Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LLump píše:
Jo jo, to jsem přesně já, naštěstí jen tak dvakrát do roka…
foto! foto! foto! ![]()
@aiwwa píše:
Montérky, strniště a ruce od oleje
Tak to se stav
Dcera si koupila Dodgku a já to musím procpat ve Virginii technickou - brzdy, řízení a svařit vejfuk plus co pod tím ještě najdu.
První vozidlo který jsem se naučil do šroubku byl ruskej tank T-55 a od tý doby se to se mnou vleče. Prokletí lidí co uměj všechno spravit je to, že maj furt co dělat.
Pro ilustraci, Dodge Ram, moje dcera je totiž městská slečinka, víme?
![]()
@KalamityJohn píše:
Tak to se stavDcera si koupila Dodgku a já to musím procpat ve Virginii technickou - brzdy, řízení a svařit vejfuk plus co pod tím ještě najdu.
První vozidlo který jsem se naučil do šroubku byl ruskej tank T-55 a od tý doby se to se mnou vleče. Prokletí lidí co uměj všechno spravit je to, že maj furt co dělat.
Pro ilustraci, Dodge Ram, moje dcera je totiž městská slečinka, víme?![]()
jestli pošleš letenku, tak se stavím.
@Malaga píše:
je sice tmavší, ale vypadá dost jedle… mňam
Tak za mě, než tenhle, tak to raději vztekající se dvouletá dvojčata
. Já mám ráda muže hladce oholené, dobře naladěné
.
@LLump píše:ále, tak nebuď šelma a převlíkni se cvičně do montérek, no dobře ruce v oleji máchat nemusíš
Naposled jsem servis dělal před měsícem, tak teď si na foto v montérkách sakra počkáš
@Kobea píše:
Tak za mě, než tenhle, tak to raději vztekající se dvouletá dvojčata. Já mám ráda muže hladce oholené, dobře naladěné
.
tak si ho oholíš a dobře naladíš
…prej vztekající se dvouletá dvojčata…jestli ty nejsi trošku masochistická… ![]()
@Malaga píše:
tak si ho oholíš a dobře naladíš…prej vztekající se dvouletá dvojčata…jestli ty nejsi trošku masochistická…
přesně, oholit, vykoupat, navonět a… ![]()
@aiwwa píše: ále, tak nebuď šelma a převlíkni se cvičně do montérek, no dobře ruce v oleji máchat nemusíš
Přesně!!
Foto, foto! ![]()
@Malaga píše:
je sice tmavší, ale vypadá dost jedle… mňam
Viď…
Kdepa asi ten pán bydlí.. ![]()
@LLump píše:
Aktuálně se válím u moře a montérky tu fakt nemám
no dobře, tak se vyfot u moře a oblíkat se nemusíš
@aiwwa píše:…a je kocour v troubě…
přesně, oholit, vykoupat, navonět a…
@LLump píše:
Milé dámy, váš zájem mě opravdu těší, nicméně veřejně vylepovat fotku fakt nehodlám, nemám důvod
Pokud je na mě nějaká opravdu zvědavá, může mi po soukr. zprávě poslat svou, následně obdrží tu moji
slibuješ? ![]()
@mmch píše:že bys šla na něj jako zazvonit?
Viď…Kdepa asi ten pán bydlí..