Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, sledovala jste některá z Vás dnešní dokument Paterčata? Jaký z něj máte pocit? Líbil se vám? Myslím si, že 5 dětí naráz je opravdu mazec!!
to musí zamávat snad se všema členama rodiny
a musím podotknout, že jsem ráda, že se takové dokumenty u nás točí, neb mě nesmírně baví se na ně dívat ![]()
@snee tak mě se pořad líbí a celé rodině fandím. Takže asi tak… ![]()
Sledovala a taky je obdivuju:-)
Deti jsou nadherne
Jen mi bylo smutno z te nenavisti nekterych zlych a zavistivych lidi ![]()
Koukala jsem a líbil se mi. Je to mazec a nemají to vůbec jednoduché. Jsem zvědavá, jak to půjde dál, každopádně jim přeji hodně sil se vším se poprat.
Nechapu lidi, jak muzou byt tak zli
co tam cetli…jako pet deti stejneho veku si nedovedu predstavit, a vubec mi nevadi, ze zrovna v tihle pripadech se pomaha…a tesim se na dalsi dil uz jenom to chozeni od jednoho inkubatoru k druhemu byl mazec co pak krmeni nebo i prochazka ven…
Líbilo. Moc. Mají muj obdiv, jen z těch rasistických útoku na ne je mi
![]()
Taky se mi to moc líbilo, ale já bych to asi na jejich místĕ nezvládla a proto mají můj obdiv ![]()
Jo, doufam ze to videli vsichni ti xxxxxxxxxxx (za x dosadte jakukoliv vulgarni nadavku) co o nich hnusne mluvi. A doufam ze hlavne slyseli, jak byly deti pocaty, kdy se dozvedeli pocet, a jak dlouho otec pracuje.
Je mi jich fakt lito, jsou to slusni lide. Kazdy by tu pomoc na jejich miste potreboval taky. Drzim jim plce ![]()
Jéé a já to prošvihla
, nevíte jestli to budou někdy v týdnu zase opakovat? ![]()
@ivulik123 píše:
Holky prosím dáte sem někdo odkaz?
Opakování:
12. září 2014 00:00 ČT 1
Paterčata
… Paterčata… 2. června. Dokument. Saša s Tondou chtěli holčičku a mají paterčata.…
Začátek mi utekl, koukala jsem asi od půlky.
Já mám v břiše jednoho vetřelce (právě je vzhůru a fakt tam snad dělá kotrmelce, jak se mi to břicho vlní
) a úplně mi to stačí. Pět najednou si neumím představit, ani v tom břiše, ani už narozených. Držím jim palce.
@kaculkadraculka píše:
Jéé a já to prošvihla, nevíte jestli to budou někdy v týdnu zase opakovat?
určitě to bude v ČT archivu ![]()