Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
10.9.14 23:34

http://www.ceskatelevize.cz/…ni-2-cervna/

pro ty co nestihly :-)

Jinak bych vsem co pisou nenavistny dopisy a zavideji to ze něco dostali, prala aby se jim taky narodili paterčata a vyzkouseli si to!
I přes tu pomoc co se jim dostala to musí byt sileny psycho, pet miminek najednou… Uz jen dvojčátka jak daji zabrat…
Lidi proberte se todle není zadna vyhra ze mají najednou sest deti a někdo jim něco daruje, je to peknej zahul a není co zavidet :(
Cesi jsou proste takovy, zlomyslny a zavidej i nos mezi očima :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.9.14 23:57

Jsou skveli, ze ten tlak ustaly ja bych se zhroutila kdyby se na me hrnuly takove urazky a vycitky.Az me to rozbrecelo kdyz tam ty miminka ukazovaly v inkubatorech a pak jak cetly ten dopis. Nikdy nepochopim, jak muze byt clovek na nekoho tak zly :nevim: Je mi z toho smutno.
Ale babicka patercat je me nesympaticka :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
11.9.14 00:07

Ja teda moc nechápu, proč tem nenavistnym dopisum věnovali tolik prostoru a jeste min, proč o tom neustále mluvili pred tim čtyř nebo petiletym klukem, číst pred nim ty vulgární dopisy, to mi přijde hodně zbytecne a těžko říct, jak si to přebere :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
11.9.14 00:11

Jj, to jsem si taky rikala proc to resi pred tim malym klukem. Ale myslim si, ze v dokumentu chteli ukazat, ze to opravdu nemaji jednoduchy, ze ta nenavist o ktere se psalo a mluvilo neni prehnana, ze to tak skutecne bylo a nejspis jeste je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
11.9.14 00:13

Ja jim nezavidim, ja je „lituji“, pet bych nedala ani omylem, pro me by to byla vstupenka do Bohnic. Bohate mi s moji cholerickou povahou staci nekdy to jedno jediny. Matka muj obdiv. Drzim jim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
11.9.14 00:15

@alexxa jasný, ja to chápu, ze o tom mluvili, ale přišlo mi, ze tomu věnovali tak pul stopaze, ze to bylo fakt az moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
11.9.14 00:37

@kaculkadraculka Opakování dnešního dílu 11.9./ČT1 a 17.9./ČT1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.9.14 00:40

Neviete, koľko má dokument častí?
Inak, mne sa dokument moc páči, je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
11.9.14 01:07

Dokumenty mám moc ráda. Tento díl jsem nestihla, ale ráda mrknu z archivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
11.9.14 01:22

Kouakala, trošku mě zarazil úvod, když tam paní brečela, že nemají sponzora na mléko. Chápu, že to musí být náročné, ale nemusela to paní režisérka dávat hned na úvod. Jinak její muž je veliký sympaťák a bylo mi v jednu chvíli strašně líto, jak tam byl záběr, těch dopisů, co mu lidi zasílali. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
11.9.14 06:17
@snee píše:
Ahoj holky, sledovala jste některá z Vás dnešní dokument Paterčata? Jaký z něj máte pocit? Líbil se vám? Myslím si, že 5 dětí naráz je opravdu mazec!! :pankac: :pankac: to musí zamávat snad se všema členama rodiny :pankac: ;) a musím podotknout, že jsem ráda, že se takové dokumenty u nás točí, neb mě nesmírně baví se na ně dívat ;)

koukala jsem se, téma zajímavé ale provedení mi přijde hrozně rozvláčné, ČT si nejspíš oblíbila dokumenty na pokračování, ale ne všechno se na to hodí. Škoda, zhuštěné by to mohlo být zajímavější. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
11.9.14 06:30

Nejsem rasista, ale nějak prostě nemůžu téhle rodině přijít „na chuť“. Otec vypadá v pohodě, ale ta maminka mi prostě nesedí. Už když se děti narodili, tak říkala všude do televize, že svoje děti nebude vystavovat ani se s nimi nikde ukazovat a ejhle už je tu document. To stejné, jak pořád povídá, aby jí lidi pomohli a poslali víc peněz, že nemá na to a ono. Dostala spoustu krásných darů a místo aby těmto lidem poděkovala, tak řeší, že nemá na dům, ale jen na byt a že by tedy jako mohli poslat lidi víc. A řeší jen ty nenávistné dopisy a komentáře, nevím, proč se snaží lidem vnutit svůj názor, že jsou Romové diskriminovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.9.14 07:11

Sledovala jsem a mocpěkný, i jsem si pobrečela. Ti dva manželé jsou mi sympatičtí ač jindy cigány fakt nemusím ale vypadají že žijí slušně. teď ještě aby vše co bude řečeno v dokumentu či jak se o to bude snažit režisér je veřejnosti ukázat byla pravda. co by mě ale zajímalo početí dětí, všude se mluví že nejsou z umělého…ale řekl někdo zda nejsoutřeba z clostylbegytu? kámoška díky němu na utz měla až 6 vajíček narostlých, to potom bych si na zázrak moc nehrála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
11.9.14 07:27

@luckyhorse cetla jsi s ni nejaky rozhovor? Ja ano a maminka dekuje pokazde.

• Citovat
  • Upravit
2028
11.9.14 08:09
Taky jsem koukala a jen z té představy, že bych měla paterčata se mi podlamovaly kolena :mrgreen:
@luckyhorse píše:
Nejsem rasista, ale nějak prostě nemůžu téhle rodině přijít „na chuť“. Otec vypadá v pohodě, ale ta maminka mi prostě nesedí. Už když se děti narodili, tak říkala všude do televize, že svoje děti nebude vystavovat ani se s nimi nikde ukazovat a ejhle už je tu document. To stejné, jak pořád povídá, aby jí lidi pomohli a poslali víc peněz, že nemá na to a ono. Dostala spoustu krásných darů a místo aby těmto lidem poděkovala, tak řeší, že nemá na dům, ale jen na byt a že by tedy jako mohli poslat lidi víc. A řeší jen ty nenávistné dopisy a komentáře, nevím, proč se snaží lidem vnutit svůj názor, že jsou Romové diskriminovaní.

Tak ono taky záleží jak to sestříhali :nevim:. Zrovna teď se jim děkování nemuselo hodit. Jak píšou holky, dali fakt velký prostor těm urážkám a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí