Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LLump píše:
Milé dámy, váš zájem mě opravdu těší, nicméně veřejně vylepovat fotku fakt nehodlám, nemám důvod
Pokud je na mě nějaká opravdu zvědavá, může mi po soukr. zprávě poslat svou, následně obdrží tu moji
slibuješ? ![]()
@mmch píše:že bys šla na něj jako zazvonit?
Viď…Kdepa asi ten pán bydlí..
@LLump píše:
Milé dámy, váš zájem mě opravdu těší, nicméně veřejně vylepovat fotku fakt nehodlám, nemám důvod
Pokud je na mě nějaká opravdu zvědavá, může mi po soukr. zprávě poslat svou, následně obdrží tu moji
odstup satane ![]()
tolik zvědavá fakt nejsem. a nejsi gentleman, správně bys měl poslat foto první.
@LLump píše:
@aiwwa píše:
@LLump hele, třeba by stačila fotka údu
a klidně ti pošlu fotku údu první, chceš nohu nebo ruku? ![]()
@aiwwa píše:
@LLump hele, třeba by stačila fotka údu
tak to je až tak ta poslední věc ne…když je to o pevném objetí (nebo o(b)jetí?
)…no poslední třeba ne, ale až tak druhá? ![]()
@mmch píše:Myslím, že by mi jistě otevřela paní košiláčová…
která by byla na odchodu do práce…tak nějak by to i mohlo být… ![]()
@Malaga píše:
tak to je až tak ta poslední věc ne…když je to o pevném objetí (nebo o(b)jetí?)…no poslední třeba ne, ale až tak druhá?
Přesně..
O úd tady až tak nejde.. to by pak byla jiná fotka asi. ![]()
@Malaga píše:
tak to je až tak ta poslední věc ne…když je to o pevném objetí (nebo o(b)jetí?)…no poslední třeba ne, ale až tak druhá?
stejně nepošle. Představte si jak se fotí u moře a manželka, co to děláš? Ale nic, fotím si úd na emimino. ![]()
@aiwwa píše:
stejně nepošle. Představte si jak se fotí u moře a manželka, co to děláš? Ale nic, fotím si úd na emimino.
no tak to je tak blbý, že by to paní Llumpovou vůbec nerozhodilo ![]()
@LLump píše:
Nejsem gentleman, nikde jsem netvrdil, že jsem. Ano, pokud je některá zvědavá a pošle, slibuji, že pošlu také, zaručuji nezneužití (nebudu přeposílat, vystavovat, nic) a očekávám totéž.
nevěřím a nepošlu, sorry
@Malaga píše:
která by byla na odchodu do práce…tak nějak by to i mohlo být…
Střídání stráží. Jako jooo.
Jen bych ho pomačkala a hned zase šla. ![]()