"Pipkoidní" chování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43039
10.4.19 12:08
@Lynette píše:
Ahoj všichni. Čekám holčičku a mám obavy jestli to zvládnu. Odjakživa nemám pochopení pro pipkoidni chování u holek. Díky tomu jsem si vždycky daleko víc rozuměla s klukama. S holkama jsem si nějak neměla co říct a vždy jsem si prišla jako outsider ve třídě až dokud jsem se nezačala kamarádit s klukama. S klukama jsem trávila i čas na střední i na vysoké. Nechci aby byla moje dcera taky outsider ale chování jako pipka bez mozku mě irituje. Strašně se na ni těším, mám koupený růžový dudlíky a růžový šatičky - v tomhle problém není. Dnes jsem byla se synem v parku a tam si hrály tři holčičky od něj že školky - dvě se chovají otřesně - ujecený, namyšlený, trapný nápady, nosanky nahoru jedna z nich mi vždy přišla v pohodě ale bylo vidět jak prostě se z ní při hře s pipinama stává taky pipina. :( Mám z toho špatný pocit.

znám i normální holcicky. jsou to obvykle holcicky sportovne zalozenych maminek do nepohody. ja myslim, ze to bude i hodne o tom, jak to budes podporovat a co doma uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.4.19 12:09
@Průzkumník píše:
UTZ nehraje roli. Stačí aby si žena přála kluka, narodí se holka, ale s jakýmsi mixem pocitů a přání z prenatálu a už to jede.

OK.

• Citovat
  • Upravit
59426
10.4.19 12:09

@Průzkumník ne té jen říká že neumí vařit takže k ní chodit na oběd nebude takže chodí až po obědě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:12
@Markéta80 píše:
@Průzkumník ne té jen říká že neumí vařit takže k ní chodit na oběd nebude takže chodí až po obědě :mrgreen:

TVL. Budocí prezidentka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
10.4.19 12:12
@Lynette píše:
No jina holčička od syna že školky než tu co jsem zmínila: syn ji řekl že je krásná a ona na něj vyplazla jazyk zamracila se a utekla k mamince - můj syn se rozbrečel a myslíš že se mu přišla omluvit když to viděla? Ne kdepak - jen se škodolibě usmívala. A její máma? Viděla to a nehla brvou. A co jsem řekla synovi já? Řekla jsem mu že je to blbá pipina a její matka je evidentně stejná když ji za takové chování nepokara a řekla jsem mu aby si ji už nevšímal a hrál si a bavil se s jinýma holkama.

to jako fakt? :-)))
Skolkove dite neumelo spolecensky vhodne zareagovat na prvni lichotku v zivote od kluka a mela se za to prijit omluvit? Maminka to mela vyjednat? A tys jsi synovi rekla, ze je blba pipina?

no to je ulet !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.4.19 12:16
@ivašot. píše:
Taky nechápu proč bych měla s kamarádkama pořád řešit jen hluboká témata. Ráda pokecám i o povrchních věcech a jestli jsem kvůli tomu pipka, tak je mi to srdečně jedno.

Proč pořád? Pipky právě neřeší něco jiného než povrchní témata. Tak jste se pochválily no, asi každému je jasné, že průměrný člověk řeší širokou škálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:18
@Markéta80 píše:
@Lynette proč se rozbrečel? To by byla pro mne jasné že musím zapracovat na tom aby se nerozbrečel kvůli kde jaké blbosti. Měl mávnout rukou a myslet si své. Nikdy nebudou všichni kamarádit jako kolektiv. Vždy se ve třídě tvoří skupinky- v mš i ve škole ;) Asi labilní povaha když ho takhle rozhodí úplná blbost :? a ty jsi tomu taky dodala, holka vyplázne jazyk, on se rozbrečí a ty řekneš že je holka pipina? To asi používáš často ne :mrgreen:

První láska, první zklamání, první trauma.

Jedna matka ne/tuší - nekoná, druhá matka ne/tuší - koná. Počkal bych 3 dekády, třeba o tom tady napíší. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.4.19 12:22
@Markéta80 píše:
@Průzkumník ne té jen říká že neumí vařit takže k ní chodit na oběd nebude takže chodí až po obědě :mrgreen:

Mně na Vali čím dál víc sedí označení Oprsklé smrádě :mrgreen: :mrgreen:
Takový se v životě neztratí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:26
@Netopirek píše:
Mně na Vali čím dál víc sedí označení Oprsklé smrádě :mrgreen: :mrgreen:
Takový se v životě neztratí :pankac:

Smrádě. Kam na ty výrazy chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.4.19 12:27
@Průzkumník píše:
Smrádě. Kam na ty výrazy chodíš?

My takhle děti označuje běžně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 12:28
@Pudloslava píše:
to jako fakt? :-)))
Skolkove dite neumelo spolecensky vhodne zareagovat na prvni lichotku v zivote od kluka a mela se za to prijit omluvit? Maminka to mela vyjednat? A tys jsi synovi rekla, ze je blba pipina?no to je ulet !

Realita. Asi jinej, uvědomělejší oddíl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
@Origamia píše:
Proč pořád? Pipky právě neřeší něco jiného než povrchní témata. Tak jste se pochválily no, asi každému je jasné, že průměrný člověk řeší širokou škálu.

Tak jsem asi z jiné planety, ale neznám jedinou ženskou, která by řešila výhradně povrchní témata. Jinak nevím přesně, čím jsem se pochválila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
@Netopirek píše:
My takhle děti označuje běžně :nevim:

Ok, chápu.

Smrádě, pipka, milka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
10.4.19 12:31
@Markéta80 píše:
@Lynette proč se rozbrečel? To by byla pro mne jasné že musím zapracovat na tom aby se nerozbrečel kvůli kde jaké blbosti. Měl mávnout rukou a myslet si své. Nikdy nebudou všichni kamarádit jako kolektiv. Vždy se ve třídě tvoří skupinky- v mš i ve škole ;) Asi labilní povaha když ho takhle rozhodí úplná blbost :? a ty jsi tomu taky dodala, holka vyplázne jazyk, on se rozbrečí a ty řekneš že je holka pipina? To asi používáš často ne :mrgreen:

Z tvého popisu je tvé děvče spíše dost oražené. A neznamená to hned to, že zakladatelka ze svého chlapce dělá labilní povahu. Některé děti jsou prostě senzitivní a jiné oražené, později až drzé… Je jich všude plno. To taky někdy není úplně dobré…

Příspěvek upraven 10.04.19 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.4.19 12:31
@Netopirek píše:
a co je povrchní téma? To že povrchní pro tebe, nemusí být pro ně? My teď s kamarádkou řešíme svatbu. Šaty, líčení, vlasy, zdobení… To jsme taky děsně povrchní co?To, že holky řeší líčení, oblečení, kluky neznamená, že jsou pipky. Prostě v určitým věku jsou to pro ně důležitý témata. Nebo by měli řešit lék na rakovinu, ekologickou krizi!!

Ale tak je něco jiného to řešit v době svatby a něco jiného je, když je to jediné téma rozhovoru při jekemkoli běžném setkání a ke to pro ně téma číslo jedna. A ne pro každou holku to nemusí být v určitém věku číslo jedna v rozhovorech.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML