Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
4.9.14 18:06

@kamo2601 Já ti nevím :think: Jak jsem na to koukala na obrázkách na google, tak mi to přišlo na toho Hodíka. Holky, vždyť je to jedno, ale byl to prostě kolík a sympaťák, to nepopírám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 18:18
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Já ti nevím :think: Jak jsem na to koukala na obrázkách na google, tak mi to přišlo na toho Hodíka. Holky, vždyť je to jedno, ale byl to prostě kolík a sympaťák, to nepopírám :-D

vzdyt je to jedno ;) hlavne ze to dobre dopadlo a o porodnici mas jasno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.9.14 18:20

@kamo2601 jojo, jsem fakt z HK nadšená :-) Hlavně kluky u sebe udržet co nejdýl s je to super ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 18:31
@Petka.84 píše:
@kamo2601 jojo, jsem fakt z HK nadšená :-) Hlavně kluky u sebe udržet co nejdýl s je to super ;-)

presneee :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.9.14 19:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 20:58
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
5.9.14 10:34

Dobre ranko! Tak jake mame novinky??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
5.9.14 13:30

@Malvajs Tak to jsi na tom stejně s těmi týdny, jen jsi o 10 týdnů napřed :-) Já kočím v neděli 24ttt :-) Ono co kus, to originál., Každý doktor jiný názor :-( V nemocnici je to hrozný, hlavně když je venku nádherně :-( A tak zkus sestřičku, třeba by tě pak s návštěvou pustili na vozíčku, třeba, alespoň na chvilku. Ale nevím, zda to pokoušet :-( Miminko je dobrý hnací motor, proč to vydržet :-)
U mě dobrý, jen mě tedy ty pí. ový kosti bolí, jak vysloužilou šlapku. Sorry, ale musím to tak nazvat. Včera jsem to říkala chlapovi doma, že si připadám, jak kdybych se tím celý život živili, hrůza, hlavně v noci. Jinak super. Už se snažím sem tam něco pošolichat, pomaloučku, polehoučku, ale jsem po tom ležení hned unavená, fyzička je totál v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.9.14 14:38

Nazdarek, u nas nemoc zazehnana, takze my uz travime cele dny venku, dokud je krasne. Domu akorat na obed a na odpoledni spani a zase rychle ven ;-) @Petka.84 hlavne nic neprepal!!! Bud opatrna ;) @Malvajs soucitim s tebou :-( ja ten podzim, co jsem prolezela, bylo taky krasne, nadherne babi leto a ja lezici v nemaku :jazyk: Ale vysledek stoji za to :palec: Uz to mas za par :hug: Holky, balime saky paky, sebe taky a vzhuru na piskoviste :mavam: Zatim se opatrujte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
5.9.14 16:48

@kamo2601 Neboj se nic, po maloucku po lehoucku, vsak ten bordel neni zajic, aby mi zdrhnul :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
5.9.14 16:50

@kamo2601 jinak venku je opravdu nadherne. Taky bych se vyvalila na terasu, slunicko nam nedela dobre ;-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.9.14 20:40
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Neboj se nic, po maloucku po lehoucku, vsak ten bordel neni zajic, aby mi zdrhnul :-D

Presne tak, ja ten bordel prehlizim i 14.dnu :pankac: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
5.9.14 21:01

@kamo2601 Viď a taky neuteče :-D Kdepak, to je držák :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.9.14 21:58
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Viď a taky neuteče :-D Kdepak, to je držák :-D

ten je večnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.9.14 20:51

@Malvajs … ahojda :mavam: no ani nevim jestli se ti mam rozepisovat co jsme dneska vsechno delali… Ja to hruza byt zavrena v nemaku a lezet, ja vim :( Me tam jednou chytla takova depka, ze uz to proste nedam, ze uz to nezvladnu. Tlak jak brno v tu chvili, monitory staly taky za prd a doktor uz jen rekl : pani Moravcova, radsi neobedvejte a za 2.hodiny to zkusime znovu. Pokud to bude takhle, jedeme na sal. Tak jsem se vypsychla, a chudak i dite… Odpoledne jsem se hodila uz do klidu, i monitor v klidu… ale taflo me to tam pekne. Ja mela hroznou kliku, ze jsme si s holkama na pokoji fakt sedly. Do dnes jsme vsechny v kontaktu a navstevujeme se. I s rodinama… To bylo jediny diky cemuz jsme tam ty 2.mesice vydrzela… Za chvili ti to utece :hug: Je to na bednu, ale drz se… Pristi tyden se pocasi ma kazit :mrgreen: Brou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí