Pevné sevření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22783
25.8.17 19:16
@Bábrdl píše:
Já jsem spíš na blonďáky, ale s tímhle tělem může mít třeba dvě hlavy a jdu do toho :lol: (v mé fantazii, jinak jsem věrná) :mrgreen:

Ano - jednu Brada Pitta, druhou Johnyho Deppa :mrgreen: Jinak - můj tip to teda není. Ale tělo má pěkný, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.17 19:16
@mmch píše:
To já už nemusim.. :P

i ořechy??? :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.8.17 19:17
@mmch píše: :pankac: :mrgreen:
Přesně, moje slova. Fakt jsem si nevšimla, že je víc opálen.. :mrgreen:

Já jsem si všimla, ale s takovým pekáčem buchet a takhle modelovanýma rukama by mohl být třeba zelenej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.8.17 19:18
@LLump píše:
Ach.
Dnes je v módě vypadat jako dřevorubec, ale místo rubání dřeva se celý den věnovat péči o svůj vzhled, aby se líbil jiným dřevorubcům… :jazyk:

jo :pankac: do posilovny ano, ale nikoli pěšky, nejlíp nějakým fárem. Tam bude zdvíhat činky, ale nedejbůh, aby po něm doma chtěli fyzickou práci :lol:
jinak chlapík na obrázku má hezké tělo, ale v obličeji nic moc. Tenhle se mi líbí víc.
 https://www.super.cz/…na-kava.html

osobně ale uvítám láskyplné sevření od muže, kterého miluji a on mě. Který má pro mě kouzlo osobnosti. Je hezký, ale prvoplánová hora svalů není podmínkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
25.8.17 19:22
@Bábrdl píše:
Já jsem si všimla, ale s takovým pekáčem buchet a takhle modelovanýma rukama by mohl být třeba zelenej. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
25.8.17 19:23

Čekala jsem téma na metodu pevného objetí, ze které mám husí kůži :) Jinak ano, velký ruce a pocit fyzické síly je pro mě fakt sexy kombinace, i když se mi víc líbí u chlapů, na kterých je vidět, že fyzicky makají a ne že každý odpoledne zvedají činky v posilovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
25.8.17 19:24
@pe-terka píše:
jo :pankac: do posilovny ano, ale nikoli pěšky, nejlíp nějakým fárem. Tam bude zdvíhat činky, ale nedejbůh, aby po něm doma chtěli fyzickou práci :lol:
jinak chlapík na obrázku má hezké tělo, ale v obličeji nic moc. Tenhle se mi líbí víc.
https://www.super.cz/…na-kava.htmlosobně ale uvítám láskyplné sevření od muže, kterého miluji a on mě. Který má pro mě kouzlo osobnosti. Je hezký, ale prvoplánová hora svalů není podmínkou.

To víš, že já taky… tohle je jen takový pokec o snech, touze.. prostě když vidíte nějakého typana, jestli to vyvolá hříšné myšlenky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
25.8.17 19:25
@pohledzdruhestrany píše:
i ořechy??? :lol: :jazyk:

I ty… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.8.17 19:33
@LLump píše:
Ach.
Dnes je v módě vypadat jako dřevorubec, ale místo rubání dřeva se celý den věnovat péči o svůj vzhled, aby se líbil jiným dřevorubcům… :jazyk:

No přesně, já z toho rostu! Miluju zarostlé chlapy, vlasaté fousaté a klidně trochu prošedivělé, ale to co teď vídám všude kolem sebe, to je hnus. Jasně, že se mu nemusí ve vousech rojit mouchy, ale ten metrosexualismus mě odrazuje ještě o chlup víc :mrgreen: Chlap má umět posekat dříví, zrejt zahradu, zplodit syna, zasadit strom…znáte to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116040
25.8.17 19:33
@pohledzdruhestrany píše:
I ty nabízíš recipročně pevné sevření? :think:

Jestli vypadáš jako na fotce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116040
25.8.17 19:38
@unuděná píše:
No přesně, já z toho rostu! Miluju zarostlé chlapy, vlasaté fousaté a klidně trochu prošedivělé, ale to co teď vídám všude kolem sebe, to je hnus. Jasně, že se mu nemusí ve vousech rojit mouchy, ale ten metrosexualismus mě odrazuje ještě o chlup víc :mrgreen: Chlap má umět posekat dříví, zrejt zahradu, zplodit syna, zasadit strom…znáte to :mrgreen:

Jojo takový „živočišný“ typ. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.8.17 19:38

Já nikdy neměla ráda svalnaté muže, ale od té doby co jsem si jednoho vzala se mi to nějak zalíbilo :oops:
Ale jinak, rolují se mi kalhotky, když vidím Bruce Willise :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116040
25.8.17 19:43

Já zas můžu Al Pacina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
25.8.17 19:48

A co teprve takovej Bruno Ferrari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
25.8.17 19:51
@radkka píše:
Já nikdy neměla ráda svalnaté muže, ale od té doby co jsem si jednoho vzala se mi to nějak zalíbilo :oops:
Ale jinak, rolují se mi kalhotky, když vidím Bruce Willise :mrgreen:

Rolují kalhotky si zapisuju… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí