Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mausche píše:
No ale presne to mam ted prece s rukou a klitorisemmusim si odvyknout a zkusit na to jit jinak. Za pokus to stoji. A pokud si moc zvyknu, budu pak zase abstinovat a odvykat.
Aspon chci zjistit jestli a kde mam bod g.
UPLNE SPATNE! Prave ze si NESMIS odvyknout! Musis se vydat tou cestou, ktera je overena a ktera funguje. A tu cestu postupne prizpusobovat a malinko menit k obrazu svemu.
Pokud se dokazes udelat rukou, je to super, protoze uz znas zpusob, jak dosahnout orgasmu. Nekterejm zenskejm nejde ani to. Z tohohle zpusobu musis vychazet a musis ho postupne zapojovat do parovych aktivit. Prvnim krokem je, jak uz jsem rekl, naucit se masturbovat v pritomnosti manzela. A pak to muzes rozvijet dal.
Příspěvek upraven 17.02.19 v 20:10
@Mausche píše:
No ale presne to mam ted prece s rukou a klitorisemmusim si odvyknout a zkusit na to jit jinak. Za pokus to stoji. A pokud si moc zvyknu, budu pak zase abstinovat a odvykat.
Aspon chci zjistit jestli a kde mam bod g.
Ten, je ale vevnitř ![]()
Jo a jeste: delas tu zakladni chybu, ze hledas problem v tele a v technice (v technikach), ale tam tvuj problem vubec nelezi. Telo ti funguje bez problemu - orgasmu jsi schopna dosahnout.
Tvuj problem neni v tele, ale v hlave. Takze trenovat nepotrebujes telo, ale hlavu.
@Cosmopol píše:
@MauscheJo a jeste: delas tu zakladni chybu, ze hledas problem v tele a v technice (v technikach), ale tam tvuj problem vubec nelezi. Telo ti funguje bez problemu - orgasmu jsi schopna dosahnout.
Tvuj problem neni v tele, ale v hlave. Takze trenovat nepotrebujes telo, ale hlavu.
Přesně!
Já bych doporučila před orgasmes začít vědomě stahovat vaginální svaly, u mě to v podstatě spustí orgasmus.
Protože při orgasmu se ty svaly začnou stahovat, tak je logické, že tímhle se tomu dá jít naproti.
Že to je v hlavě, je známé - mám běžně orgasmy ve spánku a s jedním partnerem jsem zažila i bezdotykové, že jsem seděla v restauraci u stolu a měla jsem orgasmus i se stahy atd. jen když vyprávěl, co se mnou udělá.
Takže z toho vyplývá, že to je i o tom, jak chlap dovede nabudit tu sexuální atmosféru, ten sex vlastně začne dávno předtím, než se jde do postele… ![]()
@free333 píše:…no pekne jsi to hodila na chlapy! Holka neni schopna se trochu odvazat a udelat se s vlastnim chlapem, a muzeme za to my.
Já bych doporučila před orgasmes začít vědomě stahovat vaginální svaly, u mě to v podstatě spustí orgasmus.
Protože při orgasmu se ty svaly začnou stahovat, tak je logické, že tímhle se tomu dá jít naproti.Že to je v hlavě, je známé - mám běžně orgasmy ve spánku a s jedním partnerem jsem zažila i bezdotykové, že jsem seděla v restauraci u stolu a měla jsem orgasmus i se stahy atd. jen když vyprávěl, co se mnou udělá.
Takže z toho vyplývá, že to je i o tom, jak chlap dovede nabudit tu sexuální atmosféru, ten sex vlastně začne dávno předtím, než se jde do postele…
Příspěvek upraven 17.02.19 v 21:12
@free333 píše:
Protože při orgasmu se ty svaly začnou stahovat, tak je logické, že tímhle se tomu dá jít naproti.Že to je v hlavě, je známé - mám běžně orgasmy ve spánku a s jedním partnerem jsem zažila i bezdotykové, že jsem seděla v restauraci u stolu a měla jsem orgasmus i se stahy atd. jen když vyprávěl, co se mnou udělá.
Takže z toho vyplývá, že to je i o tom, jak chlap dovede nabudit tu sexuální atmosféru, ten sex vlastně začne dávno předtím, než se jde do postele…
No co, asi oba slysny oddíl ![]()
@Cosmopol píše: …no pekne si to hodila na chlapy! Holka neni schopna se trochu odvazat a udelat se s vlastnim chlapem a muzeme za to my.
K tomu mohu jen napsat, že s každým chlapem je ten sex fakt jiný a s některým nepomůže nic, opravdu nic…
Aby si to člověk dělal sám a představoval si pro lepší atmosféru všechno možné i nemožné, na to bych se už mohla vyprdnout a to mi přijde, že někteří očekávají - udělat se za každých okolností s každým ![]()
@Nenapravitelný píše:
No co, asi oba slysny oddíl
Záleží, jak se sejdou ty energie, bych řekla…
Vždyt to určitě znáš také ![]()
@free333 píše:
K tomu mohu jen napsat, že s každým chlapem je ten sex fakt jiný a s některým nepomůže nic, opravdu nic…Aby si to člověk dělal sám a představoval si pro lepší atmosféru všechno možné i nemožné, na to bych se už mohla vyprdnout a to mi přijde, že někteří očekávají - udělat se za každých okolností s každým
No jo, jenze zakladatelce to zatim nefungovalo ani s jednim jedinym chlapem. Takze ma asi teda extremni pech na exoty…
@free333 píše:
Záleží, jak se sejdou ty energie, bych řekla…Vždyt to určitě znáš také
Obávám se, že patřím do poněkud nižší ligy ![]()
Mě tak napadá - existuje vůbec nějaká kuchařka na techniku pro chlapy? ![]()
edit … k přečtení ![]()
Příspěvek upraven 17.02.19 v 22:44
určitě pohodlně opřený, malinko v pololehu. Včera jsme praktikovali a opět super