Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
11.9.14 10:57
@Anielka píše:
@miisenka A vidis, znama s ni lezela na gynekologii a rikala, ze je moc mila… ze to neni zadna „cikanka“ (tady to vubec nemyslim v rasovem podtextu), ale slusna zenska.Tohle je vsechno, jedna pani povidala. :?
Myslim, ze to maji hrozne tezke a vzdycky mit budou.

Přesně tak, po nich se zkrátka svezla veškerá nenávist k romským spoluobčanům a přitom absolutně nemístně..Nejsou to lidi, co nechodí do práce a berou dávky, ale pravda nikoho nezajímá :zed: Je mi jich líto..

• Citovat
  • Upravit
14309
11.9.14 11:06
@Anielka píše:
@miisenka A vidis, znama s ni lezela na gynekologii a rikala, ze je moc mila… ze to neni zadna „cikanka“ (tady to vubec nemyslim v rasovem podtextu), ale slusna zenska.Tohle je vsechno, jedna pani povidala. :?
Myslim, ze to maji hrozne tezke a vzdycky mit budou.

o tom nediskutujem, nezavidim, litujem.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
11.9.14 11:43

@miisenka ja se ji nedivim, jestli nebyla moc mila ja bych v jeji kuzi byla taky ostrazita a odtazita a cekala kdo me kdy zacne nadavat nebo podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.9.14 11:58

@miisenka Vzhledem k tomu obrovskému břichu se ani nedivím, že nebyla milá 24 hodin denně. Vždyť to musela být hrozná námaha. V porodnici jsem viděla řadu kyselých obličejů a to dotyčné nosily jen jedno dítě (a ani jim bych jejich výraz nezazlívala, delší pobyt v porodnici, hormony, strach o nenarozené dítě a odloučení od rodiny udělá své).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.9.14 12:02

Videla a moc jim fandim. Jen jsem cekala vice, zatim byla miminka v nemocnici, az je budou mit doma, tak to zacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.9.14 13:05
@Rolin píše:
@miisenka Vzhledem k tomu obrovskému břichu se ani nedivím, že nebyla milá 24 hodin denně. Vždyť to musela být hrozná námaha. V porodnici jsem viděla řadu kyselých obličejů a to dotyčné nosily jen jedno dítě (a ani jim bych jejich výraz nezazlívala, delší pobyt v porodnici, hormony, strach o nenarozené dítě a odloučení od rodiny udělá své).

brucho už nemala, děti boli vonku..usmievala sa len kde tam boli kamery, moje díte na tom nebolo dobře, ale na pozdrav som odpověděla, dveře som podrzala, slecna ne-e..moj maly mal 2 dni, jej deti skoro 2 mesiace…ono to je skorej o cloveku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
11.9.14 14:00

Koukám a jsem napjatá, jak to bude dál. Ten začátek mi mluvil z duše (jak říkala, že je unavená a tak) a to mám jen dvě děti a ne naráz… těším se na další díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.9.14 14:22
@miisenka píše:
brucho už nemala, děti boli vonku..usmievala sa len kde tam boli kamery, moje díte na tom nebolo dobře, ale na pozdrav som odpověděla, dveře som podrzala, slecna ne-e..moj maly mal 2 dni, jej deti skoro 2 mesiace…ono to je skorej o cloveku…

A taky ti v té době lidi posílali anonymy, že tvoje dítě patří do plynu? Já dostat pár takových dopisů, tak jsem na zhroucení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.9.14 15:18
@Rolin píše:
A taky ti v té době lidi posílali anonymy, že tvoje dítě patří do plynu? Já dostat pár takových dopisů, tak jsem na zhroucení.

8o
Co som preboha spravila? Len som napisala svoj nazor, ja im fandim, a je mi ch luto, nic nevycitam..ale rano je slecna odmerana, odrkuje a 2h uz sa usmiva a je jak milius na reportera..vies, tie matky co sme mali deti na JIPke sme boli jedna taka,,rodina",podporovali sme sa atd, tak si myslim, ze ked pozdravim, zasluzim si pozdravit spat..ale to je jedno, ty vidis neco ine, co ja vobec nepopisujem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.9.14 15:21

Pro mě je někdo, kdo vydrží pracovat 6 let v supermarketu na lahůdkách fakt frajer…Ať je to jak chce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.9.14 15:25
@miisenka píše:
8o
Co som preboha spravila? Len som napisala svoj nazor, ja im fandim, a je mi ch luto, nic nevycitam..ale rano je slecna odmerana, odrkuje a 2h uz sa usmiva a je jak milius na reportera..vies, tie matky co sme mali deti na JIPke sme boli jedna taka,,rodina",podporovali sme sa atd, tak si myslim, ze ked pozdravim, zasluzim si pozdravit spat..ale to je jedno, ty vidis neco ine, co ja vobec nepopisujem..

Omlouvám se, špatně jsem pochopila tvůj příspěvek, přišlo mi, že ji soudíš jen proto, že nebyla vždycky 100 % usměvavá maminka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.9.14 17:16

odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
11.9.14 17:57

Podle mě je už masakr mít dvojčata. Natož paterčata. To musí pomáhat celá rodina, aby si máma alespoň na chvíli oddychla, protože to se nedá zvládnout. Pracovat v supermarketu na lahůdkách tolik let musí být taky pořádnej záhul. Myslím si, že holčina si našla k sobě dobrýho partnera, kterej jí podrží a vypomůže. Spousta bílých by si z nich měla vzít příklad. No a že dostali byt - Ježiš já bych si to s nima rozhodně nevyměnila. Mě stačí to moje jedno děcko a někdy toho s barákem mám až do prd..le. Moc jim fandím. Rozhodně to nejsou takoví ti klasičtí příživníci státu, co nemakaj a dělaj děti a bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
11.9.14 19:49

Taky jsem koukala a fandím jim. Já mám doma jednoho čertíka a stačí mi to. Ty nenávistné dopisy byly fakt hodně přes čáru. Nebo to, jak nadávali lidi těm, co jim darovali kočárky, fakt jsme zlý a závistivý národ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.9.14 22:13
@Bananas píše:
Taky jsem koukala a fandím jim. Já mám doma jednoho čertíka a stačí mi to. Ty nenávistné dopisy byly fakt hodně přes čáru. Nebo to, jak nadávali lidi těm, co jim darovali kočárky, fakt jsme zlý a závistivý národ :zed:

Jsme, lidi tu jsou fakt hnusní..Jako, ať si každý myslí, co chce, já to nikomu neberu, ale psát takové dopisy, to už je hodně přes čáru :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!