Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ducki To chápu… Jednu dobu jsem si taky říkala, že kvůli práci neotěhotním, že jsem pořád ve stresu, že potratím, bla bla… ale teď jsem
a těším se na vše nové co příjde ![]()
@Papaj29 Já taky
už se nemůžu dočkat až to příjde
ta psychika je zlá věc ![]()
@Papaj29 A prosím tě, ty jsi začala en idol in brát hned jak ti přišel? ![]()
@ducki JO, indol-in jsem začala brát hned jak mi přišel. Dnes jsem byla na měření od Energy, jestli ti to něco říká. Např. od Energy je Gynex. Tak mě změřila a nedoporučuje mě nyní hned začínat s Clostíkem. Mam hodně oslabené všechny orgány v oblasti míchy(vaječníky, nadledvinky)No, je toho více…moje tělíčko prý jede z posledních sil. Doporučila mi, abych své tělo dala nejdříve do kupy. Kdybych nasadila clostík, bylo by to pro tělo velký záhul. Doporučila mi Regalen, cytovital a Ruticelit na mazání těla. Takže holky asi začnu s vámi až v červenci
Myslím, že asi opravdu nemá smysl se tak hodně snažit…aby to pro mimi nebylo spíš špatně.
@Papaj29 Ahoj, tak co nejake zmeny po indol in? Ja uz ho zobu 5 dni, tak jsem zvedava jak to zapusobi ![]()
Zítra to je 14 dní co ho beru a pořád mam pocit, jako bych to měla dostat, někdy to je jen mírné, ale někdy to je takové popíchávání v podbříšku
tak uvidíme co z toho vyleze ![]()
@Papaj29 a kdy mas mit ms? Ja mam dva dny po ms, takze si myslim, ze to za tak kratkou dobu vajecniky nenastartuje. Spis az po delsim uzivani ![]()
@ducki No já mam nepravidelnou menstruaci a nemam tušení, kdy to dostanu. Teď jsem 39DC(i s menstruací). Ale dřív jsem to počítala od konce menstruace a to jsem to dostávala tak okolo 34 dne. Takže dnes jsem 32 den. Pak dám vědět. Myslím, že je ještě brzy na nějaké změny. Dávám tomu ty 3 měsíce ![]()
@ducki Ahooj, tak jsem to ještě nedostala…
a co jsem vypozorovala, tak se mi hodne zlepsuje pleť(akné mizí).. ![]()
@ducki Ahojda, těhotenství nepředpokládám, protože jsem jezdila kvůli ovulaci a ta neproběhla, jedině až potom, ale už jsem to přestala hrotit a řešit, teď jsem to uplně vypustila z hlavy. Takže doufam, že se mi ms a ovu srovná, nic víc si nepřeji
Nejpozději do týdne bych to měla dostat, pokud ne, tak si budu muset zajet na gyndu co se děje.
@Papaj29 aha, tak snad priste
ja pocituju boleni v podbrisku po tom indol in coz jsem predtim nikdy nemela po ms
@ducki To já mam taky… takže to je asi znamení, že se tam něco děje ![]()