Pokažené vztahy s tchyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22078
8.7.20 16:14
@Wani píše:
Kukačka znemane nastrcene dítě, ona žádné dítě nenastrcila.

Ano, máš pravdu - použila jsem špatný pojem, z pohledu tchyně je to nicméně nejspíš úplně jedno… Taky bych z této situace nebyla nadšena, tchyni celkem dovedu pochopit (samozřejmě až na chování k chlapečkovi, to se nedá omluvit). Můj vztah k takové partnerce mého syna by tím byl asi navždycky ovlivněn, nikdy bych jí to nedokázala zapomenout… i když bych se k ní vždycky chovala korektně a rozhodně ji nikde nepomlouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.7.20 16:14
@matkabagristy píše:
Ze by sok z toho, ze chlapci tak uplne neposlouchaji sve maminky?

To se ale může stát jen jiným ženským a jiným chlapcům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.7.20 16:17
@BohunkaP píše:
Ano, máš pravdu - použila jsem špatný pojem, z pohledu tchyně je to nicméně nejspíš úplně jedno… Taky bych z této situace nebyla nadšena, tchyni celkem dovedu pochopit (samozřejmě až na chování k chlapečkovi, to se nedá omluvit). Můj vztah k takové partnerce mého syna by tím byl asi navždycky ovlivněn, nikdy bych jí to nedokázala zapomenout… i když bych se k ní vždycky chovala korektně a rozhodně ji nikde nepomlouvala.

No ale zdá se, že to celé roky bylo v pohodě a vytrysklo to až teď. Že by kvůli pokrevnímu vnukovi? :think: Chápu, že to vyeskalovala ta adopce, ale dřív se musela k dítěti i k zakladatelce chovat normálně, když je z toho teď tak vyplesklá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
8.7.20 16:17
@prokr píše:
Ptala jsem se jí na to už 2× :) buď v klidu na to nám zaručeně neodpoví :mrgreen:

mě to tak seje, že to Lucen musím připomínat, aby to nezapomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.20 16:18
@pohledzdruhestrany píše:
jo, krev není voda, tchýni chápu a nevěřím, že je prostor pro usmíření, bere tě jako ženskou, která využila jeho syna… zajímavý je, že akceptovala vaši svatbu a ke quazi vnukovi se chovala hezky, ale prostě adopci bere jako překročení hranice a zneužití syna…já bych teda syna hnal, kdyby v budoucnu s takovym skvělym nápadem přišel
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
373
8.7.20 16:18
@lucenka píše:
To ječení nikde neschvaluju. Ale na druhou stranu by to dítě mělo vědět, že chlap, co ho vychovává, není jeho otec.

To je taky věc rodičů. Je jejich rozhodnutí jak, kdy nebo jestli vůbec něco řeknou. Všichni na to můžou mít názor jaký chtějí, ale rozhoduji si o tom sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
8.7.20 16:20
@lucenka píše:
Tak on je v tom nechtěném těhotenství dost podstatný rozdíl, jestli sis náhodou nevšimla ;) moje dítě zná biologického otce a ten ho i vychovává. Zatímco zakladatelky dítě svého biologického otce nikdy nepozná.

No a co. Takových je. Nechtene těhotenství je nechtene těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.7.20 16:24
@mojmira píše:
mě to tak seje, že to Lucen musím připomínat, aby to nezapomněla :mrgreen:

Leč marně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ta už se raději neozve vůbec nejspíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.20 16:29
@Ba-stet píše:
Jasně. A nejlíp se to dozvědět vyřváváním na ulici nebo od nějaký pavlačový báby :roll:

Ne, má to vědět od své matky.

• Citovat
  • Upravit
19388
8.7.20 16:31
@lucenka píše:
Nedivím se jí. chovala ses jako děvk. a, přivezla sis z toho dáreček a hned ses vdala za jejího syna. Z toho snad žádná matka nemůže být nadšená. Dělala sis alespoň testy na pohlavní nemoci, když jsi schopná na dovolený dát bez ochrany prvnímu chlapovi, kterého potkáš?

Ty jseš fakt kravka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.20 16:31
@Paní Harringtonová píše:
No chtit muze, ale nenadela nic. Syn je dospelej. Tak at ho vydedi, kdyz ji to tak vadi. A neblbne hlavu malymu klukovi. To jako schvalujes, ze prckovi, kterej nejspis nic nevi, rika, ze jeho tata neni jeho tata?
Tohle si maj vyresit dospeli. At je to, jak chce.

Tak ale to dítě by mělo vědět, že to není jeho táta. Neschvaluju vyřvávání tchyně, ale ani případné zatajení pravdy před dítětem.

• Citovat
  • Upravit
22078
8.7.20 16:32
@Ba-stet píše:
No ale zdá se, že to celé roky bylo v pohodě a vytrysklo to až teď. Že by kvůli pokrevnímu vnukovi? :think: Chápu, že to vyeskalovala ta adopce, ale dřív se musela k dítěti i k zakladatelce chovat normálně, když je z toho teď tak vyplesklá, ne?

Těžko říct, co se jí odehrává v hlavě. Možná ji opravdu rozhodilo to, že syn chce chlapečka oficiálně adoptovat… Ony ty vztahy asi nebyly úplně ideální ani předtím, tohle mohl být jen takový spouštěč, který tchýni úplně rozhodil. To člověk ze dvou příspěvků těžko pozná.

Každopádně se tady určitě nedá mluvit o nějakém snadném smíření a nápravě vztahu, jak by zakladatelka asi chtěla – až čas ukáže, jestli a nakolik to tchýně rozdýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
8.7.20 16:32

@lucenka A jak víš, že to dítěti neřekla? Třeba to ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.7.20 16:33
@lucenka píše:

Tak to má tchyně řešit s matkou. Ne pořvávat na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.7.20 16:34
@lucenka píše:

A co ty ze sebe děláš? Na co si tu hraješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová