Pijete vodu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19981
14.3.21 06:36

Caj jen když jsem nemocná, občas kafe, alkohol nikdy, šťávy mi nechutnaji, na zpezsteni, treba jednou za mesic džus jinak vodu. Kohoukovou přes britu, občas nějakou minerálku.
Ale proc ty se ptáš jako anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.3.21 06:53

Pít neustále jenom vodu bych nezvládla. Takže střídám čistou vodu, džusy, několikrát týdně plechovku coly/sprite. Dál ještě kafe, čaj.

• Citovat
  • Upravit
74219
14.3.21 07:00

Kávu 20r. nepiju. Voní mi, manželovi ráda připravím kávu, ale je mi po ní zle od žaludku. Takže sama to nepiju. Nepotřebuji. Tělo ví, jaký má důvod bojkotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
14.3.21 07:09

Ano, máme vodu z kohoutku dobrou. Kde nebyla, tak jsem si kupovala porůznu slazene i neslazene minerálky.
Caro, občas samotné mléko, mám tu i stavu, ale ta mi vydrží i rok (pokud není období bezovych stav, to piju dost). Čaje jen teď v těhotenství. Výjimečně si koupím na chuť nějakou fantu třeba v plechovce, colu jen v případě žaludečních nevolnosti. V práci jsem si dost oblibila mattoni essence, bez cukru.
Manžel to ma jednodušší, hodně vody, občas má chuť na bublinky, tak přes soda stream, slazene kafe, občas si koupí colu a nebo energiťák :poblion: a pivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
14.3.21 07:11

Neslazene caje, behem dne protocim pres 2 litry ruznych (ovocne, cerne, bile, zelene, roibos).

Kdyz neni po ruce caj, piju vodu.

Příspěvek upraven 14.03.21 v 07:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
14.3.21 07:11

Cela rodina jen neperlivou neslazenou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15127
14.3.21 07:19

Piju vodu z vodovodu, samotnou nebo s citronem, zelený čaj neslazeny, ráno jedno kafe s cukrem. Vyjmecne si dám nějaký džus, sladké limonády vůbec, třeba colu nebo kofolu tak 3× za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.3.21 07:46

Piju vodu a čaje.
Holky chci se zeptat, když jdete někam na návštěvu, pijete taky vodu, nebo si dáte i něco jinyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
14.3.21 08:11

Piju bublinkovou vodu ze sodastreamu… furt do zblbnutí :lol: večer si dělám černý čaj s citronem bez cukru.

Vlastně už asi 10 let nepiju žádné sladké pití… nechybí mi to… tlustá jsem i bez toho :lol: Colu piju jen když je mi zle a džusy většinou s drinkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
14.3.21 08:12

@Simonetie vodu i na návštěvách, ale teda začínám na návštěvě kafem :lol: pro mě není sváteční, že mi někdo nabídne třeba kofolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
14.3.21 08:16

Obyčejnou vodu, máme dobrou. Bylinkový čaj nebo zelený. Vše neslazené, dítě taky pije od mala hlavně obyč vodu. Colu výjimečně jako vyprošťovák. Mám ráda Vincentku, tak to se musím držet, abych nestáhla celou flašku za den. 8) Sladkým sirupem si raději dochutím nějaký pohár než vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
14.3.21 08:20
@Simonetie píše:
Piju vodu a čaje.
Holky chci se zeptat, když jdete někam na návštěvu, pijete taky vodu, nebo si dáte i něco jinyho?

Na navsteve caj, vidu, kafe, obcas (treba na oslavach) rideny dzus.
V restauracu si teda za stejne prachy nez vodu ve skle dam dzus nebo treba kofolu.
Podle nalady, chute a nabidky.
Nekdy pijem cela, rodina kohoutkivju i v restauraci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
14.3.21 08:21

Piju čaje ovocné, bylinkové, samotnou kohoutkovou vodu nemám ráda. Jinak kafé a výjimečně džusy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
14.3.21 08:22
@Simonetie píše:
Piju vodu a čaje.

Na návštěvě piju taky vodu a třeba si dám i kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.3.21 08:24
@Verurizeckova píše:
@Simonetie vodu i na návštěvách, ale teda začínám na návštěvě kafem :lol: pro mě není sváteční, že mi někdo nabídne třeba kofolu :)

Nevím, kdy jsem byla posledně na návštěvě 🤯.
Když mají tak neslazenou perlivou vodu nebo výjimečně čaj. Muž kávu si dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.