Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jela tak dnes jsem delala tt a byl tam duch
rano skusim udelat novy protože ten byl z odpoledni moci, rikala jsem si že kdyz jsem 26dc mela dex s přitelem ktery byl tyden v zahranici a ja za dva dny zacla misto ms jen spinit a ke vsemu zpozdeně tak jsem dnes skusila a byl duch, že by snažím si to nepripoustet že by to vyslo, ale nadeje by mohla byt, boli me strastne prsa, zvetsili se mi a hlavne me porad boli hlava at piju jak piju boli
sugestce to neni, jelikoz nemám moc casu na to ani myslet, mala me dost zamestna a práce taky, no zitra uvidim z te ranni, diky moc @Jela
@Jela sex byl 6.6 a spinit jsem zacla 8.6. Ale ms neprisla jen spineni pak jsem byla u mudr 19.7 nebo tak nejak na vag. kontrolene a pry ze asi praskla cysta že už ted je jen 2mm a zda jsem si delala tt kdyz jsem mela spozdeni rekla jsem ze jo a negativni a dal to neresila, rekla jsem ji ze mam dve carky na ovu testu a ona ze to neni dobre ze to je asi pco takže až prijde ms mam zavolat a vemou mi krev na hormonalni profil jinak predtim ms prisla 13.5 cyklus mam 23,dnes uz mam spozdeni 4den, ms mela prijit a nic, myslis ze je mozne mit timpadem ovu v dobr ms nebo pred, ja uz nicemu nerozumim, teplotu bt nemerim tak dkusim rano namerit a udet novy tt no a uvidim jak tam nic nebude tak po svatku zavolam na gyndu at mi daji vyvolavacku ![]()
9 DC, kontrolní ultrazvuk, folíky jsou, ale všechny stejně velký… myslíte si, že můžou ještě dorůst? údajně mám dojít na konzultaci s chlapem (na výsledky spermia) a uvidíme co dál. Zatím kromě morfologie, která ještě nebyla hotová, je vše ok u něj. U mě i hormonální profil hraniční, tváří se jako PCO
@Jela chm, tak že by tam viděla ještě něco, co jsem nepochytila? protože mi rovnou řekla, že tento cyklus to rozhodně nevypadá. Jako budeme se snažit dál, samozřejmě
folík nefolík ![]()
Smoulililinka…Muze.ja í DC mela folikul uz tak velky, ze mi jeste ten vecer prasknul..moje 3 ovulace v zivote a jeste ten vecer jsem otehotnela…Takze ovulace u PCo je fakt otazka…
Ahoj holky, koupila jsem si tinkturu Jeřáb ptačí od Naděje a nevím si rady, jak ho přesně užívat? Na obale je napsáno jenom 3× denně 15 kapek, ale hlavně by mě zajímalo, jestli ho můžu začít užívat hned od zítřka (25.DC) nebo počkat na první den MS - (pokud teda vůbec dorazí…)? Nemáte někdo prosím zkušenost? ![]()
jeřáb je obdoba gynexu a může se užívat jakýkoliv den cyklu… můžeš začít prakticky kdykoliv.
@Hlavajdaz ale já mám právě všechny stejně malý
nic domimantního… jako snažíme se dál, jen jestli se doktoři taky pletou ![]()
@Hlavajdaz píše:
Smoulililinka…Muze.ja í DC mela folikul uz tak velky, ze mi jeste ten vecer prasknul..moje 3 ovulace v zivote a jeste ten vecer jsem otehotnela…Takze ovulace u PCo je fakt otazka…
fakt? Třetí ovulace a hned těhu??? To se máš…
Já mám tedy nějakou slabší formu PCO, ale ovulka mě prostě nenavštěvuje a když, tak asi velmi pozdě a nijak se neprojevuje (hlen, bolesti), tak je velmi těžké jí vysledovat.
@Jela si myslím
no pokračujeme ve snažení dál a nějak to dopadne ![]()
@MaťulkaH ja nekde vycetla ze se uzivaj podle vahy..brala jse to tak a byla jsem pak hned tehu. Trwba nahoda nevim..klidne je zacni brat hned na nic necekej
To nni kontryhel aby se cekalo na ms. Bud ber tolik kolik je na obalu a uvidis a neno pak zkus dle vahy…a rozdel si to na dvakrat ci trikrat. Me to vyhovovalo neb mi chutnal dala bych jo snad i na ex.
@InExile Tak já jsem si ho dala už včera 2×
Zatím ho budu užívat podle návodu 3× denně 15 kapek a pak kdyžtak přidám ![]()
A co vůbec ty? Jak se máš a jak pokračuje vaše snažení?
@MaťulkaH jaeny ber ho pole navodu..me ten mesic kdy jsem ho brala poskocila ovulka z 20 dc na nakej 13 dc..a taky jsem otehu
Uvidis co to s tebou bude delat
Jinak dik za optani mam se vcelku dobre. Pokracujem ve snazeni, testuju ovulku tak uvidim tento mesic jeytli to klaplo neno ne. Uz se tesim na dovolenou jsem naka unavena ![]()
@MaťulkaH jestli si nejsi jistá, napiš mail paní Podhorné, vždy mi hned odpověděla, když jsem si nebyla jistá. Taky mi vytvořila kůru na míru, když jsem jí popsala své potíže. ![]()