Podvodnice Bazoš.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
23.8.12 20:10

@mishelka Jestli tamten zrusila, tak to podle me vubec nevadi, zaznamy v bance o tom zustavaji urcite nekolik mesicu nebo i roku..jen nechapu proc to tem policajtum tak dlouho trva nekoho dohledat, kdyz maji cislo uctu, dojdu na banku a je to ne? oni jim uz informace o dotycnem daji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.8.12 20:11

@mishelka a to ma zase inzerat na Bazosi? nebo jak jsi na ni prisla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
23.8.12 20:15

@Hanka79

hodila jsem tam inzerát pod jiným jménem, že potřebuju kočárek, ten stejný, jak mi ta mrcha nabízela posledně. Napsala mi, poslala stejné fotky jako posledně, nabídla super cenu a teď jsem ještě čekala na číslo účtu a ty litanie, že chce peníze předem a jak jednou poslala balík paní přes celou republiku na dobírku, paní to nepřevzala a ona pak byla tratná za poštovné.
Teď jen přemýšlím co dál. Jestli jí odpovědět, že jsem to já a že ať okamžitě navalí prachy nebo jdu na policii a nebo na ty policajty jít zítra rovnou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.8.12 20:19

@mishelka Aha :) ja jsem ted premyslela ze srandy tam dat taky inzerat zda se ozve…ja bych ji nepsala nic, at ji nejak nevystrasis a to co ti odepsala vzala se sebou taky na policii…ale to je fakt hnus, hlavne jak si muze menit ucty jak na bezicim pase :?: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.8.12 20:51

@mishelka Mishel jakou barvu kocarku ti pani nabizela? respektive jak ty fotky vypadali? mne ted nekdo napsal, a kocarek je cerveny a cena 5700,– :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
23.8.12 20:56

@Hanka79

Tento to byl. Poprvé i teď.
Ale je možné, že má víc fotek. Radši bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.8.12 21:01

@mishelka Tak to se mi asi ozval nekdo podctivej :-D ma k tomu i autosedacku a boudu…trojkombinaci…ja ji penize posilat nechci :-) jen chci vedet kdo se ozve a vis co me napadlo. Napis ji, at ti napise adresu, ze si s manzelem(pritelem) udelate vylet, ze mas spatne zkusenosti s PPL, ze byly vzdycky krabice roztrhane apod. kdyz vam privezli nejake zbozi a hlavne ze chces kocarek taky videt na vlastni oci a predat penize osobne…schvalne co napise ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
23.8.12 21:24

@Hanka79

napíšu jí to… super nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.8.12 21:34

@mishelka Tak pak dej vedet co odepsala, kdyby se nejak vykrucovala, tak proste napis, ze nechces kupovat zajice v pytli a chces kocarek videt, zkontrolovat apod. ze 3tisice jsou 3tisice, kdyz ma ona vymluvy, mej je taky :)a vic se s ni nemusis bavit, ale na tu policii jsi mela jit uz dneska, cim driv tim lip, a rict jim tam, ze podvedenych maminek je uz vic, ze to urcite budou mit uz nekde v databazi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
23.8.12 23:13

Přesně tak, šla bych to ukázat na policii, a hlavně mají nějaké systémy, kde se jim ukáže z jakého IP byla odpověď poslána. A podle Ip pak každý průměrný informatik najde přesnou adresu. Někdy se to i ukazuje u mailu. Zkusila bych i toto.
Nebo bych si rovnou nechala poslat to nové číslo účtu a hned s ním šla na policii ať zjistí kdo to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.8.12 00:52
@k.a.c.k.a.1 píše:
Přesně tak, šla bych to ukázat na policii, a hlavně mají nějaké systémy, kde se jim ukáže z jakého IP byla odpověď poslána. A podle Ip pak každý průměrný informatik najde přesnou adresu. Někdy se to i ukazuje u mailu. Zkusila bych i toto.
Nebo bych si rovnou nechala poslat to nové číslo účtu a hned s ním šla na policii ať zjistí kdo to je.

jejda.. kdosi tu dal tento odkaz https://www.emimino.cz/…ankovani/30/ a jako prostě tam je tolik mamin co měli poptávku a vždy se jim někdo ozval, poslali peníze a peníze a zboží neviděli.. chápete to???
takže č. ú. jsou jiná, jména jiná, mejly jiné to není normální ne!!! tak kdo teda pomůže.. mě je to jedno přišla jsem o pár kaček, ale maminy přichází o tisíce…
ach jooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.8.12 07:42

@modelis Pane jo, tech je teda :roll: s tim se roztrhal pytel, asi nova zivnost. Mne zatim napsaly na mejla dve, ale kazda nabizi celou trojkombinaci…tak se ptacek asi jeste nechytil :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.8.12 16:13
@mishelka píše:
@Hanka79napíšu jí to… super nápad.

Zkusila jsem to taky a hned odpověď…
Dobry den, jsem fanda do kocarku mela jsem jich spoustu, potrebujeme uz golfky a proto prodavame velice levne na zednem kocarku jsem nezbohatla, protoze vse chci aby probehlo rychle. Chcete Landr, ale ja vam nabidnu za stejnou cenu Mutsy rieder je to stejny akorat Mutsyna je kvalitnejsi ma lepsi sezeni a jde sportovni sedacka otocit obema smery je cerne barvicky se sedym vnitrkem slidou dekou vestejne barve a nanoznikem origo. Samozrejme zaslu foto kdyz budete mit zajem.4000Kc po jednom ditku. Hezky den a dekuji za odpoved.Iva

ivadrd@seznam.cz

co teď mám napsat, že mám zájem, fotky mi poslala, ale smazala jsem to, nevešlo se mi to do mejlíku, psala jsem z jednoho co nepoužívám…

a jinak se asi všichni stejně vykašlali na to podání tr. oznámení.. :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.8.12 16:51

Já tam třeba volala i když to bylů u mě jen pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.8.12 17:21

@modelis Mne napsaly dve, od te doby nic..ale nevim zda to jsou podvodice,..jinak bych napsala, ze by jsi o kocarek mela zajem, jak bude teda probihat predani apod? :)schvalne co napise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová