Pokusy o vaginální orgasmus - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
15.2.19 16:54
@Lexter píše:
Já to u jedné přítelkyně řešil polohou v sedě. Já seděl, ona na mě, pohyby prováděla ona, nahoru dolů a dopředu vůči podbřišku a zpět. Jasně, chlap musí být oholený. Dráždí se pak úplně vše (a já si u toho mohl oucávat prsíčka a mačkat zadeček, prostě kompletní servis). Že prý pak nepoznala jestli vyvrcholila vaginálně či jinak a asi to bylo úplně jedno. :lol: Ale chce to aby chlap měl trochu výdrž. Je to zatraceně vzrušivé.Třeba Vám to „píchne“ a vy ten rozdíl poznáte. :P

Diky! Vyzkousim. I kdyz, pritel je jak lunt, ja se tam asi nebudu mit o co trit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.2.19 17:00
@Anonymní píše:
Já to taky tak měla že jsem nemela orgasmus, jen přes klitoris. Jednou jsme s přítelem byli pohádani a neměli asi 2 týdny sex. Přijel a nějak jsme se začali líbat, mazlit atd atd až došlo k sexu… Ten orgasmus jsem zažila poprvé a bylo to ještě lepší než rukou. :D neměla jsem ani problém když mě kluk udělal jakkoliv ale orgasmus vaginální jsem neměla. Od té doby ať už máme každý den sex nebo po týdnu je jedno. Zjistila jsem že když se uvolnim, je dobrá předehra jako mazlení, líbání, hlazení a užívám si to, tak pak jak máme sex to jde samo.. Cítím každý jeho pohyb a ty mě vzrusuji… tak zkus se taky uvolnit a vyzkoušet něco :mavam:

To zni skvele. My jsme ted taky skoro dva tydny uz bez.. protoze jsem byla nemocna a pak jsem mela svoje dny. Mame spolu krasny vztah, ale to uvolneni .. jak na nej? Byla jsi na nej treba povedome porad nastvana, ze ti bylo jedno, ze si to sobecky budes uzivat a neohlizet se na to, jak to proziva on? Mam pocit, ze se vzdy snazim vnimat sebemensi zachvev a zmenu atmosfery a vyjit mu vstric. Pritom me nejvic vzrusi, kdyz on „si jde za svym“, ale on je taky takovy, ze spise zkouma, co se mi libi a co ne. Nakonec tam asi chybi vasen a uvolneni. Nevim. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
15.2.19 17:34

Napadá mi, co zkusit lehký análek vybrátorem (tím myslím jak velikost, tak skutečně vibrující, ne jen dildo). Zní to asi divně, ale myslím to takhle: určitá skupina svalů je propojená současně kolem konečníku a kolem poševního vchodu. Vyvolání stahů z jiného místa by mohlo mít pozitivní dopad. Dát ten vibrátor do rukou partnera s tím, že je dohodnuto jak ho použije, taky psychologicky znamená překročit určitou hranici. Možná tu, která vadí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 17:48

Ja mam vaginalni orgazmus od te doby co delame anal, i drazdeni klitorisu spolecne s tim ze mam v analu vibracni kolik je uplne jine. Ta intenzita je uzasna :) zkuste to, mozna to souvisi s tim uvolneni, protoze aby anal byl top, musis se maximalne uvolnit..

• Citovat
  • Upravit
38
15.2.19 17:49
@M_Vladim píše:
Napadá mi, co zkusit lehký análek vybrátorem (tím myslím jak velikost, tak skutečně vibrující, ne jen dildo). Zní to asi divně, ale myslím to takhle: určitá skupina svalů je propojená současně kolem konečníku a kolem poševního vchodu. Vyvolání stahů z jiného místa by mohlo mít pozitivní dopad. Dát ten vibrátor do rukou partnera s tím, že je dohodnuto jak ho použije, taky psychologicky znamená překročit určitou hranici. Možná tu, která vadí. :think:

