Pevné sevření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6185
26.8.17 07:44
@Gnaar píše:
Nevím co máte proti posilovně? Je to sport jako každý jiný, možná náročnější než většina jiných sportů. Jinak ty fantazie o těle vypracovaném fyzickou prací jsou tak leda pohádky (možná záleží na měřítku toho, čemu která sportem nepolíbená soudružka říká „vypracovaný“?). Když se podívám na manuálně pracující, kteří jen pracují a nesportují není to pravda(kolik se najde výjimek?) Většinou se jedná o chlapíky s pivním pupkem. Když už někdo nějaký náznak osvalení má, tak je tam strašná disbalance typu osvalené ruce + pavoučí nohy atp.

Já určitě nic. Můj muž posiluje a jsem ráda. Sice jen pro radost, ale i tak. Když nejde do posilky, cvičí doma. :mrgreen:
Prací by mu buchty asi nevyskákaly… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.8.17 07:49
@mmch píše:
Bereš to moc podrobně bych řekla.. To co dělá v koupelně, cvičení a tetování… To je sranda přece. :hug:
Má dobrý tělo, krásný ruce… Domů bych ho nechtěla. 8)

právě,…bylo to jen a jen o tom chvilkovém sevření…chvilková záležitost…
tělo má hezký a je úplně jedno, kde k němu přišel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
26.8.17 07:56
@mmch píše:
Domů bych ho nechtěla. 8)

:D to je klasická hláška, stejně jako například u vozidel, kdy lidé slintají nad sportovním vozem, ale domů si pořídí rodinného kombíka :D
:think:..smutné je, že je to předpoklad pro nevěru ve vztahu - už jen ta myšlenka, že někoho zajímá sportovní model, který nemá doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.8.17 07:59
@minoe píše: ..:think:..smutné je, že je to předpoklad pro nevěru ve vztahu - už jen ta myšlenka, že někoho zajímá sportovní model, který nemá doma..

To, že jsi na dietě, přeci neznamená, že si nemůžeš prohlédnout jídelní lístek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
26.8.17 08:05
@sirikit píše:
Já bych si asi taky měla pořídit kočku. :think: :roll:
Když jsem si zvětšila toho pána v úvodu, napadlo mě, že bych si cifix dala dvojku. :P :P :oops: :oops: :oops:
Omluvou mi snad je, že již týden nepiju alkohol. :zed: :zed: :zed:

Ani jsem ho nezvetsovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
26.8.17 08:36

Ty plnovousy, to je mor. U staršího chlapa, myslivce, motorkáře, v pohodě. Ale u těch naleštěných, nagelovanych, vystajlovanych „moderních rádoby drsných“ mužů si na to nemůžu zvyknout, vůbec se mi nelíbí. Takže za mě ten na fotce nee. Taky nemám ráda takové ty „prismahle“ typy. Vím, že mnoho žen, za mých mladých let, mělo za idol snědého exotického cizince, to mě nikdy nebralo. Líbí se mi takové ty přirozeně namakane typy, co to nedělají pro vzhled, ale je to vedlejší produkt nějaké smysluplné činnosti. Svým způsobem se mi třeba líbí i judista Krpálek, jo má divné uši a nos, ale celkově působí moc příjemně a postava je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.8.17 08:39

Neberte to tak vážně ;)…ta diskuze není o ideálu a výběru životního partnera :)…má hezký tělo a to je celý…asi se jeho životní styl bude lišit od toho průměrného ale…je to prostě chlap z obrázku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
26.8.17 09:02
@mmch píše: :mrgreen: Myslím, že by mi jistě otevřela paní košiláčová… :roll:

Ale figu borovu, hned po otevření dveří by se zajíkal pištivým hlasem fůj ženská, dejte ji ode mne pryč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
26.8.17 09:15
@mmch píše:
Bereš to moc podrobně bych řekla.. To co dělá v koupelně, cvičení a tetování… To je sranda přece. :hug:
Má dobrý tělo, krásný ruce… Domů bych ho nechtěla. 8)

Spíš to bylo zamyšlení nad novou modou, kdy každý chlap od PC chce vypadat jako vystajlovaný zálesák z Divokého západu anebo námořní kapitán.

Čekám, kdy ještě přijdou do mody „jizvy ze souboje a rvačky“ z rukou plastického chirurga :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.8.17 09:16

Ale někdy je to otázka genetiky (teď nemyslím ksicht, ale tělo). Viz cigán Adam Cibula, chlastá, hulí a dřív se živil rukama jako kopáč kanálů :mrgreen:

http://www.blesk.cz/…vyhraju.html

Edit: ale vlastně se Adam tý buzně z úvodního příspěvku v obličeji docela podobá, stačí nechat narůst bíbra v ksichtu, odstín opálení je OK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
26.8.17 09:21
@Gnaar píše:
To, že jsi na dietě, přeci neznamená, že si nemůžeš prohlédnout jídelní lístek? :mrgreen:

No přesně tak! :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
26.8.17 09:23
@Gnaar píše:
Ale někdy je to otázka genetiky (teď nemyslím ksicht, ale tělo). Viz cigán Adam Cibula, chlastá, hulí a dřív se živil rukama jako kopáč kanálů :mrgreen:

http://www.blesk.cz/…vyhraju.html

Edit: ale vlastně se Adam tý buzně z úvodního příspěvku v obličeji docela podobá, stačí nechat narůst bíbra v ksichtu, odstín opálení je OK :mrgreen:

Jaký buzně zase… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
26.8.17 09:28
@Malaga píše:
Neberte to tak vážně ;)…ta diskuze není o ideálu a výběru životního partnera :)…má hezký tělo a to je celý…asi se jeho životní styl bude lišit od toho průměrného ale…je to prostě chlap z obrázku ;)

8) Přesně takhle to bylo myšlené! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
26.8.17 09:34
@sirikit píše:
Pavlosi??! 8o 8o
(Přesně ten sloh.)

Pleteš se ;).

• Citovat
  • Upravit
12121
26.8.17 09:34
@free333 píše:
Spíš to bylo zamyšlení nad novou modou, kdy každý chlap od PC chce vypadat jako vystajlovaný zálesák z Divokého západu anebo námořní kapitán.Čekám, kdy ještě přijdou do mody „jizvy ze souboje a rvačky“ z rukou plastického chirurga :)

„Každý chlap“ naštěstí ne :D V našem malém městě se to pořád ještě honí pivními bříšky, tak jak má správný čecháček vypadat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí