Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
22.5.16 14:32

@Markéta80 Asi tak, ted na chvili prijde o davky, brzy vse rozfrca a pak se dal necha sponzorovat socialnim systemem. Osobne nic nemam proti tomu, aby matka zustala v domacnosti, nevadi mi ani nejaka pomoc v ramci socialniho systemu, ale tam nedela nikdo. Tony makal, ale uz na to taky pece, rodice matky ani nezminuji, to je tragedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
22.5.16 15:24

@vonajebohyne no právě, všichni nemakačenka a makat nebudou. proč by makali že :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
22.5.16 15:39
@araw píše:
Podložky proti počůrávání 6krát? teda nevím, ale ten 8miletej potřebuje podložku? :think: Jsou divní :mrgreen:

myslíš jako chránič matrace? No hele, my máme dvě děti a chráničů pět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149367
22.5.16 18:25
@Markéta80 píše:
@vonajebohyne no právě, všichni nemakačenka a makat nebudou. proč by makali že :jazyk:

Jasně udělaj si cíleně další paterčata. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
22.5.16 19:19

@Anna766 myslim že jim stačí ty co mají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
23.5.16 11:15

@Markéta80 upřímně taky naprosto běžně vařím na dva dny (večeře a oběd/večeře druhý den). Je nás taky požehnaně (6). Mít vařit každý den tak mi z toho brzy hrábne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.5.16 14:01
@Medisek píše:
@Markéta80 upřímně taky naprosto běžně vařím na dva dny (večeře a oběd/večeře druhý den). Je nás taky požehnaně (6). Mít vařit každý den tak mi z toho brzy hrábne :)

Ale nehrábne. Pořiď si ještě 3 nebo 4 děti a budeš vařit a péct taky každý den. ;) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
23.5.16 14:33

@Fofrník copak o to já bych si pořídila :) (zatím máme 4) akorát manželovo zdraví nám to jaksi neumožňuje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.5.16 14:49
@Medisek píše:
@Fofrník copak o to já bych si pořídila :) (zatím máme 4) akorát manželovo zdraví nám to jaksi neumožňuje. :(
Škoda :(,. Alespoň vás nebudou mít ostatní za blázny jako nás. :lol: :lol: No oni stačí i 4 aby bylo co dělat. ;) Držte se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
23.5.16 14:56

@Fofrník oni na nás tak koukají i tak :) nedej bože když jdeme s mojí segrou ta jich má pět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.5.16 15:03
@Medisek píše:
@Fofrník oni na nás tak koukají i tak :) nedej bože když jdeme s mojí segrou ta jich má pět :)

Taky pěkný. :lol: Pokecal bych ale musím frčet pro mrňata do školky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
23.5.16 16:04

@Fofrník tak frč. My máme mrňata dnes doma. Když budeš chtít tak písni SZ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
23.5.16 16:11

@Medisek nás 5 :mrgreen: a většinou to vyjde na 2 dny, jen dovařim čerstvě přílohu :lol:. od září možná nejstraší začne jíst ve škole, nejmladší ve školce a prostřední má teda obědy z domova ale i tak by to bylo klidnější :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3555
23.5.16 19:25

Holky, kde na to koukáte, jak z konta vybírají? Už to teda dostali? Já myslela, že to ještě chvilku potrvá. Úplně se nabízí tipnout si, za jak dlouho bude konto prázdné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
23.5.16 20:15

Máš to na Rodinné centrum Milovice, tam je sbírka pro paterčata a transparentní účet, který se ti po kliknutí otevře. Nechápu že vybírají z cizího bankomatu nebo se informují o stavu na účtě a ještě za to platí. Dnes bych bance za tyto transakce neplatila a to mám na účtě menší zůstatek. Je vidět, že je nic nenutí šetřit. Dokud budou lidi jako jsou oni ostatní ochotně dotovat šetřit nebudou. Proč taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí