"Pipkoidní" chování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
11.4.19 09:41
@lucenka píše:
Jenže každé dítě je jiné. Vy tu obhajujete, jak je normální, že holka na kompliment zareaguje vyplazeným jazykem. Ale když se kluk rozbrečí, když holka zareaguje jinak než čekal, tak je špatný, divný on? 8o

Já neobhajuju tu holku, upřímně je mi ta holka jedno. A ano, divím se, že takováhle krávovina dokáže někoho rozbrečet, vyrovnané dítě na to nějak zareaguje po svém a přestane to řešit. Ale zakladatelka evidentně vychovává ze svého syna ustrašeného tragéda, kterého rozbrečí vyplazený jazyk od nějaké cizí holky. A tím mu podle mě dělá medvědí službu. Chudák potom ve škole. Tam se mu každou chvíli, každou přestávku nebo volnou chvilku stane nějaké „příkoří“ a maminku u toho mít nebude…
Můj názor je nechat děti být dětmi a pokud jeden druhému vyloženě neubližuje či ho nešikanuje (což vyplazený jazyk fakt není), nechat děti řešit si své problémy samostatně. Nebo z nich budou chudáci, kteří to dětství fakt protrpí v slzách, pokud jim nebude stát za zadkem maminka…

• Citovat
  • Upravit
5640
11.4.19 09:43
@lucenka píše:
Jenže každé dítě je jiné. Vy tu obhajujete, jak je normální, že holka na kompliment zareaguje vyplazeným jazykem. Ale když se kluk rozbrečí, když holka zareaguje jinak než čekal, tak je špatný, divný on? 8o

Sama pises, ze kazde dite je jine a ze tu je pouzity dvoji metr, ale uz nevidis, ze delas presne to same na co poukazujes. Holka vyplazla jazyk - je spratek, jeji reakce podle tebe neni normalni. :nevim:

A me to treba neprijde divny ze brecel, proste je citlivejsi. Holka vyplazla jazyk, on si breknul. Kazdej zareagoval po svym a přirozeně. Nevím proc se z toho dela porad takova kovbojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.4.19 09:46
@káťa píše:
Já neobhajuju tu holku, upřímně je mi ta holka jedno. A ano, divím se, že takováhle krávovina dokáže někoho rozbrečet, vyrovnané dítě na to nějak zareaguje po svém a přestane to řešit. Ale zakladatelka evidentně vychovává ze svého syna ustrašeného tragéda, kterého rozbrečí vyplazený jazyk od nějaké cizí holky. A tím mu podle mě dělá medvědí službu. Chudák potom ve škole. Tam se mu každou chvíli, každou přestávku nebo volnou chvilku stane nějaké „příkoří“ a maminku u toho mít nebude…
Můj názor je nechat děti být dětmi a pokud jeden druhému vyloženě neubližuje či ho nešikanuje (což vyplazený jazyk fakt není), nechat děti řešit si své problémy samostatně. Nebo z nich budou chudáci, kteří to dětství fakt protrpí v slzách, pokud jim nebude stát za zadkem maminka…

Vyrovnané dítě taky nebude vyplazovat na druhého jazyk ;)
A nemyslím si, že z kluka vychovává ustrašeného tragéda. Některé děti jsou citlivější. Na tom není nic divného, špatného. A nebyla to úplně cizí holka, ale spolužačka, co se mu nejspíš líbí a její reakce ho mrzela. Koho by nemrzlo, když někdo, na kom mu záleží, zareaguje jako hulvát?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
11.4.19 09:48
@Ms.Ragdoll píše:
Sama pises, ze kazde dite je jine a ze tu je pouzity dvoji metr, ale uz nevidis, ze delas presne to same na co poukazujes. Holka vyplazla jazyk - je spratek, jeji reakce podle tebe neni normalni. :nevim:A me to treba neprijde divny ze brecel, proste je citlivejsi. Holka vyplazla jazyk, on si breknul. Kazdej zareagoval po svym a přirozeně. Nevím proc se z toho dela porad takova kovbojka.

Spratek není kvůli vyplazenému jazyku, ale tomu, že se klukovi pak smála, že kvůli ní brečí

• Citovat
  • Upravit
29350
11.4.19 09:49
@lucenka píše:
Vyrovnané dítě taky nebude vyplazovat na druhého jazyk ;)
A nemyslím si, že z kluka vychovává ustrašeného tragéda. Některé děti jsou citlivější. Na tom není nic divného, špatného. A nebyla to úplně cizí holka, ale spolužačka, co se mu nejspíš líbí a její reakce ho mrzela. Koho by nemrzlo, když někdo, na kom mu záleží, zareaguje jako hulvát?

myslíš jako hulvát, když dítěti řekneš, že je druhé dítě pipina stejná jako její matka? Nebo jaké hulvátství jsi měla na mysli? ;)
Jako podle metru, že když já o tobě řeknu, že jsi blbec, je to v pořádku, ale běda, když to řekneš ty o mně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.19 09:51

No nevím mi připadají skoro „pipkoidní chlapečci“. Většinou vidím ječet a kňourat kluky, když mají někam šlapat, když něco chtějí, fňukají kvůli blbostem. A holky pochodují do kopce bez kňourání že je bolí nohy a nechtějí a chtějí pití a lízátko a vše…chodíme hodně ve společnosti dětí a tedy kňouráním vyhrávají chlapečci a maminky litujou…

• Citovat
  • Upravit
2536
11.4.19 09:52
@MartinaIrena píše:
Nejvíc se mi líbí, když maminka té jedné holčičky chodí do školky pro mladší dítě v teplácích, nápis Nike přes celou nohu. A myslí si, kdovíjak jí to sluší. Minule v nich přišla i na třídní schůzky. To už mi přišla trošičku neúcta k paní učitelce, která tam stála v šatech a lodičkách
No každýho věc

Jóóó značkové tepláky, kdo je před 25 lety neměl, ten nebyl. :mrgreen:

To víš, komu není s hůry dáno… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
11.4.19 09:53
@lucenka píše:
Spratek není kvůli vyplazenému jazyku, ale tomu, že se klukovi pak smála, že kvůli ní brečí

A proto je hned spratek, aha. To je najednou uplne neco jineho, jasne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.19 09:54
@lucenka píše:
Spratek není kvůli vyplazenému jazyku, ale tomu, že se klukovi pak smála, že kvůli ní brečí

a nebo se pak prostě usmívala normálně, protože už dávno myslela na něco jiného… a ne že se nutně musela smát tomu, že druhý brečí… tys u toho nebyla, já u toho nebyla, zakladatelka si to může tak akorát vyvodit ze svých domněnek, protože ani jí do hlavy nevidí… předpokládám, že kdyby holčička mezi smíchem vykřikovala „kiš kiš hanba, on brečí, on brečí, hahahaha, dobře mu tak“, že by to tu nezmínila… ale vlastně ta její matka je taky špatná, protože nechá batole v parku batolit u lavičky, kde můžou být na zemi vajgly a kde chodí bezdomovci… tak to pak jo, to jsou špatné obě dvě…
Tak se holt i se zakladatelkou budete občas muset snést dolů na zem z toho obláčku dokonalosti… mezi nás ostatní, obyčejné nedokonalé lidi… to je holt život… život je boj… a je smrtelný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
11.4.19 09:54
@Anonymní píše:
No nevím mi připadají skoro „pipkoidní chlapečci“. Většinou vidím ječet a kňourat kluky, když mají někam šlapat, když něco chtějí, fňukají kvůli blbostem. A holky pochodují do kopce bez kňourání že je bolí nohy a nechtějí a chtějí pití a lízátko a vše…chodíme hodně ve společnosti dětí a tedy kňouráním vyhrávají chlapečci a maminky litujou…

Víš, máme sice fyzicky odolnější těla, ale uvnitř jsme citlivější. 8)

A jak přijde rýmička, tak jsme na umření. ;-)

Takže pipky fňukají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.19 09:56
@MartinaIrena píše:
Nejvíc se mi líbí, když maminka té jedné holčičky chodí do školky pro mladší dítě v teplácích, nápis Nike přes celou nohu. A myslí si, kdovíjak jí to sluší. Minule v nich přišla i na třídní schůzky. To už mi přišla trošičku neúcta k paní učitelce, která tam stála v šatech a lodičkách
No každýho věc

naše paní učitelka chodí na třídní schůzky v triku a riflích… neměli bychom si my, rodiče, stěžovat, že tím projevuje neúctu k nám, co jsme tam přišli v kostýmku a lodičkách? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.19 09:58
@Průzkumník píše:
Víš, máme sice fyzicky odolnější těla, ale uvnitř jsme citlivější. 8)

A jak přijde rýmička, tak jsme na umření. ;-)

Takže pipky fňukají?

klasika… smrtelná mužská nemoc na sedm písmen… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ona tady snad celá definice pipky ještě nepadla, jen dohady od nás ostatních, ale zakladatelka se na přímo položenou otázku nevyjádřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.4.19 09:59
@Regina Hero píše:
myslíš jako hulvát, když dítěti řekneš, že je druhé dítě pipina stejná jako její matka? Nebo jaké hulvátství jsi měla na mysli? ;)
Jako podle metru, že když já o tobě řeknu, že jsi blbec, je to v pořádku, ale běda, když to řekneš ty o mně? :D

Nemyslím si, že je hulvátství říct o dítěti, které ublíží mému, že je pipina.

• Citovat
  • Upravit
29350
@Ms.Ragdoll píše:
A proto je hned spratek, aha. To je najednou uplne neco jineho, jasne. :roll:

takže kdyby jen vyplázla a nesmála se, není ani spratek, ani pipka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
@Anonymní píše:

Hlavně chlapečci mají mnohem větší tendenci stát se nesamostatnými mamánky. Což holky podle mého tolik nemají a jsou mnohem samostatnější a vyrovnanější. Neznám jedinou dospělou mladou ženu, která by parazitovala doma na rodičích, ale znám opravdu dost mladých pánů, kteří ve věku kolem 30 let stále bydlí s maminkou, nechávají se krmit a obskakovat a mnohdy i vyživovat a maminka jim pomalu utírá zadek. Naposledy s jedním takovým chodila naše mladá, která se s ním z toho důvodu rozešla (ona 19, studuje a je samostatná a aktivní, její ex 29, žijící s maminkou, která ho nekriticky zbožňovala, nepracující, zcela nesamostatný). Ale samozřejmě nemluvím za všechny, jen že kluci k tomu mají větší tendenci podle mě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML