"Pipkoidní" chování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11092
10.4.19 13:19
@g.sandova píše:
Bože, vyplazenej jazyk a matka chlapečka to pomalu nevydycha. Vždyť jdou to malé děti. Dcera, kdyby to udělala, by ode mě slyšela, že se to nedělá, ale nic víc. Napadlo tě, že ta holka z toho mohla být taky na rozpacích a vůbec to nebylo myšleno osobně?
Jinak výraz pipka a pipkoidni je naprosto irituici.

Ano, to souhlasím jsou to malé děti :oops: jen, občas si prostě nejde pomoci a tohle prostě vyslovíš. Nevěřím nikdy nikomu, že pro jiné i to své dítě nepoužil irituící výraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.4.19 13:22
@Průzkumník píše:
Jenom trošku? Jsi řekla, že pravda a láska zvítězí a ona zvítězila? :mrgreen:

ne :lol:, bylo to tenkrát průser ale nic se vlastně nestalo, blížil se listopad tak se to přešlo :mrgreen: Ani nevím jak by se to řešilo, jen doma mne řekli že nemůžu vše brát tak doslova jak bylo řečeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 13:28
@Markéta80 píše:
ne :lol:, bylo to tenkrát průser ale nic se vlastně nestalo, blížil se listopad tak se to přešlo :mrgreen: Ani nevím jak by se to řešilo, jen doma mne řekli že nemůžu vše brát tak doslova jak bylo řečeno :mrgreen:

Nééé? No pokom ta Vali je? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
10.4.19 13:30

@Markéta80 mně přijde úplně ujeté, jak v dceři to pipkoidní chování podporujete. Ale vzhledem k tomu, že jsi byla v dětství téměř tyrana, tak se to asi dá pochopit. Doma bych to ale mít nechtěla a nepřijde mně to ani trochu vtipné a úsměvné, i když vám evidentně ano, když to píšeš již v několikáté diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
10.4.19 13:31

Zakladatelko, tohle je jedna z nejpipkovitejsich diskuzi, jake zde kdy byli, to nemyslis vazne… :(

• Citovat
  • Upravit
59426
10.4.19 13:34

@Průzkumník po mamince bude dost :lol: @Cuddy mne přijede ujetých věcí dost :lol: Já jí taky nikomu domů nedávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 13:44
@My Melody píše:
Zakladatelko, tohle je jedna z nejpipkovitejsich diskuzi, jake zde kdy byli, to nemyslis vazne… :(

Si zase nepochopila pointu. Pokolikáté už? :roll:

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 13:45
@Cuddy píše:
@Markéta80 mně přijde úplně ujeté, jak v dceři to pipkoidní chování podporujete. Ale vzhledem k tomu, že jsi byla v dětství téměř tyrana, tak se to asi dá pochopit. Doma bych to ale mít nechtěla a nepřijde mně to ani trochu vtipné a úsměvné, i když vám evidentně ano, když to píšeš již v několikáté diskuzi.

Hele a co je lepší? Franta který drží úhel nebo Vali, která řekně na rovinu co si myslí, pardon cítí, protože je žena? :think:

Rodí se generace, která se s tím nese-e a je to jen dobře. Bo tady je to celkem zaprděný Babišov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 13:48

@Markéta80

Co Vali a očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.4.19 14:05
@Průzkumník píše:
Holky, co je horší?Milkoidní pipka nebo pipkoidní milka? :D

Deti jsou fajn. Zadrhel jsou rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.4.19 14:10
@Kelsey píše:

jojo… přesně jako když jsou v manželství problémy, vždycky za to mohou obě dvě strany… jak manželka, tak tchyně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
10.4.19 14:19
@Průzkumník píše:
Si zase nepochopila pointu. Pokolikáté už? :roll::lol:
:)

Zena caka dievcatko a namiesto toho, aby sa ako matka zaoberala tym, nakolko mudreho, charakterneho, citliveho, empatickeho cloveka skusi zo svojho dietata vychovat…namiesto toho sa desi toho, ze jej dievcatko bude dievcenske, kedze jej samej to nekonvenuje. To co popisuje, nie je pipkovstvo, kedze " ujecene, namyslane, trapne napady" sa tyka nielen dievcat, ale aj chlapcov, no skratka, boji sa, ze jej dieta bude pipka, teda ludovo povedane sliepka a neuvedomuje si, ze „pipkovstvo“ nespociva v tom, ze sa dievca bude spravat „dievcenky“, bude sa fintit, kraslit, skusat handry, atd, ale ze " pipkovstvo" je bieda hlavy a duse… a ze ona ako matka ma znacnu moznost toto vsetko ovplyvnit a zalezi najme od nej samotnej, ake jej dieta bude, nakolko kvalitny clovek z neho raz vyrastie.

Příspěvek upraven 10.04.19 v 14:22

• Citovat
  • Upravit
15436
10.4.19 14:19
@pe-terka píše:
Je naprosto přirozené, že i i v dospělosti s někým sedneš víc a s někým mín :think: Ale ty ty nesympatické hned zařadíš do nějaké škatule, kritizuješ a hodnotíš je! A automticky se proti nim vymezíš a vidíš je jen černě! Třeb tvá sestřenice, vždyt ty na ní nenecháě nit suchou :roll: Já mám zkušenost, že každej máme něco :think: A když se důvěrněji bavím s ženou typu barbína (paní dokonalá), které je třicet, čtyřicet, tak po chvíli zjistím, že je to normální ženská :think: Málokdo žije na obláčku, nemoci, vztahové problémy, pracovní a existenční starosti, zlobivé děti - aspon něco z toho si čas od času řešíme každý :think:

Taky myslím, že život není tak černobílý…
Celou dobu, co sleduji tuhle diskuzi, přemýšlím, kam by byla zařazena moje 15ti letá dcera: je velmi svědomitou studentkou osmiletého gymnázia, letos byla druhá ve své kategorii v okresním kole olympiáda v angličtině, závodně tancuje - tréninky 4-5× týdně, ráda chodí do divadla, hodně řeší ekologii - odbourali jsme díky ní doma třeba prakticky všechny igelitové sáčky a výrazně snížili spotřebu vody… Na druhou stranu ráda courá po obchodech, kupuje si hezké věci, ráda se namaluje, učeše, vyfotí na instagram a občas spolu někoho zdrbneme :mrgreen:
Tak jak, je to pipka nebo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
10.4.19 14:25
@ivašot. píše:
Taky myslím, že život není tak černobílý…
Celou dobu, co sleduji tuhle diskuzi, přemýšlím, kam by byla zařazena moje 15ti letá dcera: je velmi svědomitou studentkou osmiletého gymnázia, letos byla druhá ve své kategorii v okresním kole olympiáda v angličtině, závodně tancuje - tréninky 4-5× týdně, ráda chodí do divadla, hodně řeší ekologii - odbourali jsme díky ní doma třeba prakticky všechny igelitové sáčky a výrazně snížili spotřebu vody… Na druhou stranu ráda courá po obchodech, kupuje si hezké věci, ráda se namaluje, učeše, vyfotí na instagram a občas spolu někoho zdrbneme :mrgreen:
Tak jak, je to pipka nebo není?

Pipka je narcisticka, prazdna makovica…podla toho, co pises, sa to tvojej dcery netyka. Ze sa holka rada maluje, cese, je normalne, zle by to bolo, keby mala v hlave len to a nic ine.

• Citovat
  • Upravit
2536
10.4.19 14:26
@Kelsey píše:

Takže Milky co si hrají na Pipky a naopak. :mrgreen:

Problem solved. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek