Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sla bych normalne na policjaty…
Jako 3300 neni zas tak malo a zjistit, komu patri cislo uctu neni problem…
Dopadla jsem stejně, tady jsou nějaké informace https://www.emimino.cz/…z-vas-90622/
Ale těch podvodnic je hodně, těžko říct, komu jsi peníze poslala. Každopádně jdi na policii. V našem případě už přes půl roku teprve zjišťují, komu účet vůbec patří ![]()
Já když na ten mail píšu, tak mi přijde zpětné hlášení, že mail neexistuje nebo nefunguje.
@circus píše:
@mishelka medvidek6 je nějakej borec. Zkusila jsem zadat ten mejl do googlu
@Milli píše:
Nevíš, odkud přesně ta podvodnice byla a jak se jmenovala? Bydlím blízko a znám to tu, třeba bych jí znala taky.
Paní je feťačka, manžel sedí a rodiče jsou zazabanci. Prý jí matka
peníze z účtu nevybírá. Pochází z Humpolce a jení jméno je Babora Juhász. Komunikuje z maila danieljuhasz@sezan.cz, nebo danyjuhasz@seznam.cz …nebo tak nějak, přesně nevím, ale mailů má více elijuhasz atd…má to i na dcery napsané. Tel. 723419119. Může se klidně přidat, ale kdoví jestli se něco zmůže policajti jsou velice laxni…
takovy info mi predala napalena kamoska co taktez „koupila“ kocar!
@mishelka Já vyťukala do google medvidek6@centrum.cz a objevil se mi borec s tímto mejlem na xchatu http://xchat.centrum.cz/…/profile.php?… ale stejně se z toho nejde nic dozvědět, akorát tam jsou fotky.
@mishelka píše:
Salvaje, a když banka toho člověka vyzve, aby to vrátil a on to nevrátí? Co se děje pak?
Párkrát se to zopakuje a pak je to na podání trestního oznámení, ale ta banka už by přitom měla spolupracovat (poskytnout policii identifikační údaje atd)
https://www.google.cz/search?…
toto me vyjelo, kdyz jsm si ho dala do vyhledavace ![]()
@mishelka píše:
JayLee moc díky
Právě jsem volala do mojí banky. Řekla jsem jim, že jsem se spletla a poslala peníze jinam. Zítra mám dojít na pobočku to sepsat. Oni obešlou majitele účtu. a ten by to měl vrátit. Zítra mi prej na pobočce všechno vysvětlí.
Tak snad se jí dopátrám mrchy.
nevim jak je to s touhle bankou, ale ja kdyz vkladam na ucet u komercky, tak mi pani vyjede potvrzeni kde je i jmeno na koho je ucet veden
Udělej to přes tu banku, že jsi poslala peníze omylem na cizí účet. To se bude muset začít řešit. Pracovala jsem v bance, takže vím, že se to tak dělalo, ale za tu dobu co jsem na MD už jsem zblbla, a nepamatuju si přesnej postup
.
@martulkasloník píše:
V bance by měli umět říct komu účet patří, já několikrát na nějakou věc spěchala tak jsem šla přímo do banky té dotyčné osoby přímo peníze vložit a tam mi řekli komu do vkládám. dokonce když dají ten papírek o vkladu což dají určitě tak na tom papírku je psát majitel účtu. mě nedělali nikdy problém a řekli majitele účtu a to jsem to zkoušela u několika bank
Tak to si ti pracovníci koledovali o vyhazov na hodinu
![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to si ti pracovníci koledovali o vyhazov na hodinu
![]()
tak ja toto delam taky bezne..kdyz vkladam na ucet tak mi rekne majitele jestli je to tak spravne…a na internetu mi taky pise vzdy a vsude jmeno majitele uctu kdyz posilam ci prijimam penize…
@mikitaa píše:
tak ja toto delam taky bezne..kdyz vkladam na ucet tak mi rekne majitele jestli je to tak spravne…a na internetu mi taky pise vzdy a vsude jmeno majitele uctu kdyz posilam ci prijimam penize…
A podpisovej vzor ti k tomu nevyjedou?
U nás v práci jsme teda nikomu kdo by přišel s číslem účtu, a ptal se kdo je majitel toto neřekli.. Ale jinde se to třeba může, ovšem nechtěla bych tam mít uložený svoje peníze ![]()
@Anonymní píše:
A podpisovej vzor ti k tomu nevyjedou?U nás v práci jsme teda nikomu kdo by přišel s číslem účtu, a ptal se kdo je majitel toto neřekli.. Ale jinde se to třeba může, ovšem nechtěla bych tam mít uložený svoje peníze
No ja jsem kazdy mesic vzdy platila poplatky za najemne ve dvou bytech a pokazde mi rekla pani za prepazkou normalne jmeno vlastnika uctu, aniz bych se ji na to ptala. A jsem za to rada, protoze jsem mela vzdy jistotu, i pres X kontrolovani spravne napsaneho cisla uctu, ze to neposilam nekomu jinemu.
@pipiinka píše:
nevim jak je to s touhle bankou, ale ja kdyz vkladam na ucet u komercky, tak mi pani vyjede potvrzeni kde je i jmeno na koho je ucet veden
To jo, ale jen když vkládáš. Jinak Ti to říct nesmí. To by musela jít do banky a vložit třeba 1 Kč, zaplatí 75 Kč poplatek za vklad 3. osobou, ale bude vědět jméno majitele účtu. Ale jiný důležitý info ne, což pro polici je k ničemu, jen jméno. To už jim fakt stačí jen to číslo účtu…