Teoreticky je to promysleny napad. Vidim, ze by to mohlo fungovat. Prakticky… :oops: na to asi nemam. O analnim sexu zertujeme, on ze jeho zadek je panic a ze to zatim nechce menit. A ja zase mam strach, aby v tom u me nenasel az prilis velkou zalibu. Moc si to nedokazu predstavit. Vim, robertek neni analni sex, ale trochu se to tomu blizi. Sama uz jsem si tam sem tam neco strcila. A nikdy to nevyslo uplne ciste. :andel: To me odrazuje taky. Do jiste miry jsem asi konzervativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 17:54
@Mausche píše:
To zni skvele. My jsme ted taky skoro dva tydny uz bez.. protoze jsem byla nemocna a pak jsem mela svoje dny. Mame spolu krasny vztah, ale to uvolneni .. jak na nej? Byla jsi na nej treba povedome porad nastvana, ze ti bylo jedno, ze si to sobecky budes uzivat a neohlizet se na to, jak to proziva on? Mam pocit, ze se vzdy snazim vnimat sebemensi zachvev a zmenu atmosfery a vyjit mu vstric. Pritom me nejvic vzrusi, kdyz on „si jde za svym“, ale on je taky takovy, ze spise zkouma, co se mi libi a co ne. Nakonec tam asi chybi vasen a uvolneni. Nevim. :zed:

No když přišel tak to bylo takové o ničem a pak se snažil se lisat a omluvit, takže dával pusu za pusou, začal mě hladit ale furt v tom bylo napětí že mě naštval a jak jsme se začali líbat to začínalo být vzrušující napětí, že ta naštvanost jakoby odcházela a přicházela ta slast kterou chci… Myslela jsem na ten sex, jak mě líbá na rty, krk, dotýká se mě, hladí mě, zajíždí rukou a já mu to vracela téma dotýkama a líbání a až jsem cítila že už je to ono(pak už jsem ani nemyslela 😃) , že jsem pořádně vzrušena, že už je to takové to co by mělo přijít což je orgasmus tak jsem mu dala ruce pryč a pronikl do mé… Další co mě hodně vzrusilo že byl taky hodně nadrzeny a penis měl dost tvrdý a další byla souhra pohybu… Měli jsme misionáře a on on jako by prirazel a krouživými pohyby mě dráždil, já podle pocitu jsem se hybala… Takhle jsme pokračovali a pomalu zrychlovali až do vyvrcholeni a řeknu ti ten orgasmus byl něco… Od té doby je to něco co bych chtěla furt :D teď kdykoliv máme sex tak tady tohle praktikujeme, různé polohy a dovrsila jsem orgasmu ikdyz jsem byla já nahoře nebo zezadu… Omlouvám se až za takovou upřímnost :D ale někomu to pomůže :andel: @Mausche

• Citovat
  • Upravit
7692
15.2.19 18:02
@Mausche píše:
Diky! Vyzkousim. I kdyz, pritel je jak lunt, ja se tam asi nebudu mit o co trit :think:

Musíš se pořádně přitisknout. Proto je to pro chlapy tak náročné. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.2.19 18:12
@Anonymní píše:
No když přišel tak to bylo takové o ničem a pak se snažil se lisat a omluvit, takže dával pusu za pusou, začal mě hladit ale furt v tom bylo napětí že mě naštval a jak jsme se začali líbat to začínalo být vzrušující napětí, že ta naštvanost jakoby odcházela a přicházela ta slast kterou chci… Myslela jsem na ten sex, jak mě líbá na rty, krk, dotýká se mě, hladí mě, zajíždí rukou a já mu to vracela téma dotýkama a líbání a až jsem cítila že už je to ono(pak už jsem ani nemyslela 😃) , že jsem pořádně vzrušena, že už je to takové to co by mělo přijít což je orgasmus tak jsem mu dala ruce pryč a pronikl do mé… Další co mě hodně vzrusilo že byl taky hodně nadrzeny a penis měl dost tvrdý a další byla souhra pohybu… Měli jsme misionáře a on on jako by prirazel a krouživými pohyby mě dráždil, já podle pocitu jsem se hybala… Takhle jsme pokračovali a pomalu zrychlovali až do vyvrcholeni a řeknu ti ten orgasmus byl něco… Od té doby je to něco co bych chtěla furt :D teď kdykoliv máme sex tak tady tohle praktikujeme, různé polohy a dovrsila jsem orgasmu ikdyz jsem byla já nahoře nebo zezadu… Omlouvám se až za takovou upřímnost :D ale někomu to pomůže :andel: @Mausche

„Krouzivymi pohyby me drazdil“ - uvnitr nebo na povrchu? Oboji? :think:

Jinak popis super a verim, ze to bylo uzasne. :srdce: A ze to pak jde porad, to mi hlava nebere. Jakoby se prekrocil nejaky prah. Promin ten popis, ale tvuj zazitek mi prijde hodne „zivocisny“, a presne tohle jaksi neumim. Zatim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 18:30
@Mausche
@Mausche píše:
„Krouzivymi pohyby me drazdil“ - uvnitr nebo na povrchu? Oboji? :think:Jinak popis super a verim, ze to bylo uzasne. :srdce: A ze to pak jde porad, to mi hlava nebere. Jakoby se prekrocil nejaky prah. Promin ten popis, ale tvuj zazitek mi prijde hodne „zivocisny“, a presne tohle jaksi neumim. Zatim :cert:

Drazdil krouživými pohyby hlavně vevnitř ale i z venku mě to lehce drazdilo..bylo to takové propojené..

Bylo to takové jak říkáš živočišné, ale bylo to hlavně uvolněné. Předtím jsem zkoumala jak na to a furt na to myslela kde je to co mě dráždí a to co mě přivede k orgasmu… Na příteli šlo vidět že se taky snaží a pak to nebylo takové ono.. Od té doby ani jeden nemyslíme a užíváme si to… Ať už jde o rychlovka nebo krásně milování, tak když mám dobrou predehru a pak souhra pohybu tak to jde… :andel:

Bavila jsem se o tom i s kamarádkou a říkala, že ji to taky nešlo, že věčně na něco. Myslela a pak že se oddala, uvolnila se a že dosáhne i dvou orgasmu za sebou, že tak jak měli sex 1× za týden a to ještě tak jakože musí tak teď se na něj těší a mají to hned o něčem jiném… Že ji i hodně pomáhá když mysli na ten sex přes den a představuje si sexuální věci… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.19 18:36
@Mausche píše:
Jaky vibrator a kam s nim? Ja porad doufam, ze se k tomu nejak dopracujeme. :oops: Tak rada bych to s pritelem zazila. :srdce:

Vibrátor na bod g, držet tak jak je to příjemné, čekat a ono to prijde samo.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.2.19 18:40

My jsme se s @warita na orgasmus vykašlaly a dobře jsme udělaly.

• Citovat
  • Upravit
21593
15.2.19 18:49
@Mango_Lassi píše:

tak nejak.

Jinak vidim, ze jsi zase krasnejsi. Ale ty ohoz na tuto rocni dobu trochu profukuje, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.2.19 18:55
@warita píše:
tak nejak.Jinak vidim, ze jsi zase krasnejsi. Ale ty ohoz na tuto rocni dobu trochu profukuje, ne?

Dnes už se to dá. Jinak je to dárek k Valentýnovi - to víš, vizážista, stylista, makeup. Nechala jsem tam majlant, zato jsem pěkná dračice.

• Citovat
  • Upravit
21593
15.2.19 22:39
@Mango_Lassi píše:
Dnes už se to dá. Jinak je to dárek k Valentýnovi - to víš, vizážista, stylista, makeup. Nechala jsem tam majlant, zato jsem pěkná dračice.

to vidim vidim, doufam, ze manzel to ocenil. Tolik snahy a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
15.2.19 22:57
@Mango_Lassi píše:

Ježíííškristééé ! 8o
Co to je za avatar ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí