Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LLump píše:
Ještě bych tedy dodal, když jž jste tu nakously různé ty dovednosti typu dovede postavit dům, z čehož pak vyplynuly ty montérky. Vyjma toho, že různá řemesla jsou mým koníčkem, tak se tak trochu starám o zahradu, a mimo jiné občas seču trávu kosou. Nepřijde mi to nijak zvláštní, ale prej už to dneska nějak moc lidí neumí, nebo co.Tak si takhle na dobrou noc můžete představovat jednoho vysokého šlachovitého chlapíka, svlečeného do půli těla, rozcuchané vlnité vlasy, strniště, jak se rozmáchne kosou, po zádech to pod kůží trochu zahraje, při záběru ještě víc, tráva se s šustěním pokládá a krásně voní, jen se do ní nechat položit
Hezké snyPostoupí krok, znovu se rozmáchne, mhouří při tom oči do škvírek, protože mu zapadající slunce svítí přímo do nich, na čele mu přitom naskakuje přísná vráska tvaru hadího jazyka, i když zdání klame, pod tou nepřístupnou maskou se skrývá laskavost a něha
A znovu a znovu se s zašustěním tráva pokládá, než je dílo hotovo a sekác se může s uspokojením zadívat na výsledek…
Waaau! Úplně jsem zapomněla na toho svalovce! ![]()
@LLump píše:
Ještě bych tedy dodal, když jž jste tu nakously různé ty dovednosti typu dovede postavit dům, z čehož pak vyplynuly ty montérky. Vyjma toho, že různá řemesla jsou mým koníčkem, tak se tak trochu starám o zahradu, a mimo jiné občas seču trávu kosou. Nepřijde mi to nijak zvláštní, ale prej už to dneska nějak moc lidí neumí, nebo co.Tak si takhle na dobrou noc můžete představovat jednoho vysokého šlachovitého chlapíka, svlečeného do půli těla, rozcuchané vlnité vlasy, strniště, jak se rozmáchne kosou, po zádech to pod kůží trochu zahraje, při záběru ještě víc, tráva se s šustěním pokládá a krásně voní, jen se do ní nechat položit
Hezké snyPostoupí krok, znovu se rozmáchne, mhouří při tom oči do škvírek, protože mu zapadající slunce svítí přímo do nich, na čele mu přitom naskakuje přísná vráska tvaru hadího jazyka, i když zdání klame, pod tou nepřístupnou maskou se skrývá laskavost a něha
A znovu a znovu se s zašustěním tráva pokládá, než je dílo hotovo a sekác se může s uspokojením zadívat na výsledek…
WOW, hustýýý. ![]()
@LLump Covece jako v popisu jsi mistrny, nicmene predstava meho idealniho muze se jaksi neshoduje s typkem, co je „zaslouzila kecalka“ na emiminu
Vlastne nemusis byt ani kecalka, staci, ze dospely muz (?) vleze na tak antitestosteronovy server jako je emimino
„ve volnych chvilich makam na sve kare v monterkach a s rukama od oleje, stavim dum a pisu si na emiminu“
Krasne sny i tobe ![]()
@LLump píše:
Pavlosi??!
![]()
(Přesně ten sloh.)
@Soňa Baarova píše:
Tak to mě než tenhle, na fotce, berou pořádní chlapi v montérkách. Když je třeba vidím na ulici něco dělat, už bych se viděla v jejich rukou. Místo toho pytle cementu![]()
Jsem myslela ze jsem sama
![]()
@Taky jedna píše:
Jsem myslela ze jsem sama![]()
![]()
Já bych si asi taky měla pořídit kočku.
![]()
Když jsem si zvětšila toho pána v úvodu, napadlo mě, že bych si cifix dala dvojku.
![]()
Omluvou mi snad je, že již týden nepiju alkohol.
![]()
@mmch píše:
Maminky, duchařky, snažilky… snad dovolíte! Nic ve zlém..![]()
Taky se baby někdy zasníte když vidíte nějakýho borce a prahnete po pevném sevření, pohlazení, divokém sexu…? Prostě něco jiného než máte doma..
A kdyby náhodou, tak se hlaste místní krasavci!
Já chtěla vždycky vysokého a aby měl pěkný ruce.Napadlo mě to když jsem viděla toho košiláče…
A není to o nevěře nebo tak. Jen prostě zasnění, touha a pevný sevření prostě!![]()
Bože, to jsem se po ránu lekla u té fotky ![]()
Přesně tohle mě straší několikrát za den, novodobí metrosexuálové ![]()
Ještě před 5 lety chodili nakrátko ostříhaní, nagelované vlásky, růžovou košili, oholení…ale pozor, moda se mění a nyní se vyrojilo nepřeberné množství „tvrdých chlapů“.
Přesně tenhle sestřih
- podstříhané vlasy a vyfoukaný či nagelovaný vršek, u někoho i dobarvený do havraní černě.
A začal se nosit plnovous, z toho mám slušné šoky, protože tenhle „model“ na obrázku ho má uhlazený do poslední nitky(vidím to na dvouhodinovou práci v koupelně) ale naživo vidím dost šílené a různě vypelichané plnovousové variace, nejhorší je šedý vous a tmavý nabarvený vršek ![]()
Opálení ze solárka - tenhle pán se v přírodě nevyskytuje, to snad vidí každý, možná i samoopalovací nástřik…
Svaly z posilovny jsou nutné, i při tom posilování je potřeba pravidelně posílat selfie na FB.
Mám neblahé tušení, že tenhle pán bude mít i vyholenou hrud, aby byl IN a možná má i nějaké „tvrdé“ tetování, nejlepší je tetování příslušníků japonské Yakuzy, aby byl celkový dojem podtržen.
Na soužití s tímhle „tvrdým chlapem“ je potřeba mít dvě koupelny, protože nemáte šanci se do ní dostat ani na 5 minut ![]()
@free333 píše:Na soužití s tímhle „tvrdým chlapem“ je potřeba mít dvě koupelny, protože nemáte šanci se do ní dostat ani na 5 minut
hezky napsáno
@minoe píše:![]()
hezky napsáno
děkuju ![]()
naštěstí ještě existují pořádní chlapi se svaly z práce a opálením ze sluníčka a co nemají čas se dvě hodiny depilovat a gelovat se a zastřihávat ![]()
@free333 píše:
děkuju
No je to pravda, málokdo si uvědomuje, že ten vzhled byl pracně vytvořen…
Ono to platí i naopak, kdyby se objevila fotografie nějaké „modelky“.. taky si spousta mužů neuvědomuje, kolik práce to dalo..
Přirozená krása je úplně o něčem jiném, když se například ráno v posteli probudíš u své milované osoby, která vypadá dokonale a to se nijak nemusí snažit, jen si tam tak spokojeně ještě spí..
@minoe píše:
No je to pravda, málokdo si uvědomuje, že ten vzhled byl pracně vytvořen…
Ono to platí i naopak, kdyby se objevila fotografie nějaké „modelky“.. taky si spousta mužů neuvědomuje, kolik práce to dalo..Přirozená krása je úplně o něčem jiném, když se například ráno v posteli probudíš u své milované osoby, která vypadá dokonale a to se nijak nemusí snažit, jen si tam tak spokojeně ještě spí..
Jojo, u těch fotografií „modelek“ už nikdo nepozná, kde je pravda a co bylo upraveno v PC.
Je to obchod s iluzí…
@free333 píše:
Je to obchod s iluzí…
V dnešní době je vážně štěstí mít po svém boku člověka, kterého přitahujete ikdyž máte rozcuchané vlasy, ospalé oči.. ![]()
@minoe píše:
V dnešní době je vážně štěstí mít po svém boku člověka, kterého přitahujete ikdyž máte rozcuchané vlasy, ospalé oči..
Máš pravdu, je to velké štěstí ![]()
@free333 píše:
Bože, to jsem se po ránu lekla u té fotky
Přesně tohle mě straší několikrát za den, novodobí metrosexuálové
Ještě před 5 lety chodili nakrátko ostříhaní, nagelované vlásky, růžovou košili, oholení…ale pozor, moda se mění a nyní se vyrojilo nepřeberné množství „tvrdých chlapů“.
Přesně tenhle sestřih- podstříhané vlasy a vyfoukaný či nagelovaný vršek, u někoho i dobarvený do havraní černě.
A začal se nosit plnovous, z toho mám slušné šoky, protože tenhle „model“ na obrázku ho má uhlazený do poslední nitky(vidím to na dvouhodinovou práci v koupelně) ale naživo vidím dost šílené a různě vypelichané plnovousové variace, nejhorší je šedý vous a tmavý nabarvený vršek
Opálení ze solárka - tenhle pán se v přírodě nevyskytuje, to snad vidí každý, možná i samoopalovací nástřik…
Svaly z posilovny jsou nutné, i při tom posilování je potřeba pravidelně posílat selfie na FB.
Mám neblahé tušení, že tenhle pán bude mít i vyholenou hrud, aby byl IN a možná má i nějaké „tvrdé“ tetování, nejlepší je tetování příslušníků japonské Yakuzy, aby byl celkový dojem podtržen.
Na soužití s tímhle „tvrdým chlapem“ je potřeba mít dvě koupelny, protože nemáte šanci se do ní dostat ani na 5 minut
Bereš to moc podrobně bych řekla.. To co dělá v koupelně, cvičení a tetování… To je sranda přece. ![]()
Má dobrý tělo, krásný ruce… Domů bych ho nechtěla. ![]()
Nevím co máte proti posilovně? Je to sport jako každý jiný, možná náročnější než většina jiných sportů. Jinak ty fantazie o těle vypracovaném fyzickou prací jsou tak leda pohádky (možná záleží na měřítku toho, čemu která sportem nepolíbená soudružka říká „vypracovaný“?). Když se podívám na manuálně pracující, kteří jen pracují a nesportují není to pravda(kolik se najde výjimek?) Většinou se jedná o chlapíky s pivním pupkem. Když už někdo nějaký náznak osvalení má, tak je tam strašná disbalance typu osvalené ruce + pavoučí nohy atp.