Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
14.6.12 13:57
@Anonymní píše:
ahoj holky,

diskusi čtu od začátku - nejdříve jsem se zakladatelky v duchu zastávala - teď nevím :-(

Jinak její bývalý přítel je také evidentně z „klubu kejklířů“ (dle jedné diskuse si říká mistr světa, i když prý nic takového není :-))).

Jeho stránky jsou stejné - dokonce to má ještě psané na zakladatelku :-)
 http://www.votapek.mypage.cz/

Ale když jsem koukla na jeho stranku na FB, tak mi tedy přijde, že má takový pořádek - že ten by snad dítě špinavé nenechal - já nevím :-(
 https://www.facebook.com/pavel.votapek.7?…

jestli on ji nenechal kvůli tomu bordelaření :-) (to je vtip)…

A taky mne napadlo - co když on na ní opravdu něco neví? - viz jiná diskuse…

Teď už nevím čemu věřit - ale je mi jasné jen to, že je to kejklířka a děti tak mají zábavu i práci v jednom…

Současný přítel Jára tam moc fotek nemá, tak jak žil před ní jsem nezjistila.

Napadlo mne ještě napsat tomu bývalému, jestli by nám neřekl druhou stranu? (aby nás fakt netahala za nos) - jen nevím zda to už není „za čárou“ slušného chování… Ale zase, když se tu na zakl. chtěly některé i skládat…

Kdo je to? To je ten expartner? 8o

• načítám...
24379
14.6.12 14:01
@lucenka píše:
holky tady je ještě něco k tomu množství dětí co má - teda spíš jak to má s tou neplodností :)
https://www.emimino.cz/…rankovani/6/

Co je zas toto za vál?Vždyť dvojčata nemá a v této diskusi dítě plánuje,když říkala že otěhotněla neplánovaně a ještě si myslela,že je neplodná 8o 8o 8o 8o

• načítám...
17565
14.6.12 14:02
@Weru píše:
Asi maji jinak nastavene hranice bordelu a cistoty 8)

no je fakt, že to tam vypadá stejně jako kdysi týden po té, co jsem svým rodičům řekla, ať mi nikdo do pokoje neleze, že si tam přece umím uklidit sama, když chci :lol:

• načítám...
1

Já to chápu jako že je to ten ex, tatínek malého

• načítám...
46867
@wildcherry píše:
Co je zas toto za vál? Vždyť dvojčata nemá a v této diskusi dítě plánuje, když říkala že otěhotněla neplánovaně a ještě si myslela, že je neplodná 8o 8o 8o 8o

Rikam, ze lze od zacatku. MMCH vam prisla na nekterych z tech poslednich fotek tehotna? :think:

• načítám...
46867
14.6.12 14:03
@Etcetera78 píše:
no je fakt, že to tam vypadá stejně jako kdysi týden po té, co jsem svým rodičům řekla, ať mi nikdo do pokoje neleze, že si tam přece umím uklidit sama, když chci :lol:
:mrgreen: :mrgreen: on je bordel, kterej mam ja doma :lol: a spina, tu ja doma nemam, ale o to az tak uplne nejde. :nevim:
  • načítám...
teresa20
14.6.12 14:04
@Weru píše:
Rikam, ze lze od zacatku. MMCH vam prisla na nekterych z tech poslednich fotek tehotna? :think:

je v pátým měsíci myslím. to jsem byla já ještě štíhlá jako proutek :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
dada1511
14.6.12 14:04
@Žirafátko píše:
Děvčata psala jste tu o nějaké slečně?, která tu veřejně lhala a byla odhalena? Existuje ještě ta diskuse? Docela by mne to zajímalo, díky :)

jj, ale ty už tu nejsou, se to hlásilo adminům a zrušil se jím účet.

• Upravit
irinek
14.6.12 14:05

Tak fotka s FB je tedy něco. No takový borčus nechápu. To je síla 8o, ale co na to říct.

• Upravit
46867
@madi píše:
je v pátým měsíci myslím. to jsem byla já ještě štíhlá jako proutek :mrgreen: :mrgreen:

Stastna to zena, ja vypadala, ze koncim tehotenstvi s dvojcaty :mrgreen:

• načítám...
46867
@renč píše:
co je zas tohle? a anonymně? jak to anonymka ví, že je to bývalý přítel???

Kdo vi? Kdo sem chodi

• načítám...
14809
14.6.12 14:07

Tak uvidíme, kdy se tu objeví zakladatelka a řekne nám, co a jak.

• načítám...
4854
14.6.12 14:08
@papavlinka33 píše:
Docela mě mrzí že jsem předtím vůbec přispěla do diskuse, pokud je zakladatelka taková že si z nás dělá legraci. Co se týče fotek na fb tak pokud si všimnete je tam i jedna fotografie jak děti sedí ve velkém autě a i v tom autě je vidět že rodina prostě na ten úklid není. Jak jsem psala již dříve zakladatelka bude nejspíš trochu bohém, toto jsou lidé pro běžný život nepraktičtí, ale neznamená to že jsou špatnými rodič. Po přečtení posledních dvaceti stran už opravdu nevím co si mám myslet a jsem upřimně zvědavá jak to tu dopadne.

Jak to dopadne? Myslim si tak, ze admin bud diskusi zamkne, nebo smaze, jedno z toho. Diskusi, kde byly na zakladatelku vytahovane fotky, kontakty a diskuse z jinych webu tady uz bylo dost a prave kvuli tomu byly odstraneny/zamceny. A tady je to to same, takze se nakonec nedozvime vubec, ale vubec nic. :zed:

• načítám...
46867

Nevsimli jste si neceho? Nema on ten ex uz v peci jejich spolecnou dceru? O ktere se zakl. nezminila? :think:
 http://www.facebook.com/photo.php?…

http://www.facebook.com/photo.php?…

• načítám...
lucenka
@wildcherry píše:
Co je zas toto za vál? Vždyť dvojčata nemá a v této diskusi dítě plánuje, když říkala že otěhotněla neplánovaně a ještě si myslela, že je neplodná 8o 8o 8o 8o

taky jsem na to valila oči 8o tohle je další hřebíček do rakve v mojí důvěře k tomu, co píše.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová