Pokusy o vaginální orgasmus - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
551
20.2.19 08:38
@lepetit píše:
Hádej… 8)

Pravda každá jsme jinak vybavena. Ale toto je extrém 8o . To kdybych používala tak bych musela denně cvičit cviky na stažení pánevního dna. Protože jinak bych už normálního chlapa ani necítila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.2.19 09:00
@Ebbi77 píše:
Pravda každá jsme jinak vybavena. Ale toto je extrém 8o . To kdybych používala tak bych musela denně cvičit cviky na stažení pánevního dna. Protože jinak bych už normálního chlapa ani necítila :)

Je to pružné… cítila… doma mám chlapa 18/5 a cítím ho pořád. Ale ty cviky cvičím pravidelně, bez ohledu na to, s čím si hraju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
20.2.19 10:00
@lepetit píše:
Je to pružné… cítila… doma mám chlapa 18/5 a cítím ho pořád. Ale ty cviky cvičím pravidelně, bez ohledu na to, s čím si hraju :-)
:potlesk: :palec: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
20.2.19 10:29
@Lexter píše:
Ale ale, přece je důležité vědět co si cpete do těla ne? To holky pořád blázní nad každým „soustem“. :PPříspěvek upraven 19.02.19 v 23:35

Nějakej ten kousek svaloviny by se asi našel. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
20.2.19 10:32
@Lexter píše:
A to jsem si vždycky myslel že na tom špatně fakt nejsem. 8o :roll: :lol:Mohla bys mi s tímhle přijít pomoct omlátit omítku… :pocitac:
8o :nevim: :zed: :,( :zed: :,( :zed: :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
20.2.19 10:47
@free333 píše:
Musíš zkusit připustit, že každá žena je jiná, já jsem v podstatě na mokrých orgasmech začínala, akorát, že se tomu tenkrát neříkalo anglickými slůvky, nebyly návody a instruktážní videa na internetu, nebylo nic, jen praxe :)Pak přemýšlím, co jsi v tom sexu vlastně kdy dělal, krom toho zásunu, když je MO pro Tebe snobství, pražská kavárna a nejspíš i pravděpodobností něco jako přílet E.T. mimozemšťana na balkon… :think:

Tak pozor! Ja miluju squirtujici zeny! (Jedna znama z Ceskych Budejovic by mohla vypravet).

Ale soucasne i moc dobre vim, ze to neni pro kazdeho a, jak uz tu nekdo napsal, kdyz se to zvrhne v „lov na jednorozce“, tak to nema cenu. Nektere zeny po tom strasne touzi, moc by to chtely, ale protoze jim to nejde, tak z toho maji zbytecny trauma.

Ja jsem radil zakladatelce, co by ji, podle meho nazoru, mohlo asi tak nejlepe pomoct. A i nadale jsem presvedcen, ze by mela jit cestou osvedcenych a pozvolnych kroku. Zakladem je odblokovat hlavu natolik, aby byla schopna orgasmu pred druhou osobou.

Příspěvek upraven 20.02.19 v 10:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
20.2.19 10:50
@Anonymní píše:
@Mausche jak píšou ostatní, pokud sama nemáš problém, ale s chlapem jo, tak to bude v hlavě.
Možná by pomohlo trochu alkoholu, omámit se, zhasnout (stačí jen trocha světla od měsíce třeba) a udělat si to sama. Začala bych tím, že bych mu řekla „nesahat, nedýchat, jen koukat“ :mrgreen: , pak zavřít oči a zkusit se uvolnit, jako by tam ani nebyl…
Za prvý se většina chlapů rádo dívá, za druhý pokud se ti to povede, tak on může okoukat, co děláš nebo neděláš rukama atd.Já se třeba nejlíp udělám, když ležím na zádech, prsty si dráždím klitoris tak, jako když jsem sama a on mi leží mezi nohama, jen se dívá a případně pomůže tím, že mě třeba dvěma prstama dráždí uvnitř (tak, aby mi nepřekážel u klitorisu). I tak většinou mám orgasmus jen když on přiráží a já si přitom masíruju klitoris, případně, když jsem já nahoře a nakloním se tak, abych si klitoris třela o něj. Párkrát se zadařil i mokrý orgasmus (jen při ruční práci), a v poslední době (po letech), se občas udělám i při sexu bez masáže klitorisu, ale to je fakt výjmečně…a i tak si to užívám na max.
Je fakt, že sem měla víc sex. partnerů, a podobný smršti se mi to povedlo jen s dvěma muži - s tím, co s ním aktuálně sem (ten, co sme začínali tak jak sem psala že se jen koukal, pak připomohl prsty) a pak s jedním, kdy jsem v sobě měla něco málo marijánky (to byl velkej fičák, takže jak někdo na začátku radil zkusit něco měkkých drog, tak ono na tom něco bude - člověk je trochu na obláčku, neřeší, nepřemýšlí, nehlídá se, užívá a ono to tam najednou naskočí).
S ostatními to byla trochu honba za jednorožcem, měla sem i problémy se zvlhnutím, prostě intimita a úplné odevzdání (případně mírné otupení hlavy a naopak zjitření pocitů po jointu) mi u těch ostatních chybělo, a buď sem orgasmus vůbec neměla, nebo sem si musela sama pomoct rukou.
Jo a taky mi jdou dobře orgasmy, když se chlap udělá, ale zůstane ve mě, a já si potom prsty dráždím klitoris a prostor mezi klitorisem a vchodem. To si hodně užívá i můj partner :jazyk:
anonymní K. ;)

Tohle podepisuji do posledniho puntiku (btw ty mekky drogy jsem to navrhoval ja ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
20.2.19 11:29
@Cosmopol píše:
Tohle podepisuji do posledniho puntiku (btw ty mekky drogy jsem to navrhoval ja ;) )

Tak pokud nějaký podobný suport, tak zmíním Guajacuran. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
20.2.19 11:31
@lepetit píše:
Je to pružné… cítila… doma mám chlapa 18/5 a cítím ho pořád. Ale ty cviky cvičím pravidelně, bez ohledu na to, s čím si hraju :-)

18/5 je už celkem dost nadprůměr. Tak snad si toho vážíš :D

Jinak z toho roztažení bych měl obavy taky, ono se to neprojeví třeba hned, ale když to budeš dělat s tím nástrojem hromadného ničení pravidelně a často, tak se to musí nějak projevit.

Každá elasticita má své meze a tkáně a svaly prostě časem povolí a přizpůsobí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
20.2.19 14:15
@Milan42 píše:
18/5 je už celkem dost nadprůměr. Tak snad si toho vážíš :D

Jinak z toho roztažení bych měl obavy taky, ono se to neprojeví třeba hned, ale když to budeš dělat s tím nástrojem hromadného ničení pravidelně a často, tak se to musí nějak projevit.

Každá elasticita má své meze a tkáně a svaly prostě časem povolí a přizpůsobí se.

tak rozmery novorozenecke hlavicky jsou prumer kolem 10 cm (kdyz vezmu 32 cm obvod, coz je bezne). a k normalu se vrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
20.2.19 14:51
@Do-not-touch píše:
tak rozmery novorozenecke hlavicky jsou prumer kolem 10 cm (kdyz vezmu 32 cm obvod, coz je bezne). a k normalu se vrati.

k normalu jak u koho, navic je to pomerne jednorazovy proces, to projítí hlavicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
20.2.19 15:12
@Do-not-touch píše:
tak rozmery novorozenecke hlavicky jsou prumer kolem 10 cm (kdyz vezmu 32 cm obvod, coz je bezne). a k normalu se vrati.

No ano, ale zase neznám ženu, která rodí pravidelně každý týden, nebo třeba i častěji.
Nemluvě o nástřihu nebo natržení hráze při porodu bežná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.2.19 15:29
@Milan42 píše:
No ano, ale zase neznám ženu, která rodí pravidelně každý týden, nebo třeba i častěji.
Nemluvě o nástřihu nebo natržení hráze při porodu bežná věc.

Normálně na 6 cm průměr se dá při pořádným vzrušení roztáhnout každá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
20.2.19 15:35
@lepetit píše:
Normálně na 6 cm průměr se dá při pořádným vzrušení roztáhnout každá…

presne tak.

@Milan42 píše:
Nemluvě o nástřihu nebo natržení hráze při porodu bežná věc.

ja zas znam mnoho zen, ktere porodily spontanne donosene dite bez jakehokoli poraneni. K poraneni nebo nastrihu dochazi casto kvuli uspechani porodu ;) ne kvuli beznemu prumeru detske hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
20.2.19 15:36

Musím potvrdit, že pokud je holka pořádně vzrušená…a partner to umí, tak širší penis kolem 5cm a delší..kolem 20cm je opravdu slast :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí