Podpora erekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.11.23 01:00

Dobrý den, nemyslela jsem si, že tohle já budu někdy řešit. Manžel ale má však problémy s erekcí. Můžete mi prosím někdo poradit jak mu pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.23 08:25

U chlapa je to hrozné, když tohle přijde. Také jsem to s manželem zažila a opravdu není o co stát. U nás to bylo ještě horší, že si ten problém prostě nechtěl připustit a byl hrozně podrážděný. Občas mi přišlo, že to dával za vinu i mě. No už jsem to prostě nemohla vydržet, a tak jsem trochu zapátrala a objevila jsem přírodní doplněk stravy pro muže, který dokáže zlepšovat libido a perfektně působí i na lepší erekci. Pomáhá mu to a máme zase normální spokojený sexuální život. Objednala jsem mu Flagranti Premium Libido men od flagranti. cz Teď už si to objednává sám, protože poznal, že to má opravdu smysl a že ho má zase tvrdého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.25 17:50

Problém s erekcí

Taky jsme zkoušeli ledasco - Clavin, Zerex, atd. K ničemu to nebylo. Je to drahý a nefungovalo to. Co nám nakonec zafungovalo je světe div se - Kotvičník. Extrakty z Kotvičníku zafungovaly a je to přírodní, žádná chemie. smazáno Snad rada pomůže. Jen pozor - nezlepší se to za 3 dny. Zlepšení je znát tak po 2 - 3 týdnech.

Edit adminem - odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová