"Pipkoidní" chování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
10.4.19 11:42

@Markéta80 Máte doma pěkný rodeo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.4.19 11:42

Myslím, že výchova má podstatný vliv :lol: i když nevím, moje matka se malovala, nosila sukně. Já si dávala remindery do telefonu, abych se namalovala a nepomohlo to :lol: matka mi jako decku vyhrožovala, že s tímto přístupem si nikoho nenajdu a bylo mi to jedno. Nic nepomohlo :P

Příspěvek upraven 10.04.19 v 11:43

• Citovat
  • Upravit
8996
10.4.19 11:43

@Regina Hero no to jsem přesně chtěla - řekla jsem mu že prostě se na ni má vykašlat a hodit to za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.4.19 11:48
@Bodlina píše:
Nezapadá do tabulek! Vyměnit, co jiného? :mrgreen: dělám si srandu samozřejmě.....Nezařazovat a brát ji takovou, jaká je… i s těmi jednorožci teda když to musí být :lol: :lol:

Ano, její maminka se snaží a občas se zasmějeme, jaká je to rebelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.4.19 11:56
@lucenka píše:
Ale pipka není holka, co nosí šaty, má dlouhý vlasy apod. Ale je to o chování, kdy se nemístně předvádí, drbou, mají omezená povrchní témata k rozhovoru apod.

a co je povrchní téma? To že povrchní pro tebe, nemusí být pro ně? My teď s kamarádkou řešíme svatbu. Šaty, líčení, vlasy, zdobení… To jsme taky děsně povrchní co?

To, že holky řeší líčení, oblečení, kluky neznamená, že jsou pipky. Prostě v určitým věku jsou to pro ně důležitý témata. Nebo by měli řešit lék na rakovinu, ekologickou krizi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:00
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že výchova má podstatný vliv :lol: i když nevím, moje matka se malovala, nosila sukně. Já si dávala remindery do telefonu, abych se namalovala a nepomohlo to :lol: matka mi jako decku vyhrožovala, že s tímto přístupem si nikoho nenajdu a bylo mi to jedno. Nic nepomohlo :PPříspěvek upraven 10.04.19 v 11:43
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:02
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že výchova má podstatný vliv :lol: i když nevím, moje matka se malovala, nosila sukně. Já si dávala remindery do telefonu, abych se namalovala a nepomohlo to :lol: matka mi jako decku vyhrožovala, že s tímto přístupem si nikoho nenajdu a bylo mi to jedno. Nic nepomohlo :PPříspěvek upraven 10.04.19 v 11:43

Koho si mamka přála? Holku nebo kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.4.19 12:02
@Průzkumník píše:
Koho si mamka přála? Holku nebo kluka?

Bylo jí to jedno. V té době bez UTZ nikdo pohlaví neřešil

• Citovat
  • Upravit
59426
10.4.19 12:04

@Lynette proč se rozbrečel? To by byla pro mne jasné že musím zapracovat na tom aby se nerozbrečel kvůli kde jaké blbosti. Měl mávnout rukou a myslet si své. Nikdy nebudou všichni kamarádit jako kolektiv. Vždy se ve třídě tvoří skupinky- v mš i ve škole ;) Asi labilní povaha když ho takhle rozhodí úplná blbost :? a ty jsi tomu taky dodala, holka vyplázne jazyk, on se rozbrečí a ty řekneš že je holka pipina? To asi používáš často ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:06
@Mango_Lassi píše:
Bylo jí to jedno. V té době bez UTZ nikdo pohlaví neřešil

UTZ nehraje roli. Stačí aby si žena přála kluka, narodí se holka, ale s jakýmsi mixem pocitů a přání z prenatálu a už to jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.4.19 12:07

@Netopirek :mrgreen: někdy jo, často Vali chodí s tchýní na hřiště tak je tady chvíli ticho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:07

Holky, co je horší?

Milkoidní pipka nebo pipkoidní milka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:08
@Markéta80 píše:
@Netopirek :mrgreen: někdy jo, často Vali chodí s tchýní na hřiště tak je tady chvíli ticho :mrgreen:

Takže školí i tchyni. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
@Netopirek píše:
a co je povrchní téma? To že povrchní pro tebe, nemusí být pro ně? My teď s kamarádkou řešíme svatbu. Šaty, líčení, vlasy, zdobení… To jsme taky děsně povrchní co?To, že holky řeší líčení, oblečení, kluky neznamená, že jsou pipky. Prostě v určitým věku jsou to pro ně důležitý témata. Nebo by měli řešit lék na rakovinu, ekologickou krizi!!

Taky nechápu proč bych měla s kamarádkama pořád řešit jen hluboká témata. Ráda pokecám i o povrchních věcech a jestli jsem kvůli tomu pipka, tak je mi to srdečně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
@Lynette píše:
No jina holčička od syna že školky než tu co jsem zmínila: syn ji řekl že je krásná a ona na něj vyplazla jazyk zamracila se a utekla k mamince - můj syn se rozbrečel a myslíš že se mu přišla omluvit když to viděla? Ne kdepak - jen se škodolibě usmívala. A její máma? Viděla to a nehla brvou. A co jsem řekla synovi já? Řekla jsem mu že je to blbá pipina a její matka je evidentně stejná když ji za takové chování nepokara a řekla jsem mu aby si ji už nevšímal a hrál si a bavil se s jinýma holkama.

no tak tady bych spíš viděla, že tvůj syn je hodně přecitlivělí. Když se kvůli takové blbosti rozbrečí. A učit syna označovat holky a ženy jako pipiny dost svědčí o tobě. A ne pozitivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí