Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JanetX píše:
Anonymní Ono to máš v podstatě jedno, jak to mimčo je veliké.. kamarádka rodila holčičku rovné 3kg. Porod postupoval hrozně rychle a dostala teda taky pěkně na frak![]()
Díky moc
I manžel mi tenkrát říkal, že jsem byla statečná a že by ženská bejt nechtěl
Já mela porod taky rychlý, praskla voda, za čtyři hodiny byla malá venku, dvě hodiny kontrakcí, kdybych mohla, rodim znovu. Nicméně trochu podeziram ošetřující lekarku
moc jsem jí nepadla do oka…
@Qwentin Řeším to kvůli dětem. Malej ještě zatím nechodí, má 14 kilo
a je to mazel a tomu to nevysvětlím, že ho nemůžu nějako extra tahat ![]()
Anonymní Myslíš že to zpackala doktorka? Ty jsi dobrá
já už bych rodit teda nešla
Druhý taky celkem rychlovka: ve 12:35 píchnutá voda a v 17:18 už byl venku ![]()
@JanetX mno na to, že jsem byla „prvorodička“, tak ani v porodnici moc neverili, že to postupuje tak rychle, ani klystyr nestihli
taky dobrá práce
myslím, přišla jsem na kontrolu do nemocnice v sobotu odpo, to mi doporučil můj gynekolog, bylo mezi svátky a po CS chtěl, abych byla hlidana. Už ta doktorka sloužila a koukala na mě jak z jara co tam vůbec chcia že si vůbec odvazuji rodit přirozeně. Poslala mě domu, že se rozhodně nic neděje a že mám přijít v úterý po velikonočním pondělí a ve středu vyvolame. Nj, jenže jsem se jí tam vratila v 11 večer, evidentně rozespala mi rekla, že too bude až ráno a určitě s jiným doktorem. Asistentky jí volali v jednu, že rodim. Asi slouzila 24hodin. Moc milá nebyla, při šití na me pomalu štěkala, ať se nemrskam. Pp propuštění z nemocnice se mi něco nezdalo a hned druhý den jsem šla za svým doktorema ten byl evidentně v šoku ale sám nic eticky neřekl. Dr. ve mne zapomněla tampony a dreny a už to zacinalo hnisat, šití rozpadle a já celá modrá. Dr. Šlouf, teď ten proktolog, co jdu k němu na operaci říkal, že e ten zánět, infekce a rozpadle šití udelalo své. Určitě na tom má paní doktorka svůj podíl viny. Jen doufám, že po operaci budu zase normálně žít.
Anonymní Ježiši.. k tomu nemám fakt co dodat!!
Tak to je jasný, že ta doktorka na tom podíl má! Já věřím, že se vše vrátí do normálu a moc bych ti to přála!!
![]()
@JanetX mnohokrát děkuji, já v to doufam. Doufám v to, že každá z nás, která něco takového má, to bude mít v pořádku. Ničí to život.
@Anik6 píše:
@Qwentin Prosím,jako to bylo se stravou před a po?
Tak na operaci jsem šla nalačno,12 hodin před ní se nesmí jíst, najíst jsem dostala, až jsem se probrala z operace, byl guláš, ale všechno jsem hned vyzvracela, bylo mi blbě z narkózy. A málem mne chtěli poslat domů, protože jsem ze strachu měla strašně vysoký krevní tlak.Ale dali mi jakési léky, tak pak slezl dolů a vzali mne nakonec.
@Qwentin děkuji,tak to já mám navíc i svaly kolem…
To bude maso
@JanetX
To už si moc nepamatuji, byly nějaké problémy s tím, kde se operace uskuteční. A těžké věci jsem vůbec netahala.