Pokusy o vaginální orgasmus - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
21.1.19 14:40
@Mango_Lassi píše:
Ta s orgasmem právě vůbec nesouvisí.

ja myslim,m ze treba u mne ano. Protoze kdyz z toho nic nemam, tak me to ani nelaka delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.19 14:58
@warita píše:
ja myslim,m ze treba u mne ano. Protoze kdyz z toho nic nemam, tak me to ani nelaka delat.

Pro mě to není o orgasmu. Je v tom intimita a tak. Mně partner voní, takže je mi to příjemný, ty doteky apod.

• Citovat
  • Upravit
21593
21.1.19 15:29
@Mango_Lassi píše:
Pro mě to není o orgasmu. Je v tom intimita a tak. Mně partner voní, takže je mi to příjemný, ty doteky apod.

tak jestli se bavime o dotecich, tak ty ja rada!!!! :mrgreen: Vzdy vsude plne pripravena se dotykat, mazlit a tak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.19 15:36
@warita píše:
tak jestli se bavime o dotecich, tak ty ja rada!!!! :mrgreen: Vzdy vsude plne pripravena se dotykat, mazlit a tak.....

NJ a pak jsi nažhavená a chceš ho dovnitř, že. No nic, nebudu z toho dělat edukativní vlákno

• Citovat
  • Upravit
38
21.1.19 18:16

Ze je citlivost vrozena, to se mi nechce verit - doslova, protoze pak by s tim opravdu neslo nic udelat. :?

Pri hledani odpovedi jsem narazila na teorii, ze je treba se dole „probudit“, tj. zacit vnimat podnety jako prijemne. Docela to dava smysl, myslim.. kdysi jsem ani netusila (no asi do 13 let), ze tam vubec nejaky otvor mam - natoz abych si to spojovala s prijemnymi pocity. Proste nam tam zenam nic neplanda, abychom si toho mohly vsimnout. Nektere zeny nedaji dopustit na bod G, takze nejaka fyziologicka moznost stimulace tam byt musi. Inspiruje me, ze lide, kteri prijdou o ruce se mohou naucit psat/malovat nohama. Prece to tak musi jit i s orgasmem, no ne? 8)

Stridat polohy, intenzitu, hracky.. no zkousime to vse. Jde proste o to, ze ac je mi to vse moc prijemne, nikdy to neni bingo, zaseknu se tak na 60% a vic uz to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 12:46

Taky jsem měla takový problém, nevadilo mi to tedy. Orgasmus jsem zvladla buď sama a nebo chlap pouze oralne, jinak to nešlo. Teď po 7 letech manželství to najednou jde :D musím si pomoct vibrátorem při sexu, ale jde to. A musím přiznat, že si to užívám víc než kdy jindy.. I když jsem si myslela, že ho k sexu nepotřebuji :D

• Citovat
  • Upravit
38
22.1.19 19:08
@Anonymní píše:
Taky jsem měla takový problém, nevadilo mi to tedy. Orgasmus jsem zvladla buď sama a nebo chlap pouze oralne, jinak to nešlo. Teď po 7 letech manželství to najednou jde :D musím si pomoct vibrátorem při sexu, ale jde to. A musím přiznat, že si to užívám víc než kdy jindy.. I když jsem si myslela, že ho k sexu nepotřebuji :D

A to jsi na to prisla nahodou? Nebo jste to umyslne nejak pozmenili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.2.19 11:56

Jak už tu několikrát zaznělo, holka musí být opravdu uvolněná. A v mém případě musí být i vše kolem v pořádku..žádné hádky s partnerem..prstoě spokojený šťastný vztah. Já měla to štěstí, že jsem vaginální orgasmus zažila už s prvním sexem..a to mi bylo teprve 15 :oops: Ale milovali jsme..oba jsme to chtěli a bylo to prostě..nádherný :) Mamka to věděla, takže žádné stresy a tajnosti. No a kromě toho, že mě to vůbec nebolelo, tak jsem zažila i ten vaginální orgasmus hned napoprvé.
Trochu s tímto druhem orgasmu souvisí třeba i délka penisu..zatím jsem měla vždy hodně obdařené kluky a už jen ten pohled mě nesmírně vzrušoval..i když jsem si napoprvé říkala, že se do mě nemůže vlézt :D Ale uměl to prostě se mnou :)
No..prostě se uvolnit a všechno půjde :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 12:08

Mne se líbí, jak ty ženy, které nemají problém s vaginálním orgasmem, jak píšou, že je to v hlavě a že to půjde :mrgreen: :lol: :D
Neeeee, nepůjde. Je mi 38, partnerů mám za sebou více než dost a NIKDY jsem nedosáhla vaginálního orgasmu.
Klitorální, bez problému.
Není nám bohužel dáno :mrgreen: :lol: , ale musíme s tím žít :mrgreen: :lol:
Ale velmi ráda bych to zažila :pankac: :pankac:
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
7692
15.2.19 12:48

Já to u jedné přítelkyně řešil polohou v sedě. Já seděl, ona na mě, pohyby prováděla ona, nahoru dolů a dopředu vůči podbřišku a zpět. Jasně, chlap musí být oholený. Dráždí se pak úplně vše (a já si u toho mohl oucávat prsíčka a mačkat zadeček, prostě kompletní servis). Že prý pak nepoznala jestli vyvrcholila vaginálně či jinak a asi to bylo úplně jedno. :lol: Ale chce to aby chlap měl trochu výdrž. Je to zatraceně vzrušivé.

Třeba Vám to „píchne“ a vy ten rozdíl poznáte. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 13:13

Já to taky tak měla že jsem nemela orgasmus, jen přes klitoris. Jednou jsme s přítelem byli pohádani a neměli asi 2 týdny sex. Přijel a nějak jsme se začali líbat, mazlit atd atd až došlo k sexu… Ten orgasmus jsem zažila poprvé a bylo to ještě lepší než rukou. :D neměla jsem ani problém když mě kluk udělal jakkoliv ale orgasmus vaginální jsem neměla. Od té doby ať už máme každý den sex nebo po týdnu je jedno. Zjistila jsem že když se uvolnim, je dobrá předehra jako mazlení, líbání, hlazení a užívám si to, tak pak jak máme sex to jde samo.. Cítím každý jeho pohyb a ty mě vzrusuji… tak zkus se taky uvolnit a vyzkoušet něco :mavam:

• Citovat
  • Upravit
38
15.2.19 16:40
@Anonymní píše:
Taky jsem měla takový problém, nevadilo mi to tedy. Orgasmus jsem zvladla buď sama a nebo chlap pouze oralne, jinak to nešlo. Teď po 7 letech manželství to najednou jde :D musím si pomoct vibrátorem při sexu, ale jde to. A musím přiznat, že si to užívám víc než kdy jindy.. I když jsem si myslela, že ho k sexu nepotřebuji :D

Jaky vibrator a kam s nim? Ja porad doufam, ze se k tomu nejak dopracujeme. :oops: Tak rada bych to s pritelem zazila. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.2.19 16:42
@Mausche píše:
Jaky vibrator a kam s nim? Ja porad doufam, ze se k tomu nejak dopracujeme. :oops: Tak rada bych to s pritelem zazila. :srdce:

S vibrátorem to jde taky..spíš delší..a tlačit jakoby nahoru k bříšku. Každá má ten správný bod někde jinde, je potřeba se uvolnit a zkoušet a zkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.2.19 16:50
@Veverka94 píše:
S vibrátorem to jde taky..spíš delší..a tlačit jakoby nahoru k bříšku. Každá má ten správný bod někde jinde, je potřeba se uvolnit a zkoušet a zkoušet :)

Zavidim ti a moc :kytka:
No muj prvni sex byl sice okay, nebolelo to, spise takovy prijemny tlak a teplo, ale k orgasmu to proste ma na mile daleko. Takhle to zustalo, i kdyz mozna s venusinymi kulickami a experimentovanim se to casem lepsi, i kdyz pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.2.19 16:52
@Anonymní píše:
Mne se líbí, jak ty ženy, které nemají problém s vaginálním orgasmem, jak píšou, že je to v hlavě a že to půjde :mrgreen: :lol: :D
Neeeee, nepůjde. Je mi 38, partnerů mám za sebou více než dost a NIKDY jsem nedosáhla vaginálního orgasmu.
Klitorální, bez problému.
Není nám bohužel dáno :mrgreen: :lol: , ale musíme s tím žít :mrgreen: :lol:
Ale velmi ráda bych to zažila :pankac: :pankac:
Lucka
:kytka: snad se toho obe dozijeme. A partner to klitoralne zvladne na tobe?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí