Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A podpisovej vzor ti k tomu nevyjedou?U nás v práci jsme teda nikomu kdo by přišel s číslem účtu, a ptal se kdo je majitel toto neřekli.. Ale jinde se to třeba může, ovšem nechtěla bych tam mít uložený svoje peníze
Když se peníze vkládaji přímo na pokladně, tak na tom potvrzení je jméno majitele účtu.
@Salvaje píše:
Když se peníze vkládaji přímo na pokladně, tak na tom potvrzení je jméno majitele účtu.
Tak na pokladně jsem nebyla, to je fakt
Ale přišlo mi to zvláštní, na přepážkách jsme chránili soukromí klientů jak feny
Ale je to stejně divný ![]()
Ja pred 14dni prisla stejnym zpusobem o postylku a jeji email byl muminek123@centrum.cz.c.u 2107078923/270.email se vraci cislo nedostupne, podej trestni oznameni.na bazosu je mrte podvodniku.uz nikdy nebudu posilat peniz na ucet
Koukam na to c. u a je stejne nepalila nas stejna zenska zajdi na policii..ja ji poslala 1000kc za postylku
Holky mimo tema
objednala jsem si naradi, ale nakonec objednavku stornovala, pac manzel dostal to same od rodicu.Pan mi ale PPL stejnak zbozi poslal, ted me psal, ze musim zaplatit za postovne, jinak me preda vymahaci firme.Muzu pripadne jak se mam branit, pokud jsem objednavku stornovala?
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to si ti pracovníci koledovali o vyhazov na hodinu
![]()
tak to by tu propustili půlku zaměstnanců čsob, komerčky i spořky, řekli mi to v každé bance:-)) ale je fakt že jen když jsem šla na daný účet vložit peníze, myslím že to není porušení když tam jdeš vložit a zeptáš se čí to je účet. někdy se ptali sami jestli souhlasí příjemce
@mishelka píše:
Salvaje, a když banka toho člověka vyzve, aby to vrátil a on to nevrátí? Co se děje pak?
Dotyčná dostane dopis, že na její účet přišla platba ve výší… a že tyto peníze má poukáz zpět na účet… jinak dle Občanského zákoníku dojde k porušení paragrafu… blablabla, takže pokud nezaplatí, nezákonně se obohatí a můžeš podat trestní oznámení. Bohužel banka ti jinak nepomůže.
@pipiinka píše:
Holky mimo tema
objednala jsem si naradi, ale nakonec objednavku stornovala, pac manzel dostal to same od rodicu.Pan mi ale PPL stejnak zbozi poslal, ted me psal, ze musim zaplatit za postovne, jinak me preda vymahaci firme.Muzu pripadne jak se mam branit, pokud jsem objednavku stornovala?
nemuze i kdybys ji nestornovala…ty mas podle zakoniku narok odstoupit od smlouvy myslim 14 dni dokonce bez udani duvodu…kasli na nej.
@martulkasloník píše:
tak to by tu propustili půlku zaměstnanců čsob, komerčky i spořky, řekli mi to v každé bance:-)) ale je fakt že jen když jsem šla na daný účet vložit peníze, myslím že to není porušení když tam jdeš vložit a zeptáš se čí to je účet. někdy se ptali sami jestli souhlasí příjemce
tak tak..presne ty tri co si vyjmenovala tak funguji ze se sami ptaji jestli to souhlasi ![]()
@mikitaa píše:
nemuze i kdybys ji nestornovala…ty mas podle zakoniku narok odstoupit od smlouvy myslim 14 dni dokonce bez udani duvodu…kasli na nej.
i kdyz byl pan z obchodu tak,,ochotny,,ze i pres moji stornovanou objednavku mi ji PPLkem poslal?
@pipiinka do toho ze on ji poslal tobe nic neni…nemusis prevzit zadnou postu ani zasilku kdyz nechces…
@mikitaa - tak toho jména teda nikoho neznám (jestli je přímo z Humpolce). Na netu jsem ale dohledala, že tu s tím příjmením bydlí 2 osoby (nebo jsou alespoň hlášené).
Ahojky holky,
mám teď stejnou zkušenost
Koupila jsem od paní KATEŘINY MARTÍNKOVÉ přes net kočárek… poslala jsem jí v pátek peníze na účet ve výši 3000,–Kč, domluvili jsme se, že kočárek v pondělí odešle PPL. Ve čtvrtek jsem jí napsala, že kočárek stále nedorazil. Napsala, že je na dovolený a že jí volala sousedka, že se kočárek vrátil zpátky, že ho pošle hned jak se vrátí a to bylo 11.8 od té doby paní nereaguje na meil. Byla jsem v bance a řekla, že jsem to poslala na špatný účet, vypsala jsem formulář a mám čekat 30 dní ![]()
Byla jsem i na policii a tam mi řekli, že mám vyčkat co ta banka a nebo podat trestný oznámení. Tak teď musím čekat… a poučení? Nikdy neposílat platbu předem, raději na dobírku… jsem fakt hloupá… naivní ![]()
http://deti.bazos.cz/…dvodnice.php
asi je vas vic, podej trestni oznameni!
@Anonymní píše:
http://deti.bazos.cz/…dvodnice.phpasi je vas vic, podej trestni oznameni!
Tento inzerat jsem dala ja jak uz jsem psala tak pani me tez podvedla