Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KačuliKačka píše:
@Reinka @Bomer to není féééér, jste na mě dvě![]()
Počkej, až se ta naše bestie konečně rozhárá a budeme mít štěňata, to budeme mít smečku…abych si zarezervovala místo v bohnicích ![]()
@Reinka píše:
Počkej, až se ta naše bestie konečně rozhárá a budeme mít štěňata, to budeme mít smečku…abych si zarezervovala místo v bohnicích
Mně nezbyde jen tiše vzdychat a slintat… ale ty Bohnice, ty ti fakt nezávidím a ani nepřeju ![]()
@Bomer - jééé tak to je fešák
takový vznešený, krásný, čumáček ![]()
Strašně obdivuji borderky a australský ovčáky, tak hrozně se mi líbí
Teď zatím bydlíme v bytě, proto jsem chtěli něco menšího, i když malá statečně roste a roste a už má 9kilo
Ale později se budeme stěhovat do baráčku a k malé budu chtít ještě jednoho chlupáčka - většího
Moc se mi líbí švýcarský ovčák ![]()
Ten muj tralalak ma momentalne 7 a pul mesice takze nejhorsi vek - psi puberta
podle cvicitelky jsme v obdobi kdo z koho
ale na prochazkach je v mistech kde nejezdi auta volne
odvolani ma tak na 95%
zboznuji ho
Dekuji za chvalu
vasi hafani jsou taky rozkosni ![]()
@Bomer píše:
@Reinka jake mas zbarveni?
Fena je blue merle, pes red tri. Psa mám asi 14dní z USA, takže je to sranda, jelikož „nic neumí“ a do toho začíná pomalu přicházet puberta
ale je to zlatíčko… nejlepší je, když se sápe po manželovi, ten do něj hučí dolů a diví se, že pes nic
nerozumí ![]()
@KačuliKačka píše:
@Reinka fíhá, z takové dálky… máš fotky???
Nemám, není čas fotit
zatím jsme se tak nějak sžívali
teď se pustíme do výcviku, ať na nás nekoukají divně, až půjdeme ven a on neumí ani na vodítku, protože „doma“ to nepotřeboval, je z ranče, tak mu auta, autobusy a spousty lidí nic moc neříkají ![]()
@Reinka kde jste na nej prisli?
planujete hafany uchovnit?
edit - aha uz sem docetla ![]()
@Bomer píše:
@Reinka kde jste na nej prisli?planujete hafany uchovnit?
edit - aha uz sem docetla
jojo, mám chovku, fenu uchovněnou, už jsme měli mít nakryto, ale nehárala
Vždy mi hárá po 4m a teď ni, asi dospěla a tak čeká, jestli se rozhárá po 6m, jestli ne a bude mít nějaký problém, tak mě švihne
ale snad ne ![]()
@Reinka stejne to musi byt krasa tolik stenatek mit doma
vzdycky kdyz sme prijeli za nasim hafanem tak sem byla uplne mimo
a kdyx mi ho v jeho dvou tydnech dali poprve do ruky
ovsem kdyz sme si oro nej uz jeli a vsechny stenata se mi vrhli na tkanivky tak to takova sranda nebyla
sem malem neprosla ![]()
@Bomer no, právě, mělo to vyjít hezky, ale jestli mi bude hárat v únoru, tak budou štěňata až se nám narodí mimino a už takhle je tu se dvěma dětma blázinec…to bude moje smrt
a co až se třeba některý neudá, že jo…