Pokusy o vaginální orgasmus - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9783
19.2.19 19:35

@M_Vladim
A pak si rovnou koupit akcie firmy Pampers. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
19.2.19 19:55
@Doctus píše:
@M_Vladim
A pak si rovnou koupit akcie firmy Pampers. :lol:

Sice legrace, ale na základě skutečnosti. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
19.2.19 20:30

@Doctus to by odpovídalo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
19.2.19 21:49
@měsíční svit píše:
@Mausche Ahoj. Jeden čas, když jsem začala sexuálně žít, jsem to měla taky tak. Napíšu ti, jak se to u mně vyvíjelo. Masturbovala jsem tedy od raného dětství, s orgasmy nebyl nikdy žádný problém. Se sexem s muži jsem začala také velmi brzy, ale s nimi mi to moc nešlo, mít orgasmus. Jak jsem cítila, že už by to mohlo brzy být, nějak jsem se blokla a pak nic. Až pak před jedním sexem se mi chtělo trochu čůrat a chtěla jsem si raději před tím odskočit, ale tehdejší partner byl tak nadržený, že mě odejít nenechal a skočil na mně. (Já vím, docela sobecké). Ale tenkrát jsem měla s mužem org. poprvé a neuvěřitelně silný. No a od té doby ho mám téměř pokaždé. V poloze „na koníčka“ úplně pokaždé, pokud není on dříve než já :roll: . Během toho sexu jsem měla samozřejmě strach, že se počůrám, ale on mě prostě nenechal se z toho vymanit, až jsem jednu chvíli na to rezignovala s tím, že už je mi to jedno, dej se vůle Boží a maximálně jsem se uvolnila a užívala si to. A neboj, nepočůrala jsem se :lol: . Prostě jsem se naučila překlenout ten určitý bod, který mě vždycky bránil a blokoval. Tak to zkuste taky, lehce plný močák a jít na to, třeba se to povede. ;)

Dobrý - i jako možná cesta! :palec:

Příspěvek upraven 19.02.19 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.2.19 21:51
@Ebbi77 píše:
Bože to je dělo! 8o kam to dáváš? :mrgreen:

Hádej… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.2.19 21:53
@měsíční svit píše:
Napiš nám sem rozměry, docela by mě to zajímalo. Ono to docela klame, jak je to v těch ženských rukách.

30 cm délka a šířka od 5,9 do 6.5 cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 22:29

No jasně, ono je to tam dost propojené. Když jsem někde venku, nebo někde kde dostanu chuť a nemůžu si „ulevit“ :mrgreen: , dojdu se vyčůrat a většinou mě to přejde. S plným močákem se mi zvyšuje nadrženost :oops: . Nevím, jak to mají ostatní ženy, ale kdykoliv jsem to řekla nějakému partnerovi, tak nechápal :lol: . No a mě k tomu tenkrát přispěl asi i ten pocit jeho absolutní nadvlády nade mnou.

@M_Vladim píše:
Dobrý - i jako možná cesta! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 22:32
@lepetit píše:
30 cm délka a šířka od 5,9 do 6.5 cm :mrgreen:

Nooo :P , tak to už je pěkný macek :potlesk: , to už bych snad ani nechtěla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.2.19 22:33

@Mausche jaký přeucování? boha to je blbost :roll: měla jsem vždy přes klitoris pak i ze sexu vaginalní? a mam je oba doteď a je iedno jak dlouho nemam přes klitoris nebo vnitřně. přes klitoris jen sama, vnitřně zas jen chlap. a je to propojený.klitoris a bod g je to stejný, jak u chlapů. penis, ten sval taky sahá dovnitř těla. nedělej z toho vědu a neanalyzuj to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.2.19 22:45
@lepetit píše:
Hračka musí být hračka s velkým „H“. Pak přijde i vaginální orgasmus… :pankac:

blbost, tím si tak můžeš projet ucpanou trubku :lol: by ti to vylezlo krkem, to nema s orgasmem nic společnyho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.2.19 23:04
@malá_holka píše:
blbost, tím si tak můžeš projet ucpanou trubku :lol: by ti to vylezlo krkem, to nema s orgasmem nic společnyho :nevim:

Každá to máme jinak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
19.2.19 23:04
@měsíční svit píše:
No jasně, ono je to tam dost propojené. Když jsem někde venku, nebo někde kde dostanu chuť a nemůžu si „ulevit“ :mrgreen: , dojdu se vyčůrat a většinou mě to přejde. S plným močákem se mi zvyšuje nadrženost :oops: . Nevím, jak to mají ostatní ženy, ale kdykoliv jsem to řekla nějakému partnerovi, tak nechápal :lol: . No a mě k tomu tenkrát přispěl asi i ten pocit jeho absolutní nadvlády nade mnou.
@M_Vladim píše:
Dobrý - i jako možná cesta! :palec:

Taky to tak mám, ale nepoužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
19.2.19 23:06
@lepetit píše:

Jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
@měsíční svit píše:
Nooo :P , tak to už je pěkný macek :potlesk: , to už bych snad ani nechtěla. :lol:

Zkusit se má v životě vsechno ne? A když se pořádně vzrušíš, tak by ses možná divila co zvládneš a jaký je to prožitek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
@lepetit píše:

Ééééééééééééééé? Ale ne, nechci to vědět, nechci to vidět! 8o 8o 8o
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit