Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 Asi tak, ted na chvili prijde o davky, brzy vse rozfrca a pak se dal necha sponzorovat socialnim systemem. Osobne nic nemam proti tomu, aby matka zustala v domacnosti, nevadi mi ani nejaka pomoc v ramci socialniho systemu, ale tam nedela nikdo. Tony makal, ale uz na to taky pece, rodice matky ani nezminuji, to je tragedie.
@vonajebohyne no právě, všichni nemakačenka a makat nebudou. proč by makali že ![]()
@araw píše:
Podložky proti počůrávání 6krát? teda nevím, ale ten 8miletej potřebuje podložku?Jsou divní
myslíš jako chránič matrace? No hele, my máme dvě děti a chráničů pět ![]()
@Markéta80 píše:
@vonajebohyne no právě, všichni nemakačenka a makat nebudou. proč by makali že
Jasně udělaj si cíleně další paterčata. ![]()
@Markéta80 upřímně taky naprosto běžně vařím na dva dny (večeře a oběd/večeře druhý den). Je nás taky požehnaně (6). Mít vařit každý den tak mi z toho brzy hrábne ![]()
@Medisek píše:
@Markéta80 upřímně taky naprosto běžně vařím na dva dny (večeře a oběd/večeře druhý den). Je nás taky požehnaně (6). Mít vařit každý den tak mi z toho brzy hrábne
Ale nehrábne. Pořiď si ještě 3 nebo 4 děti a budeš vařit a péct taky každý den.
![]()
@Fofrník copak o to já bych si pořídila
(zatím máme 4) akorát manželovo zdraví nám to jaksi neumožňuje. ![]()
@Medisek píše:Škoda
@Fofrník copak o to já bych si pořídila(zatím máme 4) akorát manželovo zdraví nám to jaksi neumožňuje.
@Fofrník oni na nás tak koukají i tak
nedej bože když jdeme s mojí segrou ta jich má pět ![]()
@Medisek píše:
@Fofrník oni na nás tak koukají i taknedej bože když jdeme s mojí segrou ta jich má pět
Taky pěkný.
Pokecal bych ale musím frčet pro mrňata do školky. ![]()
@Fofrník tak frč. My máme mrňata dnes doma. Když budeš chtít tak písni SZ. ![]()
@Medisek nás 5
a většinou to vyjde na 2 dny, jen dovařim čerstvě přílohu
. od září možná nejstraší začne jíst ve škole, nejmladší ve školce a prostřední má teda obědy z domova ale i tak by to bylo klidnější
![]()
Holky, kde na to koukáte, jak z konta vybírají? Už to teda dostali? Já myslela, že to ještě chvilku potrvá. Úplně se nabízí tipnout si, za jak dlouho bude konto prázdné…
Máš to na Rodinné centrum Milovice, tam je sbírka pro paterčata a transparentní účet, který se ti po kliknutí otevře. Nechápu že vybírají z cizího bankomatu nebo se informují o stavu na účtě a ještě za to platí. Dnes bych bance za tyto transakce neplatila a to mám na účtě menší zůstatek. Je vidět, že je nic nenutí šetřit. Dokud budou lidi jako jsou oni ostatní ochotně dotovat šetřit nebudou. Proč taky. ![]()