Pokusy o vaginální orgasmus - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
19.2.19 23:08
@Milan42 píše: Ééééééééééééééé? Ale ne, nechci to vědět, nechci to vidět! 8o 8o 8o :D

Zas tak strašný to není… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 23:17
@lepetit píše:
Zkusit se má v životě vsechno ne? A když se pořádně vzrušíš, tak by ses možná divila co zvládneš a jaký je to prožitek ;)

To je pravda, já vím. Měla jsem jednoho „partnera“ :mrgreen: a ten měl 24,5 na 5 cm, takže mám i tuhle zkušenost a musím říct, že to byl jeden nejlepších, co jsem kdy měla :* . Ale na ŽIVO je to jiné, jako dildo bych ho nechtěla, ty mám raději menší - kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.2.19 23:18
@lepetit píše:
Každá to máme jinak… :roll:

tak jasně, 40kg holka co nerodila to jinak bude mít no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.2.19 23:19
@Milan42 píše: Ééééééééééééééé? Ale ne, nechci to vědět, nechci to vidět! 8o 8o 8o :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to stejný, jen některá má větší, jina menší :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
19.2.19 23:19

A to jsem si vždycky myslel že na tom špatně fakt nejsem. 8o :roll: :lol:

Mohla bys mi s tímhle přijít pomoct omlátit omítku… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
19.2.19 23:24
@malá_holka píše:
@Mausche jaký přeucování? boha to je blbost :roll: měla jsem vždy přes klitoris pak i ze sexu vaginalní? a mam je oba doteď a je iedno jak dlouho nemam přes klitoris nebo vnitřně. přes klitoris jen sama, vnitřně zas jen chlap. a je to propojený.klitoris a bod g je to stejný, jak u chlapů. penis, ten sval taky sahá dovnitř těla. nedělej z toho vědu a neanalyzuj to
… sval … :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.2.19 23:29
@Lexter píše:
A to jsem si vždycky myslel že na tom špatně fakt nejsem. 8o :roll: :lol:Mohla bys mi s tímhle přijít pomoct omlátit omítku… :pocitac:
:lol: :lol: :lol: :lol: taková hláška
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.2.19 23:30
@M_Vladim píše: … sval … :think:

tak ta věc :mrgreen: tkáň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
19.2.19 23:32
@malá_holka píše: tak ta věc :mrgreen: tkáň

Ale ale, přece je důležité vědět co si cpete do těla ne? To holky pořád blázní nad každým „soustem“. :P

Příspěvek upraven 19.02.19 v 23:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.2.19 23:34
@malá_holka píše:
tak jasně, 40kg holka co nerodila to jinak bude mít no :lol:

Mám 58 kg 170 cm a 2 děti… pro zájemce pošlu foto do sz… bez nějakých vedlejších úmyslů.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.2.19 23:36
@měsíční svit píše:
To je pravda, já vím. Měla jsem jednoho „partnera“ :mrgreen: a ten měl 24,5 na 5 cm, takže mám i tuhle zkušenost a musím říct, že to byl jeden nejlepších, co jsem kdy měla :* . Ale na ŽIVO je to jiné, jako dildo bych ho nechtěla, ty mám raději menší - kratší.

Super !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 23:49
@Lexter píše:
A to jsem si vždycky myslel že na tom špatně fakt nejsem. 8o :roll: :lol:Mohla bys mi s tímhle přijít pomoct omlátit omítku… :pocitac:

Au au, to by byla škoda, ne? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
19.2.19 23:51
@měsíční svit píše:
Au au, to by byla škoda, ne? :andel:

To ze mě jen mluví závist. Z půlky závist a z půlky úleva že mi taková obluda neolizuje kolena. Trochu schíza, ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.2.19 23:53
@Lexter píše:
Ale ale, přece je důležité vědět co si cpete do těla ne? To holky pořád blázní nad každým „soustem“. :PPříspěvek upraven 19.02.19 v 23:35

tak hlavně že ty víš, kam ho cpeš :nevim: :mrgreen: a kdo tam semenil před tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.19 00:04
@Lexter píše:
To ze mě jen mluví závist. Z půlky závist a z půlky úleva že mi taková obluda neolizuje kolena. Trochu schíza, ano.

Obluda kolena :D . No je to fakt, kdo má takovéhle nářadí, musí s ním už opravdu umět, jinak je to spíš problém. Tak užívej toho, co máš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí