Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga píše:
no tak to je tak blbý, že by to paní Llumpovou vůbec nerozhodilo
paní Llumpovou bych chtěla vidět ![]()
@LLump píše:
Aktuálně se válím u moře a montérky tu fakt nemám
hmmm, tak tu svoji fotku pošli odtud
Do montérek se soukat nemusíš ![]()
@aiwwa píše:
stejně nepošle. Představte si jak se fotí u moře a manželka, co to děláš? Ale nic, fotím si úd na emimino.
Třeba má zásobu pro všechny případy! ![]()
@LLump píše:
P. S. paní Llumpová má hezkých 50kg, bez problémů dá 100km na kole a ujde 50km v horách s báglem na zádech, takže nad její postavou a kondicí by zřejmě nejedna z vás zlostně zaskřípala zubama
tak to máš dobrý a proč nejsi s ní a nelumpačíte? místo toho vysedávaš na emiminu?
@LLump píše:
P. S. paní Llumpová má hezkých 50kg, bez problémů dá 100km na kole a ujde 50km v horách s báglem na zádech, takže nad její postavou a kondicí by zřejmě nejedna z vás zlostně zaskřípala zubama
to ti ráda věřím…Ale máš tu jeden problém. Ona je ted bez tebe na horách, ty seš sám u moře a ona je super kočka
A podle všeho za ní s kondicí dost zaostáváš, ptž jinak by ses rád pochlubil fotkou
.
Příspěvek upraven 25.08.17 v 22:06
@aiwwa píše:
No nic, jdu dlabat totem, lidi, paaaa
Nechoď, to počká!
![]()
@LLump píše:
Lara Croft ![]()
@mmch píše:
To víš, že já taky… tohle je jen takový pokec o snech, touze.. prostě když vidíte nějakého typana, jestli to vyvolá hříšné myšlenky..
asi už jsem vážně zralá na pořízení kočky
![]()
@Tamtama píše:
asi už jsem vážně zralá na pořízení kočky![]()
Kočky? ![]()
@mmch píše:
Kočky?
no to přece osamělé ženské dělají, ne, že si pořizují kočky? ![]()
@LLump píše:
Nemám problém. U moře jsem s dětmi, ona je v práci, na horách byla před dvěma týdny. Vzhledem k tomu, že prázdniny mají dva měsíce a dovolené je jen 5 týdnů a musí zbýt i na zimu, jezdíme s dětmi velkou část každý sám - spolu jsme byli do včerejška. Co se kondice týče, na kole mi nestačí, já jí zase nestačím v dálkové chůzi. Ještě nějaké dotazy?
hm, máte to pěkně zorganizované
Tak hlavně at tě dětičky moc nezřídí, at ti po návratu od moře zbyde ještě energie pro tvou krásnou ženu ![]()
@Tamtama píše:
no to přece osamělé ženské dělají, ne, že si pořizují kočky?
Tak takhle jsem si to nespojila..
Já myslela, že kočka navodí hříšné myšlenky…
![]()
Achjo asi únava.. ![]()