Pokusy o vaginální orgasmus - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
17.2.19 22:49
@Milan42 píše:
Přesně!

A jak se to dělá přes hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
17.2.19 22:51
@Cosmopol píše: …no pekne jsi to hodila na chlapy! Holka neni schopna se trochu odvazat a udelat se s vlastnim chlapem, a muzeme za to my.Příspěvek upraven 17.02.19 v 21:12

Tak kouzlo osobnosti dělá hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.2.19 23:08
@Cosmopol píše:
UPLNE SPATNE! Prave ze si NESMIS odvyknout! Musis se vydat tou cestou, ktera je overena a ktera funguje. A tu cestu postupne prizpusobovat a malinko menit k obrazu svemu.

Pokud se dokazes udelat rukou, je to super, protoze uz znas zpusob, jak dosahnout orgasmu. Nekterejm zenskejm nejde ani to. Z tohohle zpusobu musis vychazet a musis ho postupne zapojovat do parovych aktivit. Prvnim krokem je, jak uz jsem rekl, naucit se masturbovat v pritomnosti manzela. A pak to muzes rozvijet dal.

Příspěvek upraven 17.02.19 v 20:10

Jsem rada, ze se diskuze rozjizdi.
No ja nevim co je prirozenejsi, jestli mit v usich sluchatka a na ocich rousku a masturbovat pred pritelem nebo zkoumat techniky sama a pak se snazit poznatky aplikovat pri styku. Schudnejsi je pro me teda moznost druha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.2.19 23:09
@Venetia píše:
Ten, je ale vevnitř :D

Vsak ho budu hledat, jen co mi doruci pomucky. Mam kratke ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
17.2.19 23:10
@Venetia píše:
A jak se to dělá přes hlavu?

To znamená že to je jen o psychice. A návody, jak psychiku změnit tady už padly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.2.19 23:14
@Milan42 píše:
Přesně!

Dekuji panove, trenovat hlavu, pisu si. :D
Ne ted vazne, vim, ze asi to nebude v hlave uplne 100%, ale neco mi rika, ze to je i tou stimulaci. Ze se mi od partnera nelibi to, co zrovna samotne vzdy zabira.. zase se mi od nej libi veci, ktere si sama nedokazu navodit. Je to proste uplne jina situace. Nevim, jak moc tomu muzi porozumi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.19 23:17
@Venetia píše:
Já bych to moc nedoporučovala, zvyknes si na vibrátor a chlap nebude mít šanci, jeho dotyky nikdy nemůžou být tak intenzivní jako vibrace

Tak to je asi taky individuální, mě vibrátor nedokáže nahradit živý penis. Opravdu mi to ani s vibracemi nejde tak dobře udělat, jako když je klasický sex. Někdy mě dokonce ty vibrace spíš ruší, takže je vypnu a používám bez nich. Ale já tedy nemám problém s orgasmem, dokážu mít oba dva a minimálně jednou se udělám vždy a to můj chlap, když to řeknu na rovinu, není žádný extra milenec…

• Citovat
  • Upravit
38
17.2.19 23:18
@free333 píše:
Já bych doporučila před orgasmes začít vědomě stahovat vaginální svaly, u mě to v podstatě spustí orgasmus.
Protože při orgasmu se ty svaly začnou stahovat, tak je logické, že tímhle se tomu dá jít naproti.Že to je v hlavě, je známé - mám běžně orgasmy ve spánku a s jedním partnerem jsem zažila i bezdotykové, že jsem seděla v restauraci u stolu a měla jsem orgasmus i se stahy atd. jen když vyprávěl, co se mnou udělá.
Takže z toho vyplývá, že to je i o tom, jak chlap dovede nabudit tu sexuální atmosféru, ten sex vlastně začne dávno předtím, než se jde do postele… 8)

Stahy jsem zkousela, kulicky na posileni panevniho dna obecne. Kulicky pomahaji a zpevnuji, vedome stahy pri sexu nijak pozitivne nepusobily u mne. Ale taky to muzu znova zkusit. Beru vsechny rady a tipy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.2.19 23:22
@Cosmopol píše:
No jo, jenze zakladatelce to zatim nefungovalo ani s jednim jedinym chlapem. Takze ma asi teda extremni pech na exoty…

