Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milan42 píše: Ééééééééééééééé? Ale ne, nechci to vědět, nechci to vidět!![]()
![]()
![]()
Zas tak strašný to není… ![]()
@lepetit píše:
Zkusit se má v životě vsechno ne? A když se pořádně vzrušíš, tak by ses možná divila co zvládneš a jaký je to prožitek
To je pravda, já vím. Měla jsem jednoho „partnera“
a ten měl 24,5 na 5 cm, takže mám i tuhle zkušenost a musím říct, že to byl jeden nejlepších, co jsem kdy měla
. Ale na ŽIVO je to jiné, jako dildo bych ho nechtěla, ty mám raději menší - kratší.
@lepetit píše:
Každá to máme jinak…
tak jasně, 40kg holka co nerodila to jinak bude mít no ![]()
@Milan42 píše: Ééééééééééééééé? Ale ne, nechci to vědět, nechci to vidět!![]()
![]()
![]()
A to jsem si vždycky myslel že na tom špatně fakt nejsem.
![]()
Mohla bys mi s tímhle přijít pomoct omlátit omítku… ![]()
@malá_holka píše:… sval …
@Mausche jaký přeucování? boha to je blbostměla jsem vždy přes klitoris pak i ze sexu vaginalní? a mam je oba doteď a je iedno jak dlouho nemam přes klitoris nebo vnitřně. přes klitoris jen sama, vnitřně zas jen chlap. a je to propojený.klitoris a bod g je to stejný, jak u chlapů. penis, ten sval taky sahá dovnitř těla. nedělej z toho vědu a neanalyzuj to
@Lexter píše:
A to jsem si vždycky myslel že na tom špatně fakt nejsem.![]()
![]()
Mohla bys mi s tímhle přijít pomoct omlátit omítku…
@malá_holka píše: tak ta věctkáň
Ale ale, přece je důležité vědět co si cpete do těla ne? To holky pořád blázní nad každým „soustem“. ![]()
Příspěvek upraven 19.02.19 v 23:35
@malá_holka píše:
tak jasně, 40kg holka co nerodila to jinak bude mít no
Mám 58 kg 170 cm a 2 děti… pro zájemce pošlu foto do sz… bez nějakých vedlejších úmyslů.. ![]()
@měsíční svit píše:
To je pravda, já vím. Měla jsem jednoho „partnera“a ten měl 24,5 na 5 cm, takže mám i tuhle zkušenost a musím říct, že to byl jeden nejlepších, co jsem kdy měla
. Ale na ŽIVO je to jiné, jako dildo bych ho nechtěla, ty mám raději menší - kratší.
Super !!!
@Lexter píše:
A to jsem si vždycky myslel že na tom špatně fakt nejsem.![]()
![]()
Mohla bys mi s tímhle přijít pomoct omlátit omítku…
Au au, to by byla škoda, ne? ![]()
@měsíční svit píše:
Au au, to by byla škoda, ne?
To ze mě jen mluví závist. Z půlky závist a z půlky úleva že mi taková obluda neolizuje kolena. Trochu schíza, ano.
@Lexter píše:
Ale ale, přece je důležité vědět co si cpete do těla ne? To holky pořád blázní nad každým „soustem“.Příspěvek upraven 19.02.19 v 23:35
tak hlavně že ty víš, kam ho cpeš
a kdo tam semenil před tebou.
@Lexter píše:
To ze mě jen mluví závist. Z půlky závist a z půlky úleva že mi taková obluda neolizuje kolena. Trochu schíza, ano.
Obluda kolena
. No je to fakt, kdo má takovéhle nářadí, musí s ním už opravdu umět, jinak je to spíš problém. Tak užívej toho, co máš. ![]()