Podvodnice Bazoš.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
22.8.12 13:34

Sla bych normalne na policjaty…
Jako 3300 neni zas tak malo a zjistit, komu patri cislo uctu neni problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.8.12 13:37

Dopadla jsem stejně, tady jsou nějaké informace https://www.emimino.cz/…z-vas-90622/
Ale těch podvodnic je hodně, těžko říct, komu jsi peníze poslala. Každopádně jdi na policii. V našem případě už přes půl roku teprve zjišťují, komu účet vůbec patří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.8.12 13:38

Já když na ten mail píšu, tak mi přijde zpětné hlášení, že mail neexistuje nebo nefunguje.

@circus píše:
@mishelka medvidek6 je nějakej borec. Zkusila jsem zadat ten mejl do googlu :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.12 13:40
@Milli píše:
Nevíš, odkud přesně ta podvodnice byla a jak se jmenovala? Bydlím blízko a znám to tu, třeba bych jí znala taky :think:.

Paní je feťačka, manžel sedí a rodiče jsou zazabanci. Prý jí matka
peníze z účtu nevybírá. Pochází z Humpolce a jení jméno je Babora Juhász. Komunikuje z maila danieljuhasz@sezan.cz, nebo danyjuhasz@seznam.cz …nebo tak nějak, přesně nevím, ale mailů má více elijuhasz atd…má to i na dcery napsané. Tel. 723419119. Může se klidně přidat, ale kdoví jestli se něco zmůže policajti jsou velice laxni…

takovy info mi predala napalena kamoska co taktez „koupila“ kocar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
22.8.12 13:41

@mishelka Já vyťukala do google medvidek6@centrum.cz a objevil se mi borec s tímto mejlem na xchatu http://xchat.centrum.cz/…/profile.php?… ale stejně se z toho nejde nic dozvědět, akorát tam jsou fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
@mishelka píše:
Salvaje, a když banka toho člověka vyzve, aby to vrátil a on to nevrátí? Co se děje pak?

Párkrát se to zopakuje a pak je to na podání trestního oznámení, ale ta banka už by přitom měla spolupracovat (poskytnout policii identifikační údaje atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316

@JayLee

jasné, že dám vědět :hug:

Holky moc děkuju za radu a pomoc. Já vás nemít :nevim: Jste zlatíčka :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
22.8.12 13:44

https://www.google.cz/search?…

toto me vyjelo, kdyz jsm si ho dala do vyhledavace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
22.8.12 13:46
@mishelka píše:
JayLee moc díky :hug:
Právě jsem volala do mojí banky. Řekla jsem jim, že jsem se spletla a poslala peníze jinam. Zítra mám dojít na pobočku to sepsat. Oni obešlou majitele účtu. a ten by to měl vrátit. Zítra mi prej na pobočce všechno vysvětlí.
Tak snad se jí dopátrám mrchy.

nevim jak je to s touhle bankou, ale ja kdyz vkladam na ucet u komercky, tak mi pani vyjede potvrzeni kde je i jmeno na koho je ucet veden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 13:57

Udělej to přes tu banku, že jsi poslala peníze omylem na cizí účet. To se bude muset začít řešit. Pracovala jsem v bance, takže vím, že se to tak dělalo, ale za tu dobu co jsem na MD už jsem zblbla, a nepamatuju si přesnej postup 8).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.12 13:59
@martulkasloník píše:
V bance by měli umět říct komu účet patří, já několikrát na nějakou věc spěchala tak jsem šla přímo do banky té dotyčné osoby přímo peníze vložit a tam mi řekli komu do vkládám. dokonce když dají ten papírek o vkladu což dají určitě tak na tom papírku je psát majitel účtu. mě nedělali nikdy problém a řekli majitele účtu a to jsem to zkoušela u několika bank

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o Tak to si ti pracovníci koledovali o vyhazov na hodinu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9454
22.8.12 14:01
@Anonymní píše:
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o Tak to si ti pracovníci koledovali o vyhazov na hodinu :lol: :lol:

tak ja toto delam taky bezne..kdyz vkladam na ucet tak mi rekne majitele jestli je to tak spravne…a na internetu mi taky pise vzdy a vsude jmeno majitele uctu kdyz posilam ci prijimam penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 14:05
@mikitaa píše:
tak ja toto delam taky bezne..kdyz vkladam na ucet tak mi rekne majitele jestli je to tak spravne…a na internetu mi taky pise vzdy a vsude jmeno majitele uctu kdyz posilam ci prijimam penize…

A podpisovej vzor ti k tomu nevyjedou? :mrgreen: U nás v práci jsme teda nikomu kdo by přišel s číslem účtu, a ptal se kdo je majitel toto neřekli.. Ale jinde se to třeba může, ovšem nechtěla bych tam mít uložený svoje peníze :think:

• Citovat
  • Upravit
4854
22.8.12 14:31
@Anonymní píše:
A podpisovej vzor ti k tomu nevyjedou? :mrgreen: U nás v práci jsme teda nikomu kdo by přišel s číslem účtu, a ptal se kdo je majitel toto neřekli.. Ale jinde se to třeba může, ovšem nechtěla bych tam mít uložený svoje peníze :think:

No ja jsem kazdy mesic vzdy platila poplatky za najemne ve dvou bytech a pokazde mi rekla pani za prepazkou normalne jmeno vlastnika uctu, aniz bych se ji na to ptala. A jsem za to rada, protoze jsem mela vzdy jistotu, i pres X kontrolovani spravne napsaneho cisla uctu, ze to neposilam nekomu jinemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.8.12 15:43
@pipiinka píše:
nevim jak je to s touhle bankou, ale ja kdyz vkladam na ucet u komercky, tak mi pani vyjede potvrzeni kde je i jmeno na koho je ucet veden

To jo, ale jen když vkládáš. Jinak Ti to říct nesmí. To by musela jít do banky a vložit třeba 1 Kč, zaplatí 75 Kč poplatek za vklad 3. osobou, ale bude vědět jméno majitele účtu. Ale jiný důležitý info ne, což pro polici je k ničemu, jen jméno. To už jim fakt stačí jen to číslo účtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová