Paterčata - dokument

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3172
10.9.14 22:24

Paterčata dokument

Ahoj holky, sledovala jste některá z Vás dnešní dokument Paterčata? Jaký z něj máte pocit? Líbil se vám? Myslím si, že 5 dětí naráz je opravdu mazec!! :pankac: :pankac: to musí zamávat snad se všema členama rodiny :pankac: ;) a musím podotknout, že jsem ráda, že se takové dokumenty u nás točí, neb mě nesmírně baví se na ně dívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1675
10.9.14 22:27

@snee tak mě se pořad líbí a celé rodině fandím. Takže asi tak… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.9.14 22:28

Sledovala a taky je obdivuju:-) :srdce: Deti jsou nadherne :hug: Jen mi bylo smutno z te nenavisti nekterych zlych a zavistivych lidi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
10.9.14 22:29

@petasekd přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
10.9.14 22:29

Koukala jsem a líbil se mi. Je to mazec a nemají to vůbec jednoduché. Jsem zvědavá, jak to půjde dál, každopádně jim přeji hodně sil se vším se poprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.9.14 22:31

Nechapu lidi, jak muzou byt tak zli :( co tam cetli…jako pet deti stejneho veku si nedovedu predstavit, a vubec mi nevadi, ze zrovna v tihle pripadech se pomaha…a tesim se na dalsi dil uz jenom to chozeni od jednoho inkubatoru k druhemu byl mazec co pak krmeni nebo i prochazka ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.9.14 22:32

Líbilo. Moc. Mají muj obdiv, jen z těch rasistických útoku na ne je mi :poblion: :zed:

• Citovat
  • Upravit
6292
10.9.14 22:33

Holky prosím dáte sem někdo odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
10.9.14 22:36

Taky se mi to moc líbilo, ale já bych to asi na jejich místĕ nezvládla a proto mají můj obdiv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
10.9.14 22:37

Jo, doufam ze to videli vsichni ti xxxxxxxxxxx (za x dosadte jakukoliv vulgarni nadavku) co o nich hnusne mluvi. A doufam ze hlavne slyseli, jak byly deti pocaty, kdy se dozvedeli pocet, a jak dlouho otec pracuje.

Je mi jich fakt lito, jsou to slusni lide. Kazdy by tu pomoc na jejich miste potreboval taky. Drzim jim plce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@ivulik123 píše:

Paterčata kazdou středu na CT1

• Citovat
  • Upravit

Jéé a já to prošvihla :?, nevíte jestli to budou někdy v týdnu zase opakovat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103

@ivulik123 píše:
Opakování:
12. září 2014 00:00 ČT 1
Paterčata

… Paterčata… 2. června. Dokument. Saša s Tondou chtěli holčičku a mají paterčata.…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
10.9.14 22:38

Začátek mi utekl, koukala jsem asi od půlky.
Já mám v břiše jednoho vetřelce (právě je vzhůru a fakt tam snad dělá kotrmelce, jak se mi to břicho vlní :) ) a úplně mi to stačí. Pět najednou si neumím představit, ani v tom břiše, ani už narozených. Držím jim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
10.9.14 22:39
@kaculkadraculka píše:
Jéé a já to prošvihla :?, nevíte jestli to budou někdy v týdnu zase opakovat? :roll:

určitě to bude v ČT archivu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí