Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fazulina
Tak se mi podařilo dočíst poslední knížku:
Kategorie 2 - Kniha na G
Patrik Hartl - Gazely - asi je nás tu četlo víc--- líbilo se mi, pěkně psané, zajímavé ![]()
A tímto hlásím BINGO a už jdu vybírat knížky na to zimní ![]()
Ahoj,
povedlo se mi ulovit další knížky. Je toho víc, tak to vezmu krátce.
Kat. 1 - B. Minier - Tma.
Autora čtu moc ráda a těším se na další jeho knihy.
Kat. 4 - L. Powrie - Klub knihomolských srdcí.
Knihu jsem dostala jako dárek a byla to oddechovka, kterou jsem potřebovala.
Kat. 5 - H. Nesser - Síť.
Tahle knížka mě popravdě řečeno nebavila, naštěstí byla relativně krátká.
Kar. 6 - J. K. Rowlingová - Harry Potter a tajemná komnata.
Kat. 7 - Z. Pospíšilová - Vánoční pohádky.
Přečteno se synem před spaním.
Kat. 8 - J. Štejnar, M. Široký - Medvěd Wrr, zachraň knižní svět. Četli jsme se synem když byl nemocný. Na obálce je lokomotiva.
J, hlásím poslední úlovky.
Kniha začínající pismenem G - A. Fedorowicz - Gladiátoři z táborů smrti. Téma druhé světové války zase trochu jinak. Tentokrát příběhy boxerů v koncentračních táborech, kteří bojují proto, aby přežili.
A jako žolíka volím Vánoční koledu od Ch. Dickense. Tu čtu před Vánoci každý rok už od střední školy.
A tím hlásím bingo a jdu shánět knížky do zimního.
Děkuji za zapsání a organizací ![]()
@Fazulina
Bingo o jednu knihu nestihnu, tak snad zimní…
Prosím o doplnění pro forma:
Dopravní prostředek
Mandy baggot:Vánoce v Paříži (oddychovka na jeden nepremysleci večer, ale měla kola na obálce!)
Modrý nápis
Sinead Moriarty: Dobrá matka (tu jsem vzala jen kvůli barvě a nečekala jsem nic-rozlozila mě na tři večery, poslední třetinu čtení jsem proplakala)
Jej, to už je tak pozdě? Dá se ještě uznat? Přečetla jsem toho mraky, ale nestíhala psát… A ne vše se do binga hodilo. Do binga bych použila: č. 2: Glatz, Země Pána Boha. Detektivka ze začátku 20. století. Moc postav, ale jinak fajn. č. 4: Poslední rozbřesk. Dystopie. Na mě moc politická a tím pádem zdlouhavá. č. 6: Tenhle pokoj se nedá sníst. Zvláštní kniha.
A místo poslední bych využila žolíka.
Tím pádem taky BINGO. ![]()
@Melpel píše:
Jej, to už je tak pozdě? Dá se ještě uznat? Přečetla jsem toho mraky, ale nestíhala psát… A ne vše se do binga hodilo. Do binga bych použila: č. 2: Glatz, Země Pána Boha. Detektivka ze začátku 20. století. Moc postav, ale jinak fajn. č. 4: Poslední rozbřesk. Dystopie. Na mě moc politická a tím pádem zdlouhavá. č. 6: Tenhle pokoj se nedá sníst. Zvláštní kniha.
A místo poslední bych využila žolíka.
Tím pádem taky BINGO.
Jo taky sem precetla, vcera chtela na posledni chvili zapsat a co? zapomela jsem ![]()
Zapsala jsem, díky a gratuluji.
@punkerka89
To nevadí, ještě napiš, přidám to tam.