíraj pravidelně akorát na obědy ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
8.1.16 20:10

@anoki Manažerka a podnikatel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.1.16 22:17

Víte někdo, jak to dopadlo s tím původním účtem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.1.16 07:58
@Tereza1986 píše:
@anoki Manažerka a podnikatel :lol:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek