Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Skoro by zakladatelka potřebovala svatozář
komentář od,,kamarádky,, mě přesvědčil na 1000%… že není něco v pořádku
Jojo komentář od „kamarádky“ je tu v pravou chvíli, to je náhodička.
Takže kamarádko, zakladatelka měla diagnostikovánu neplodnost, přesto brala antikoncepci, přes neplodnost několikrát otěhotněla a potratila, pak přivedla na svět chlapce a nyní je znovu těhotná?
@kamikaa píše:
Souhlasím @RyBANA, @sophinka, a i bych řekla, že to píše zakladatelka.
Myslim si to take. Ten styl psani je dost podobny a navic takova kamaradka, ktera zna tolik podrobnosti a detailu z jejiho zivota, kdyz jsem pochopila, jak casto se stehovala a nemuze se ji ani dovolat, ze ji musela vypatrat az tady ![]()
zde má zakladatelka stránky o jejich aktivitách, to jsou ty jejich akce, pěkné ![]()
www.sop.mypage.cz
Já už bych to skoro viděla na nějakou tu psychickou poruchu - taková ta bájná lhavost či tak něco.
A ještě by mě zajímalo, proč by měla přijít o miminko??N azačátku už není
.Já měla před rokem stejný TP a na dovče v červnu už jsem měla pěknej pupek, pohyby atd. Taže to je nějaký divný tohleto
.Jako, že by se nevyvíjelo těhotenství kvůli stresu nebo co??To nějak nechápu…a tomu by se dalo věřit(trošku)kdyby byla na začátku.
@kamikaa píše:
A ještě by mě zajímalo, proč by měla přijít o miminko??N azačátku už není.Já měla před rokem stejný TP a na dovče v červnu už jsem měla pěknej pupek, pohyby atd. Taže to je nějaký divný tohleto
.Jako, že by se nevyvíjelo těhotenství kvůli stresu nebo co??To nějak nechápu…a tomu by se dalo věřit(trošku)kdyby byla na začátku.
já to pochopila tak, že jim ho pravděpodobně po porodu odeberou?
Pěkně se to tu vyvrbuje
já to celou dobu tvrdím, že tu něco smrdí ![]()
Spíš než to, že bych zakladatelce v případě věřila / nevěřila, na mě působí tato diskuze trochu jako fake. Koneckonců už tu byly případy, které byly od začátku do konce smyšlené a přitom půsosbily velmi věrohodně. Jediné, co mě stále „nutí“ diskuzi věřit, jsou ty fotky. Ale i ty můžou být teoreticky stáhnuté odkudkoli.
Byla jsem je navštívit v nemocnici a viděla modřiny. Po dvouch dnech na hlavičce neměl skoro nic, na zádech 4 modřinky sotva půl na půl cenťáku.Nožička vypadala ošklivě, to ano ale nedělalo mu problémy létat po chodbě jak drak.Takže to opravdu nebylo nijak hrozný a já osobně vědět jak se mu to stalo k doktorovi nejdu vůbec.
a na záklatě toho pak doktor zalarmuje socku a ta polici a soud? A všichni jsou proti zakladatelce… ![]()
ale zakladatelka reálná je…
http://www.facebook.com/…002906394968
@sophinka píše:
Byla jsem je navštívit v nemocnici a viděla modřiny. Po dvouch dnech na hlavičce neměl skoro nic, na zádech 4 modřinky sotva půl na půl cenťáku.Nožička vypadala ošklivě, to ano ale nedělalo mu problémy létat po chodbě jak drak.Takže to opravdu nebylo nijak hrozný a já osobně vědět jak se mu to stalo k doktorovi nejdu vůbec.a na záklatě toho pak doktor zalarmuje socku a ta polici a soud? A všichni jsou proti zakladatelce…
Taky jsem z toho jelen. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
diskuze o domaci skole me nadchla a myslim si, ze to neni nic divneho, v zahranici je to bezna vec a muzete takhle studovat az do maturity