"Pipkoidní" chování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
10.4.19 10:30
@Russet píše:
To znamená, že je nemáš ještě zpracované. A tvoje děti si s nimi možná poradí líp než ty. Tak jim trochu věř. Zasměj se tomu. Ony jsou třeba pipkoidní, ale samy se sebou spokojené. Neřeší ostatní.

No jina holčička od syna že školky než tu co jsem zmínila: syn ji řekl že je krásná a ona na něj vyplazla jazyk zamracila se a utekla k mamince - můj syn se rozbrečel a myslíš že se mu přišla omluvit když to viděla? Ne kdepak - jen se škodolibě usmívala. A její máma? Viděla to a nehla brvou. A co jsem řekla synovi já? Řekla jsem mu že je to blbá pipina a její matka je evidentně stejná když ji za takové chování nepokara a řekla jsem mu aby si ji už nevšímal a hrál si a bavil se s jinýma holkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.4.19 10:39
@Lynette píše:
No jina holčička od syna že školky než tu co jsem zmínila: syn ji řekl že je krásná a ona na něj vyplazla jazyk zamracila se a utekla k mamince - můj syn se rozbrečel a myslíš že se mu přišla omluvit když to viděla? Ne kdepak - jen se škodolibě usmívala. A její máma? Viděla to a nehla brvou. A co jsem řekla synovi já? Řekla jsem mu že je to blbá pipina a její matka je evidentně stejná když ji za takové chování nepokara a řekla jsem mu aby si ji už nevšímal a hrál si a bavil se s jinýma holkama.

Jestli se dite rozbreci pote, co na nej jine vyplazne jazyk, je to spis o necem jinem nez o pipinach… mozna bys mu mela spis vysvetlit, ze v zivote uvidi jeste i par dalsich vyplazlych jazyku… a neprikladat tomu takovy vyznam a hyckat si to jako trauma na diteti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.4.19 10:43
@Regina Hero píše:
Jestli se dite rozbreci pote, co na nej jine vyplazne jazyk, je to spis o necem jinem nez o pipinach… mozna bys mu mela spis vysvetlit, ze v zivote uvidi jeste i par dalsich vyplazlych jazyku… a neprikladat tomu takovy vyznam a hyckat si to jako trauma na diteti…

Tobě přijde normální na sebe vyplazovat jazyk? Nebo proč by jich měl ještě vidět dalších pár? J bych svymu klukovi řekla, že holčička je nevychovaná blbka a ať si jí nevšímá.

• Citovat
  • Upravit
2536
10.4.19 10:47
@atominnka píše:
@Průzkumník jestli baští lexaurin… tak pak chápu tu pohodu :mrgreen:

Jo, jo. :lol:

Jenže vnučka nechápe, že je to tím a začala vesele baštit ádéčka. Holt příklady táhnou.

Akorát pořád nevím, kde je ta tenká hranice mezi pipkou a nepipkou.

Milka už je mi jasnější, to je prostě MILKA. Ale pipka/nepipka. :nevim:

Známá se nechala hecnout chlapem, že udělá papíry na tramvaj.

Začíná to u bagříku na pískovišti a končí pilotováním letadla s pestrobarevnými nehtíky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 10:47
@Markéta80 píše: :mrgreen: můeš hádat ale všechny plyšáky pojmenovala Valinky a v pondělí přišla ze školky a asi si říkají názvy kytek a prý krásné kytičky jsou konvalinky to jsem přešla a za chvilku jestli vím proč jsou krásné a že konvalinka zní skoro jako valinka :mrgreen:

Ty kráso. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.4.19 11:02
@lucenka píše:
Tobě přijde normální na sebe vyplazovat jazyk? Nebo proč by jich měl ještě vidět dalších pár? J bych svymu klukovi řekla, že holčička je nevychovaná blbka a ať si jí nevšímá.

Mezi malymi detmi je plno vyplazenych jazyku… nerikam, ze se mi to libi… rikam, ze je lepsi naucit dite si toho nevsimat, nez ho podporovat v tom, ze je chudacek a ze je to k placi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
10.4.19 11:25
@Lynette píše:

Moc to dramatizujes, obě matky jste se nezachovaly zrovna výchovně, holka měla být napomenuta za neprimerenou reakci na lichotku a ty jsi je hned nemusela označovat jako blbé pipiny a dělat z kluka chudacka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 11:32
@Kelsey píše:
Tridni me dcery si opakovane stezuje nebo ma tendence mi zalovat, ze holka se bavi o prestavce a provozuje komunikaci s klukama, kdyz jsem se ji ptala, jako cemu to vadi, tak nedokazala odpovedet. Protoze vim, ze holka udrzuje pratelsky kontakt s celou tridou, ze nedela rozdily.
Jeji tridni to neskutecne irituje asi, kdyz se bavi spolu opacne pohlavi. Lide jsou ruzni patroni.

Uvědomělá soudružka učitelka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
10.4.19 11:32
@Lynette píše:
Ahoj všichni. Čekám holčičku a mám obavy jestli to zvládnu. Odjakživa nemám pochopení pro pipkoidni chování u holek. Díky tomu jsem si vždycky daleko víc rozuměla s klukama. S holkama jsem si nějak neměla co říct a vždy jsem si prišla jako outsider ve třídě až dokud jsem se nezačala kamarádit s klukama. S klukama jsem trávila i čas na střední i na vysoké. Nechci aby byla moje dcera taky outsider ale chování jako pipka bez mozku mě irituje. Strašně se na ni těším, mám koupený růžový dudlíky a růžový šatičky - v tomhle problém není. Dnes jsem byla se synem v parku a tam si hrály tři holčičky od něj že školky - dvě se chovají otřesně - ujecený, namyšlený, trapný nápady, nosanky nahoru jedna z nich mi vždy přišla v pohodě ale bylo vidět jak prostě se z ní při hře s pipinama stává taky pipina. :( Mám z toho špatný pocit.

Ahoj,

souhlasím hned s prvním komentářem - některé ženy mají třeba 4syny a řeší, proč se jim ta holka nedaří a nakonec příjdou na to, že mají složité vztahy s muži - otcem, apod. A má to být vlastně takové naučení se, možnost se naučit jak s tím pohlavím vycházet.

Jinak já mám takové „pipky“ hned dvě a díky bohu za ně. Starší si ted k narozeninám přeje draka - Bezzubku :nevim: Mladší miluje auta a motorky, traktor ji uplně uchvátil. A přesto milují poníky, jednorožce, duhy, zvířátka celkově a Barbie.

Nevím, co je u tebe pipkoidní chování, ale věř, že své dítě budeš milovat at je to holka, neb kluk.

Jinak tedy, je mi vždy smutno číst - narodí se mi holka/kluk a jsem z toho neštastná. Ale to je muj problém, že nedokážu asi pochopit, že když někdo to dítě chce, tak že mu není jedno, zda to bude holka, nebo kluk. Je to obrovské překvapení, jako na Vánoce, kdy něco chceš, dostaneš to a je ten virbl než to rozbalíš :nevim:
Nicméně věřím, že to spíše jen hůř zní, než jak to bylo myšleno. Jakmile je to bez intonace …

A gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 11:33
@atominnka píše:
Aha.. tak to jsem asi taky pipka že? S kamarádkami běžně řešíme oblečení, boty, make up, chlapy… občas mám náladu, namaluju se a vyfotím selfie na instáč… ale to z nikoho přece nedělá pipku. No a pak se třeba týden nemaluju, zajdu o víkendu s klukama na pivko a řešíme auta a motorky a ženský :nevim:
to co jsi napsala mi přijde takový ode zdi ke zdi.I holka, co se po škole hrabe k konským hnoji si muže dělat selfie a řešit ptákoviny s kámoškama.
:lol:

Rešit chlapy? No fuj. Jak pipkoidní. :jazyk:

Příspěvek upraven 10.04.19 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 11:34
@Lynette píše:
Upřímně nenapadlo, protože v okolí vidím že v dětství pipka je v dospělosti ještě větší pipka - vidím to na školních srazech a i v rodině. :?

Z toho si nic nedělej. Já potkávám tolik pipek, že si říkám odkud se to líhne a ono je to z části doma, z části ze školy a z části je masíruje systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 11:36
@Russet píše:
Garantuju ti, že jestli z toho más už teď takový strach, tvá jistě nepipkoidní holčička (kde by to odkoukala, že?) si nejde nejmíň dvě takové pipkoidní kamarádky a bude ti je tahat domů. aby sis to užila :jazyk:

Až se z toho zpipkovátí a stane se z ní echt Milka. Kdo ví, třeba si i to přála. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 11:37
@_.Emilyyy píše: :zed: :zed: Kolik je dceři?Opravdu nechapu proc vtom vidi ucitelka problem.V puberte se hodne holky bavi s klukama
Ma dcera se se klukama i z pratelstvi obejme , takze vubec nevim , co je spatne , ze se s nima bavi :mrgreen:
Úča má asi trauma s muži.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 11:38
@Lynette píše:
Já bych chtěla aby znala vlastní cenu, ale aby se nad ostatní nepovyšovala, aby nepistela jak blbá, aby nosila šatičky kdyZ bude chtít a maslicky a hrála si s barbína a ponikama - s tím problém nemám vubec. Mně jde jen o to aby její chování mělo úroveň. Aby se nechovala jako hloupá namyšlená nána.

Svou cenu znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.4.19 11:39

Reaguji na úvodní příspěvek, diskuzi jsem zatím nečetla. Ale úplně mě to dostalo. Já jsem si zas neumela představit byt matkou kluka. Přišlo mi, že nevím zda ho dokážu dobře vychovat, zda mu budu rozumět. No a šup první chlapec.. a je to paráda, vše jede na instinkt, rozumím si s ním, super. Taky jsem se s ním dostala do kolektivu dětí že a přesně si všímám toho co zakladatelka u holčiček, umocněné tím že jich je v okolí převaha. Sice bývají dřív šikovnější, ale to je tak všechno :lol: Teď čekám druhé a mám obavy. Ono je to jedno, stejně u té mojí kdyžtak pipkoidni holky bude fungovat mateřská láska, ale doufá že kdyžtak mi výchova hodně zmůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí