Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše: Více
To mají být náhrady, ne plat. Ona nemůže dostat plat, není nikým volená ani do funkce ustanovená. Česká Ústava a české zákony žádnou funkci „první dámy“ neznají.
Náhrady se nedaní a z náhrad se ZP a SP nestrhává.
@cecetka píše: Více
ale muze si to z toho platit, ne? a budou to její finance, ne dar od manžela…
Já myslela, že peníze pro manželku hlavy státu jsou běžná věc. Nejen u nás. Řílá se tomu myslím ošatne?
Je mi tohle jedno, řeším sebe a svoje peníze, kdybych se měla rejpat kolik bere každej politik, tak se z toho opupínkuju. Navíc mi 100 tis, nepříjde jako nějaká raketa v dnešní době a kór pro první dámu, která musí ve světě nějak reprezentovat a nemůže si kupovat hadry ve večerce, tak to je! Žijeme v kapitalismu, každej se musí otáčet jak umí sám a nespoléhat na stát ![]()
@jkra píše: Více
Je zajímavé, že současnému prezidentovi a jeho manželce je jeho královský plat, náhrady a jiné výhody, málo a chtěli by víc. Teprve po ostré kritice z řad veřejnosti ten příspěvek na manželku půjde údajně z jeho příjmů. Ten částí národa nenáviděný prezident Zeman nejen že nechtěl nějaké příspěvky na manželku, ale ještě mu ten jeho příjem přišel tak vysoký, že jeho část dával na Klokánek.
@ludmilaadamkova píše: Více
A kdo tady prská?
Člověk snad muže říct svůj názor… a pokud je to “její” práce, byt součástí prezidenta, tudíž první dáma… tak nevidím důvod proč ta odměna “plat” by nemohla náležet oboum. Jeden společný “pracovní” účet a je po problému.
Akorát tím spoustu lidi nakrknou… a médialni masirka je silná…
@Da12 píše: Více
Zeman zaměstnává ze státních příspěvků exprezidentům manželku, dočti. Akorát těžko říct, co za ty státní peníze exprezidenta odvádí. Já Ivanu Zemanovou neviděla x let, nakonec díky její neaktivitě zanikl i kabinet první dámy, který řešil jejich agendu.
@xavierka píše: Více
Podle ceho posuzujes? Podle toho, co vidas prostrihane ve zpravach? Myslim si, ze hodne lidi by v jeji pozici byt nechtelo ani za ty penize.
@zuzanka320 píše: Více
Tak když se náhrady musí zúčtovat, tak asi těžko za ně může platit oblečení své manželky, kdežto své oblečení ano. Když se to přesune, tak ona to pak zúčtovat může. ![]()
Taky mě to zarazilo. Marián se asi na ministerstvu dost nudí, zajímalo by mě, z čí hlavy tenhle žůžo nápad vzešel. Nejde o těch 100 litrů měsíčně, stejně to tuhle republiku nevytrhne, spíš načasování je blbý, navíc že se s něčím takovým nepřišlo už za Havla, Klause, Zemana. Taky jsem zaslechl, že jediná země kde první dáma dostává prachy na reprezentaci extra, je USA.
Ve finále je ale jedno, kde se na to vezme, je to podružné téma. Jak v negativním, tak pozitivním slova smyslu. Jen bych čekal, že se teď řeší důležitější věci, a nemusím být Einstein, aby mi nedocvaklo, že to velkou část lidí popudí. Jakto, že předkladatelům tohohle návrhu ne? Oni nevědí, že Češi dost nelibě nesou významné navyšování benefitů vrcholným politickým představitelům? A rok před volbama?
Příspěvek upraven 10.10.24 v 18:34
Ten nenáviděný Zeman tuneloval na hradě co šlo. Se svojí skvadrou.
@Ploskutáček píše: Více
Nebylo, ale očividně cestu našli. A nebyla vidět, nic, žádná charita.