Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 to je moc krasne to vam gratuluji
ikdyz to musel byt boj o ne predpokladam… me je sice 25 a chlapovi je 31 ale uz by jsme chteli natrapili jsme se tolik a vsichni z nas akorat zdimou penize este do toho kamaradka ktera si ani nevazi toho ze miminko nosi pod srdcem mrzi me to dost snazime se bojovat proto se snazim ziskat informace akorat uz nam z tohoa si hrabe
![]()
@anicka1234567 nehrabe, já to chápu ♥️ 13 let jsem prožívala totéž, 3× ivf s komplikacemi.. radši o tom ani nemluvit, byla jsem totálně hotová jak psychicky, tak fyzicky..
ve vašem případě (mladí, zdraví, zaměstnaní, bezdětní) je jasná první volba ADOPCE
proč se jí bojíte? to dítě bude prostě Vaše
zvažte to.. přemýšlejte o tom.. čtěte..
musí to rozhodnutí uzrát.. až budete sami přesvědčení, tak to je oříšek i pro vaše rodiče to přijmout, ale nakonec je to prostě čiré ŠTĚSTÍ
držím palce, ať se správně rozhodnete
@Lucy75 o adopci jsme taky premysleli ale nikde se nemuzu docist kolik maji byt finance vzit se neni problem anujeme to pristi rok ale taky to neni zadna sranda predpokladam jinak dekuji moc za podporu ![]()
Jinak mlji rodice nemaji problem s nicim adopce atd ikdyz to jako by biologicky nebude nase
@anicka1234567 píše:
Samozrejne by jsme chteli pomoc ale ty zakony to je hruza ikdyz na jednu stranu to chapu
My to nevzdali a máme v pěstounce dva kloučky. Jsme dvě ženy - pár a vyšlo to a milionářky fakt nejsme.
Holky adopce ci pestounska pece znamena hodne dat nekomu sanci na normalni zivot, ja tu sanci dostala a ziju normalni zivot dekuji svoji babisce dala my sanci na normalni zivot. rozhodly jsme se jit do pestounsky pece uz mame vse vyrizene a cekame na berucku.
@Bledulicka píše:
Holky adopce ci pestounska pece znamena hodne dat nekomu sanci na normalni zivot, ja tu sanci dostala a ziju normalni zivot dekuji svoji babisce dala my sanci na normalni zivot. rozhodly jsme se jit do pestounsky pece uz mame vse vyrizene a cekame na berucku.
V kolika letech si tě vzala?
@Enmamma oficialne 6letech sestre bylo 4,ale uz dlouho se starala bylo 1986
@Bledulicka píše:
@Enmamma oficialne 6letech sestre bylo 4,ale uz dlouho se starala bylo píše: Více
A stýkáš se s rodiči, nebo jsi je odepsala?
@Enmamma radsi si budem psat sz jestly chces v klidu se ptej
Omlouvám se za anonym, ale potřebuji znát názory. Máme v úterý předávat 5 měsíčního chlapečka do osvojení (máme ho celou dobu), ale přiznám se, vůbec se mi do toho nechce. Osvojitelé mi vůbec nesedli, furt na chlapečka dělají cukrbliky, už jsem je upozorňovala ať s tím přehnaným kontaktem na něj tolik nespěchají, ale paní si nedá říct a pořád by ho muchlala. Vždycky když odejdou, tak máme co dělat, abychom navázali na režim, přijde mi, že ani chlapeček si s nimi moc nesednul. Je to naše první předání, a tak nevím co s tím (doprovodku do toho nechci moc tahat zatím). Uvažuji, že ho prostě příští týden nepředám.
Chtěla bych se zeptat na vaše názory, pokud někdo tady dělá PPPD.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale potřebuji znát názory. Máme v úterý předávat 5 měsíčního chlapečka do osvojení (máme ho celou dobu), ale přiznám se, vůbec se mi do toho nechce. Osvojitelé mi vůbec nesedli, furt na chlapečka dělají cukrbliky, už jsem je upozorňovala ať s tím přehnaným kontaktem na něj tolik nespěchají, ale paní si nedá říct a pořád by ho muchlala. Vždycky když odejdou, tak máme co dělat, abychom navázali na režim, přijde mi, že ani chlapeček si s nimi moc nesednul. Je to naše první předání, a tak nevím co s tím (doprovodku do toho nechci moc tahat zatím). Uvažuji, že ho prostě příští týden nepředám.Chtěla bych se zeptat na vaše názory, pokud někdo tady dělá PPPD.
Být tebou bych se obrátila právě na tu doprovodku a řešila to s nimi. Jestli máš pocit, že si s dítětem nesedli, tak ti nic jiného nezbývá.
Nemám dítě v pp, ale mám bezdětnou příbuznou. Co ta dělala s mými dětmi, jsem nepobírala. Vybíjela si mateřské neukojené pudy.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale potřebuji znát názory. Máme v úterý předávat 5 měsíčního chlapečka do osvojení (máme ho celou dobu), ale přiznám se, vůbec se mi do toho nechce. Osvojitelé mi vůbec nesedli, furt na chlapečka dělají cukrbliky, už jsem je upozorňovala ať s tím přehnaným kontaktem na něj tolik nespěchají, ale paní si nedá říct a pořád by ho muchlala. Vždycky když odejdou, tak máme co dělat, abychom navázali na režim, přijde mi, že ani chlapeček si s nimi moc nesednul. Je to naše první předání, a tak nevím co s tím (doprovodku do toho nechci moc tahat zatím). Uvažuji, že ho prostě příští týden nepředám.Chtěla bych se zeptat na vaše názory, pokud někdo tady dělá PPPD.
Zkus to napsat na Modrýho koníka. Tam je skupina adopce a PP, třeba ti tam poradí víc lidí ![]()
Dobrý den mám k vám prosbu… Má nezletila dcera porodila chlapce já jakož to babička jsem byla zapsaná soudem jako osoba pečující o vnuka. Kvůli tomu, že mám insolvenci nemohu být zákony zástupce a tak stanovili moji sestru. Vychovávám ještě 2deti plus dceru a vnoucka. Paní soudkyně u soudu pronesla větu vám pestounskou nedám máte dluhy. Jenže z rodičovské se tohle vše nedá zvládnout… Ptám se či někdo neví či na to nárok mám nebo ne a zda se někde odvolat. Zda opravdu vadí insolvence. Děkuji hezký večer