Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veverka94
Slast pro tebe, ale určitě se to nedá paušálně vztáhnout na všechny. ![]()
@free333 píše:
Jsem zvědavá, co řekne manžel, až to uvidíPřítel může být rád, že já mám takový ten mini jak rtěnka, ale já ho mám kvůli vibracím a orgasmům zvrchu, na tohle by koukal jak puk
Tak manžel to včera celkem rozdýchal…
na konec ho i vzrušovalo se na mě dívat… jen říkal, že když šel po „něm“ cítil se chvíli jako vařečka v hrnci
ale za chvíli to bylo ok, a mě to teda dostalo neskutečně, dokonce 2× za sebou ![]()
@lepetit píše:
Tak manžel to včera celkem rozdýchal…na konec ho i vzrušovalo se na mě dívat… jen říkal, že když šel po „něm“ cítil se chvíli jako vařečka v hrnci
![]()
ale za chvíli to bylo ok, a mě to teda dostalo neskutečně, dokonce 2× za sebou
Tak to je super, že to manžel vzal dobře ![]()
Ty 2 orgasmy za sebou byly s manželem anebo tím vibrátorem, budeš muset ty orgasmy spravedlivě dělit mezi oba dva ![]()
@free333 píše:
Tak to je super, že to manžel vzal dobřeTy 2 orgasmy za sebou byly s manželem anebo tím vibrátorem, budeš muset ty orgasmy spravedlivě dělit mezi oba dva
To nebyl vibrátor, ale odstraňovač omítky přece ![]()
Jinak aby se manžel tak neviklal, tak bych otočil pořadí, nejdřív on a pak to HOVADO na omítku ![]()
@Milan42 píše:
To nebyl vibrátor, ale odstraňovač omítky přeceJinak aby se manžel tak neviklal, tak bych otočil pořadí, nejdřív on a pak to HOVADO na omítku
@Milan42 píše:
To nebyl vibrátor, ale odstraňovač omítky přeceJinak aby se manžel tak neviklal, tak bych otočil pořadí, nejdřív on a pak to HOVADO na omítku
Je tedy pravda, že mě napadlo totéž, příště nejdříve manžel a pak maxivibrátor omítkovač, asi by to bylo lepší ![]()
@free333 píše:
Tak to je super, že to manžel vzal dobřeTy 2 orgasmy za sebou byly s manželem anebo tím vibrátorem, budeš muset ty orgasmy spravedlivě dělit mezi oba dva
Jeden s dildem (není to vibrator) a jeden pak s manželem.. a paradoxně když šel po něm… ![]()
Jdu take přispět:)) partner je celkem obdareny (19 cm a 6 cm sirka). Vnitrni orgasmus jsem bohuzel zažila jen jednou za mlada. Od te doby nic. Nynejsi partner je nej co jsem kdy mela v sexu. Vse je dokonale, vasnive, procitene.. ale bohuzel ikdyz mam pocit, ze vic uz byt vzrusena nemuzu, tak vrchol prostě nepřijde. Orgasmus mam jen pokud se partner pri sexu dotkne klitorisu. To se udelam hned. A je jedno, jestli to delame na misionare, ze zadu, z boku, nebo na konicka. Proste potrebuju malinko „podrazdit“ klitoris. A to se pak udelam klidne i 5×. Ale ten vnitrni ne a ne prijit
. Uz jsem si koupila i venusiny kulicky, pry by to v tom mohlo pomoct, tak jsem zvedava
.
Ja se take pridam,vnitrniho orgasmu jsem dosahla az po detech,pred nimi vubec.Prijde mi,ze jak sli ven,tak to tam nejak pozapinali😂,ale je fakt,ze se musim soustredit hlavne na sebe,to co proziva pritel pri tom resit nemuzu,tedy az kdyz se blizim k vrcholu.Ale jemu to nijak nevadi.Uzivame si dal nez se udela i on a ja to mezi tim stihnu jeste parkrat,ale to uz jsou jen takove mini orgasmicky😁
Vendula Kocianova ma videa , a je tam vysvětleno i toto, souvislosti
@Mausche Tak jak to vypadá v současnosti? Pomohlo něco? Já řeším podobnej problém s manželkou. Taky bych jí ho hrozně chtěl dopřát, ale zatím nic. Jde to jen rukou přes klitoris. Když to zkouším prstama zevnitř, tak říká že si přijde pak už spíš ohoblovaná, než že by jí to vzrušovalo. Sama teda nevěří, že by to vnitřně šlo.
Pardon, zdali to tu nepatří. Každopádně jsem mladá slečna, ale 18 už bylo. Zažívám klitoriální orgasmus. A dokáži jednou zažít vaginální? Jednou mi partner našel správný úhel a našel bod G. Čím déle sex takhle trval, tím víc jsrm cítila pocitu, že se mi chce čůrat. Po 20 minutách
jsem byla strašně vlhká jako vych už měla orgasmus, bohužel přítel už dál nevydrží a do 3. minut mě dodělat klitoriálně, přičemž jsem ejakulovala.
Chce to trénink a jednou to půjde, když krásně cítím dráždění bodu G, nebo i tak to ho nemusím dosáhnout.