No. Dva byli panicove :lol: moc roztomili. :* A jeden zkuseny az moc a strasne se divil, ze me neudelal :roll:
Soucasny partner je tak akorat, prede mnou nejake pritelkyne, ale pry si neni jisty, jestli na nej holky orgasmus nehraly. Muslim, ze jo.. protoze nekdy se zepta, jestli uz 8o
No kdyby to jednou zazil, uz by se nikdy ptat nemusel 8) :lol: jen to tam dotahnout sakrys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.2.19 23:25
@Anonymní píše:
Tak to je asi taky individuální, mě vibrátor nedokáže nahradit živý penis. Opravdu mi to ani s vibracemi nejde tak dobře udělat, jako když je klasický sex. Někdy mě dokonce ty vibrace spíš ruší, takže je vypnu a používám bez nich. Ale já tedy nemám problém s orgasmem, dokážu mít oba dva a minimálně jednou se udělám vždy a to můj chlap, když to řeknu na rovinu, není žádný extra milenec…

Super, zavidim. To jsi tak mela vzdy nebo jsi se k tomu dopracovala? Ja taky hodlam zacit bez vibraci a koukat, co to se mnou udela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
17.2.19 23:30
@Niemeyer píše:
@Cosmopol jenže ona může mít…

Muze mit co? Ono neni od veci, kdyz do ty reakce i das citaci toho, na co reagujes. Takhle tomu fakt nejde rozumet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
17.2.19 23:51
@Milan42 píše:
To znamená že to je jen o psychice. A návody, jak psychiku změnit tady už padly.
To jsem asi přehlédla
@Anonymní píše:

U mne vibrátor funguje spolehlivě, s partnerem je to celkem bez sance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
17.2.19 23:54
@Mausche píše:
Jsem rada, ze se diskuze rozjizdi.
No ja nevim co je prirozenejsi, jestli mit v usich sluchatka a na ocich rousku a masturbovat pred pritelem nebo zkoumat techniky sama a pak se snazit poznatky aplikovat pri styku. Schudnejsi je pro me teda moznost druha.

Jako trening neskodi nikdy, o tom neni treba diskutovat. A to s tema sluchatkama byl pouze priklad.

Davat rady takhle pres diskusi na internetu je vzdycky osemetne (a vlastne dost hloupe). Kazdy psycholog by se nam tu musel akorat vysmat.

Ale pokud se presto pustim na tenky led a zkousim si tipnout v cem to vezi, musim vychazet z tech par voditek, ktere jsi nam tu dala:

1. Orgasmu jsi schopna dosahnout masturbaci (a celkem bezproblemove)
2. Orgasmu s nejakym (jakymkoli) partnerem jsi prozatim nedosahla nikdy
3. Nejsi schopna dosahnout orgasmu v pritomnosti muze, a to ani svym obvyklym zpusobem masturbace

Z techto mala voditek nejsem schopen dojit k jinemu zaveru, ze ta potiz je psychickeho, nikoli somatickeho puvodu.

Prvnim a nejdulezitejsim krokem je pro tebe naucit se dosahovat orgasmu v pritomnosti jine osoby (pokud mozno tveho muze). Jakou cestou se k tomu dopracujes je na tobe. Ja za sebe ti akorat poradim, ze zacit bys mela tim, o cem vis, ze to funguje.

Vis co je taky dost dobre mozne? Ze ty si treba ten svuj bod G i najdes, dokonce se mozna i naucis, jak ho uspesne stimulovat az k orgasmu, ale pri partnerskem sexu ti to vsechno opet nebude nic platne, protoze se pred manzelem proste neudelas.

Zkuste si zaplatit spolecny kurs tantry. Ta by te mohla odblokovat. Ale hlavne ne u nejakejch sarlatanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
18.2.19 10:06

@Cosmopol

Tu tantru hlavně né u někoho jako byl Guru Jára alias OM Nadsamec 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
18.2.19 10:08

@Mausche

Ještě mě napadlo, aby se partner naučil mokrý orgasmus, postup se dá najít na netu, to podle mě musí spustit orgasmus i když člověk nechce a pak už by se podařil i ten vaginální, aspoň já to tak mám, že MO odstartuje pak ty další 8)

Zkusit se má všechno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria