Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Týýý jo, to je stejný číslo účtu.
budeš podávat trestní oznámení?
bylo by dobře, kdyby nás bylo víc.
@Jídunka píše:
Ja pred 14dni prisla stejnym zpusobem o postylku a jeji email byl muminek123@centrum.cz.c.u 2107078923/270.email se vraci cislo nedostupne, podej trestni oznameni.na bazosu je mrte podvodniku.uz nikdy nebudu posilat peniz na ucet
Cossmi, máš číslo jejího účtu?
třeba je stejné. už jsme tu dvě, co poslaly prachy na stejný účet.
@Cossminka píše:
Ahojky holky,mám teď stejnou zkušenostKoupila jsem od paní KATEŘINY MARTÍNKOVÉ přes net kočárek… poslala jsem jí v pátek peníze na účet ve výši 3000,–Kč, domluvili jsme se, že kočárek v pondělí odešle PPL. Ve čtvrtek jsem jí napsala, že kočárek stále nedorazil. Napsala, že je na dovolený a že jí volala sousedka, že se kočárek vrátil zpátky, že ho pošle hned jak se vrátí a to bylo 11.8 od té doby paní nereaguje na meil. Byla jsem v bance a řekla, že jsem to poslala na špatný účet, vypsala jsem formulář a mám čekat 30 dní
Byla jsem i na policii a tam mi řekli, že mám vyčkat co ta banka a nebo podat trestný oznámení. Tak teď musím čekat… a poučení? Nikdy neposílat platbu předem, raději na dobírku… jsem fakt hloupá… naivní
@Anonymní píše:
http://deti.bazos.cz/…dvodnice.phpasi je vas vic, podej trestni oznameni!
Jinak na tento varovnej inzerat se me dnes ozvala maminka co ji take poslala penize tez na ni poda t. o… Snad ten muj inzerat pomuze tomu aby uz jine maminky neobrala
hlavně bychom se měly domluvit a podat každá to trestní oznámení. Jít tam prostě s tím, že podávám trestní oznámení a nejsem sama… ješte podává trestní oznámení paní ta a ta odsud a odsud. Pak by se tím museli zabývat. Takhle to smetou ze stolu. Je to míň než 5000 tisíc. Ta mrcha ví, co dělá.
Jídunko to jsem ti asi psala já
… číslo účtu kam jsem odeslala platbu je na jméno KATEŘINA MARTÍNKOVÁ… 221883775/0300
@mishelka píše:
@Jídunkahlavně bychom se měly domluvit a podat každá to trestní oznámení. Jít tam prostě s tím, že podávám trestní oznámení a nejsem sama… ješte podává trestní oznámení paní ta a ta odsud a odsud. Pak by se tím museli zabývat. Takhle to smetou ze stolu. Je to míň než 5000 tisíc. Ta mrcha ví, co dělá.
Ano souhlasim take kuli tomu jsem dala ten varovnej inzerat myslela jsem ze by jsme to mohli podat hromadne a kdyz by nt prdeli dat to trba do zprav…
souhlasím. Počkáme, kdo se ještě ozve.
Kam to ještě vyhodit ten inzerát s číslem účtu, aby se ozvaly další podvedené???
@Cossminka píše:
Jídunko to jsem ti asi psala já… číslo účtu kam jsem odeslala platbu je na jméno KATEŘINA MARTÍNKOVÁ… 221883775/0300
Ty mas jine cislo uctu ale ozvala se i maminka ktera zaslala penize na stejny ucet.
Holky dofam ze timto to nezanikne mohli bychom treba v patek podat trestní oznameni. nejde me o tech 1000kc o ktere jsem prisla jde me o to ze to dela stale a bude pokud st nechame libit!!!
@Jídunka píše:
Jinak na tento varovnej inzerat se me dnes ozvala maminka co ji take poslala penize tez na ni poda t. o… Snad ten muj inzerat pomuze tomu aby uz jine maminky neobrala
tak se tu hlásím.. já ji měla poslat 250,– za kočárek x-lander.. že to dostala od rodičů a teď to věnuje za poštu, vím že to není moc, ale pro mě jo ![]()
@modelis píše:
tak se tu hlásím.. já ji měla poslat 250,– za kočárek x-lander.. že to dostala od rodičů a teď to věnuje za poštu, vím že to není moc, ale pro mě jo
Tj proste sproste. podej take trestní oznameni uz kuli tomu aby uuz nikoho neobrala :-/ jt hnus lidi se chovaj uplne strasne nevim jak se muze nekdo takhle prizivovat na maminach. ![]()
Musim rict, ze nejhnusnejsi na tom je, ze se ta osoba obohacuje na ukor deti a mamin co jsou na matersky a penez zrovna moc ta rodina treba nema…to je fakt hnus
jeste bych byt vami napsala na jeden z techto mejlu Podpora: podpora@bazos.cz
Email: info@bazos.cz a optala se jak je to s blokovanim IP adresy, pokud ale ma ta dotycna IP co se meni, tak to bude problem
,ale koukam, ze vas je fakt dost a delat by se s tim neco melo.
Modelis my sli na policii kvuli 500,– no a co? taky to jsou penize ![]()
@Hanka79 píše:
Musim rict, ze nejhnusnejsi na tom je, ze se ta osoba obohacuje na ukor deti a mamin co jsou na matersky a penez zrovna moc ta rodina treba nema…to je fakt hnusjeste bych byt vami napsala na jeden z techto mejlu Podpora: podpora@bazos.cz
Email: info@bazos.cz a optala se jak je to s blokovanim IP adresy, pokud ale ma ta dotycna IP co se meni, tak to bude problem,ale koukam, ze vas je fakt dost a delat by se s tim neco melo.Modelis my sli na policii kvuli 500,– no a co? taky to jsou penize
Uz jsem tam napsala…a poprosila bazose aby dal varovani na stranky ale myslim ze tak neucini byla bt spatna reklama…soouhlasim i kdyby to bylo 100kc tak uz jen proto aby to dal nedelala…
@Jídunka Tak je to i v jeho zajmu, kdyz se to pak rozkrine co tam chodi za lidi, tak se na ty stranky kazdy vykasle, clovek aby se bal tedka neco nekde objednat, jedine holt na dobirku a nejprve kouknout zda to v baliku vubec je ![]()
Kazdopadne vam vsem drzim pesti, at to te potvore jen tak neprojde
![]()
A jak rikas, sla bych na policii i kvuli stovce, pac to je stovka od tamtoho a odtohodle a nakonec ma na dovolenou u more ![]()