"Pipkoidní" chování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2536
10.4.19 12:46
@Origamia píše:
Tak to máš dobré. Ja jich znám dost, většinou jejich největší zájem bývá vzhled a tam to frčí od hadrů po plastiky. Druhotný zájmy ala bydlenka a drby. Vlastně ten život je ve stylu ala Popelka což je jeden pořad teď už nevím kde :mrgreen:

A kde jsou tedy ty normální? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.4.19 12:47

@Průzkumník ale proč se lidi skoro bojí říkat pravdu :? Mne doma taky říkali jak musím říkat pravdu a pak když jsem jí někde řekla tak to bylo špatně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
10.4.19 12:48
@Netopirek píše:
tTak označit za nevychovanou je normální. Protože nevychovaná byla. Ale Pipka je urážka a učit dítě urážky :nevim: To pak není o nic lepší než ta druhá matka

Možná jen jiný úhel pohledu. Někomu může přijít jako urážka Smrádě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:50
@lucenka píše:
Tak v tom případě se hrdě hlásím k pipinám, protože bych takovou holčičku za pipku před klukem taky klidně označila, teda já bych o ní spíš řekla, že je to nevychovaný spratek nebo koza. Když se chová drze a arogantně a ještě z toho má srandu.Příspěvek upraven 10.04.19 v 12:42

4 leté dítě se učí socializaci a hned takové resultáty? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.4.19 12:50
@Ms.Ragdoll píše:
Ty jsi ta posledni, co by nekoho mela posuzovat nebo resit. Mas zjevne velkej problem hlavne sama se sebou. Co to bylo za reakci proboha?

Prestan cizi lidi a deti (v tvem pripade hlavne zenskeho pohlavi) nalepkovat na zaklade svych vlastnich krivd a mindraku. Opravdu neni problem ostatnich, ze se s cimsi neumis srovnat.

Prijde ti tvoje reakce na neco takoveho normalni? Vzdyt jsou to jenom male deti proboha, hod se do klidu. Jestli o lidech smyslis takovym zpusobem a na vsechno reagujes takhle vztahovacne a ublizenecky, tak se neni co divit, ze jsi to v kolektivu mela, a pravdepodobne porad mas, proste tezsi:nevim:

Příspěvek upraven 10.04.19 v 12:42
že jo… jsou to jen malé školkové děti… teprve se učí, jak na co reagovat správně, jak se zachovat, co říkat, co neříkat, takových různých příhod je minimálně ve školce potká ještě spousta… proč to zveličovat, proč to nafukovat, proč z toho konstruovat nějaké děsivé téma, proč těm druhým hned nadávat a titulovat je pipkama a povyšovat se a stavět se k tomu, že jsme my o něco lepší? Zítra třeba i ten hodný tichý synek řekne spolužákovi něco, co nebude ideální (třeba že se mu nelíbí jeho autíčko nebo obrázek na tričku) a nebo příště ve školce nějaké holčičce, která se na něho neusměje, řekne, že je hloupá pipka, protože to říkala maminka a tak je to přece v pořádku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:51
@Trojlístek píše:
@Markéta80 Jenže pokud se manžel snaží… Tak ty ji k tomuhle chování vysloveně ponoukáš a máš z toho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ano, ještě si s ní užijete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.4.19 12:51
@Průzkumník píše:
4 leté dítě se učí socializaci a hned takové resultáty? :roll:

hele, Lucenka je přece odbornice na české školství a na to, jak si z komentáře vzít to, o co vůbec nejde, a přetočit ho výmikem nebo veletočem o 180 nebo i o 540 stupňů… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:52
@Trojlístek píše:
Možná jen jiný úhel pohledu. Někomu může přijít jako urážka Smrádě.

Přijde mi divný říkat potomkovi, kterého miluji smrádě. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
10.4.19 12:53
@Průzkumník píše:
Přijde mi divný říkat potomkovi, kterého miluji smrádě. Toť vše.

No… mně právě taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.4.19 12:54
@Regina Hero píše:
hele, Lucenka je přece odbornice na české školství a na to, jak si z komentáře vzít to, o co vůbec nejde, a přetočit ho výmikem nebo veletočem o 180 nebo i o 540 stupňů… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak tohle souvisí s tématem pipka, nevychovaná holčička ve školce a její matka, která není schopná ji usměrnit? :think:

• Citovat
  • Upravit
2536
10.4.19 12:54
@Markéta80 píše:
@Průzkumník ale proč se lidi skoro bojí říkat pravdu :? Mne doma taky říkali jak musím říkat pravdu a pak když jsem jí někde řekla tak to bylo špatně :jazyk:

Vzali tě do pionýra nebo tě zachránil samet? Dělnicko - rolnický nebo rebelský původ? :lol:

Já se s tím taky moc nemažu, když vím, že můžu. :mrgreen:

Akorát některý, a teď nevím zda jsou to pipky, milky, či co, se s tím nějak ne a ne popasovat. I tady. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:56
@riccius píše:
Hmm, zakladatelka nechce mít holčičku s pipkoidním chováním, ale kupuje jí růžové oblečení. Skoro mi to přijde jako oxymoron.

Ne to je prozření. Intuice čili 6 smysl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:57
@Regina Hero píše:
hele, Lucenka je přece odbornice na české školství a na to, jak si z komentáře vzít to, o co vůbec nejde, a přetočit ho výmikem nebo veletočem o 180 nebo i o 540 stupňů… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Takže Pipka nebo Milka? :think:

Počkat, dyť ona to píše:

@lucenka píše:
Tak v tom případě se hrdě hlásím k pipinám, protože bych takovou holčičku za pipku před klukem taky klidně označila, teda já bych o ní spíš řekla, že je to nevychovaný spratek nebo koza. Když se chová drze a arogantně a ještě z toho má srandu.Příspěvek upraven 10.04.19 v 12:42

Takže cajk. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:59
@Trojlístek píše:
No… mně právě taky :think:

Jsme divní, jiní nebo jací? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.4.19 12:59

@Trojlístek manžel ten by jí omluvil asi za cokoliv :jazyk: :lol: a mne pak řekne že to není tak jak to vypadá :lol: To je jasné když jí vidí když už spí :lol: A tím že jak malá tak i nejstarší říkají hlavně at to neříká mamince tak budu za tu přísnější já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí