Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
teresa20
14.6.12 12:00

@Kamča.dalmatinka ale prosím tě. já jí nechránila. od začátku tvrdím, že mi tam spousta věcí nehraje. jen se mi z principu nelíbilo to, že někdo řeší její bydlení, ušmudlaný dítě a podobně. Protože do toho je každýmu prd víš :mrgreen:

• Upravit
14809
14.6.12 12:01

@marra Kuk.

• načítám...
marra
14.6.12 12:03
@eva valoi píše:
@marra Kuk.

Ty voe,rekni mi ty ses do me zamilovala nebo co kuwa?celou dobu,jak napisu nejaky prispevek mas tendenci me provokovat?Co Evi,rozdame si to,nebo co?

• Upravit
48576
14.6.12 12:04
@madi píše:
@Kamča.dalmatinka ale prosím tě. já jí nechránila. od začátku tvrdím, že mi tam spousta věcí nehraje. jen se mi z principu nelíbilo to, že někdo řeší její bydlení, ušmudlaný dítě a podobně. Protože do toho je každýmu prd víš :mrgreen:

no prd to asi není.Za prvé se ptala a za druhé-prostě všechno do sebe pomalu zapadá :P :P :pankac:

• načítám...
marra
@madi píše:
@Kamča.dalmatinka ale prosím tě. já jí nechránila. od začátku tvrdím, že mi tam spousta věcí nehraje. jen se mi z principu nelíbilo to, že někdo řeší její bydlení, ušmudlaný dítě a podobně. Protože do toho je každýmu prd víš :mrgreen:

kazdymu,krome socialky?

• Upravit
48576
@marra píše:
Ty voe, rekni mi ty ses do me zamilovala nebo co kuwa? celou dobu, jak napisu nejaky prispevek mas tendenci me provokovat? Co Evi, rozdame si to, nebo co?

to zní až jako sexuální narážka :lol:

• načítám...
17565
14.6.12 12:05

Ale hádky tady byly okolo toho bydlení, ne? Nikdo tady netvrdil, že zakladatelka stoprocentně mluví pravdu a nic než pravdu :nevim: Já jsem třeba doufala, že mluví pravdu a že se to vyřeší, ale v tom smyslu jsem ji neobhajovala. Jenom jsem obhajovala bydlení, ale teď už jsme někde jinde.
Kamčo, ale jestli chceš, pošlu ti lahvinku sirupu Jupí :mrgreen:

• načítám...
teresa20
14.6.12 12:05
@Kamča.dalmatinka píše:
no prd to asi není.Za prvé se ptala a za druhé-prostě všechno do sebe pomalu zapadá :P :P :pankac:

jo a je to tvoje starost, že má děti ušmudlaný??? že nemá uklizeno? 8o 8o

• Upravit
teresa20
14.6.12 12:06
@marra píše:
kazdymu, krome socialky?

no jasně, ta by to taky měla řešit, že :mrgreen:

• Upravit
marra
14.6.12 12:06

@Kamča.dalmatinka a ty aby si taky nebyla vsude :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
marra
14.6.12 12:08
@Kamča.dalmatinka píše:
to zní až jako sexuální narážka :lol:

MYSLÍŠ? 8) 8)

• Upravit
48576
14.6.12 12:09
@madi píše:
jo a je to tvoje starost, že má děti ušmudlaný??? že nemá uklizeno? 8o 8o

madi a četla si vubec tu diskuzi? Nechci tě nijak podcenovat teda :lol:,ale zakladatelka sem napsala vložila sem fotky chci vědět váš názor. Schoduje se popis od sociálky s bytem?
6e má děti ušmudlaný sem v životě nenapasala 8o :cert:.To mi je fakt uplně jedno na to se mě nikdo neptal

• načítám...
48576
14.6.12 12:10
@marra píše:
MYSLÍŠ? 8) 8)

no tě znám :*

• načítám...
48576
14.6.12 12:11

A sirup beru a jinak už zase budu s povzdálí radši sledovat :lol::*

• načítám...
teresa20
14.6.12 12:13
@Kamča.dalmatinka píše:
madi a četla si vubec tu diskuzi? Nechci tě nijak podcenovat teda :lol:,ale zakladatelka sem napsala vložila sem fotky chci vědět váš názor. Schoduje se popis od sociálky s bytem?
6e má děti ušmudlaný sem v životě nenapasala 8o :cert:.To mi je fakt uplně jedno na to se mě nikdo neptal

jo ptala se.. ale některé to tu nafoukli jako kdyby žila na smetišti.. bylo tu o tom popsáno dobře 50 stran včetně dobrých rad a o ničem. prostě se mi tohle příčí. taky se mi to bydlení nelíbilo, i jsem jí to napsala, ale to neznamená, že jí budu psát, že má postel jak kotec pro psa :mrgreen:

co se týká dítěte, tak to samé, to jsi nebyla ty, to je pravda, ale pár fotek ušmudlanýho dítěte na zahradě u domu, zas mi na tom nic nepřijde. Na ostatních fotkách jsou čistý… sice nemají žádnej next, je na nich vidět, že moc peněz nemají, ale šmudly na nich nejsou… ale to už nemá cenu tohle propírat pořád dokola :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová