Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl píše:
Já jsem spíš na blonďáky, ale s tímhle tělem může mít třeba dvě hlavy a jdu do toho(v mé fantazii, jinak jsem věrná)
Ano - jednu Brada Pitta, druhou Johnyho Deppa
Jinak - můj tip to teda není. Ale tělo má pěkný, to jo.
@mmch píše:![]()
Přesně, moje slova. Fakt jsem si nevšimla, že je víc opálen..
Já jsem si všimla, ale s takovým pekáčem buchet a takhle modelovanýma rukama by mohl být třeba zelenej. ![]()
@LLump píše:
Ach.
Dnes je v módě vypadat jako dřevorubec, ale místo rubání dřeva se celý den věnovat péči o svůj vzhled, aby se líbil jiným dřevorubcům…
jo
do posilovny ano, ale nikoli pěšky, nejlíp nějakým fárem. Tam bude zdvíhat činky, ale nedejbůh, aby po něm doma chtěli fyzickou práci ![]()
jinak chlapík na obrázku má hezké tělo, ale v obličeji nic moc. Tenhle se mi líbí víc.
https://www.super.cz/…na-kava.html
osobně ale uvítám láskyplné sevření od muže, kterého miluji a on mě. Který má pro mě kouzlo osobnosti. Je hezký, ale prvoplánová hora svalů není podmínkou.
@Bábrdl píše:
Já jsem si všimla, ale s takovým pekáčem buchet a takhle modelovanýma rukama by mohl být třeba zelenej.
Čekala jsem téma na metodu pevného objetí, ze které mám husí kůži
Jinak ano, velký ruce a pocit fyzické síly je pro mě fakt sexy kombinace, i když se mi víc líbí u chlapů, na kterých je vidět, že fyzicky makají a ne že každý odpoledne zvedají činky v posilovne.
@pe-terka píše:
jodo posilovny ano, ale nikoli pěšky, nejlíp nějakým fárem. Tam bude zdvíhat činky, ale nedejbůh, aby po něm doma chtěli fyzickou práci
jinak chlapík na obrázku má hezké tělo, ale v obličeji nic moc. Tenhle se mi líbí víc.
https://www.super.cz/…na-kava.htmlosobně ale uvítám láskyplné sevření od muže, kterého miluji a on mě. Který má pro mě kouzlo osobnosti. Je hezký, ale prvoplánová hora svalů není podmínkou.
To víš, že já taky… tohle je jen takový pokec o snech, touze.. prostě když vidíte nějakého typana, jestli to vyvolá hříšné myšlenky.. ![]()
@LLump píše:
Ach.
Dnes je v módě vypadat jako dřevorubec, ale místo rubání dřeva se celý den věnovat péči o svůj vzhled, aby se líbil jiným dřevorubcům…
No přesně, já z toho rostu! Miluju zarostlé chlapy, vlasaté fousaté a klidně trochu prošedivělé, ale to co teď vídám všude kolem sebe, to je hnus. Jasně, že se mu nemusí ve vousech rojit mouchy, ale ten metrosexualismus mě odrazuje ještě o chlup víc
Chlap má umět posekat dříví, zrejt zahradu, zplodit syna, zasadit strom…znáte to ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
I ty nabízíš recipročně pevné sevření?
Jestli vypadáš jako na fotce ![]()
@unuděná píše:
No přesně, já z toho rostu! Miluju zarostlé chlapy, vlasaté fousaté a klidně trochu prošedivělé, ale to co teď vídám všude kolem sebe, to je hnus. Jasně, že se mu nemusí ve vousech rojit mouchy, ale ten metrosexualismus mě odrazuje ještě o chlup vícChlap má umět posekat dříví, zrejt zahradu, zplodit syna, zasadit strom…znáte to
Jojo takový „živočišný“ typ. ![]()
Já nikdy neměla ráda svalnaté muže, ale od té doby co jsem si jednoho vzala se mi to nějak zalíbilo ![]()
Ale jinak, rolují se mi kalhotky, když vidím Bruce Willise ![]()
@radkka píše:
Já nikdy neměla ráda svalnaté muže, ale od té doby co jsem si jednoho vzala se mi to nějak zalíbilo
Ale jinak, rolují se mi kalhotky, když vidím Bruce Willise
Rolují kalhotky si zapisuju…
![]()