Pokusy o vaginální orgasmus - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.2.19 19:50
@Mausche píše:
To vyzkousime :palec:
Je lepsi, kdyz se ma muz zady o co oprit? Nebo proste drzet jeden druheho? :hug:

určitě pohodlně opřený, malinko v pololehu. Včera jsme praktikovali a opět super :dance:

• Citovat
  • Upravit
1571
17.2.19 20:01
@Mausche píše:
No ale presne to mam ted prece s rukou a klitorisem :oops: musim si odvyknout a zkusit na to jit jinak. Za pokus to stoji. A pokud si moc zvyknu, budu pak zase abstinovat a odvykat. :D
Aspon chci zjistit jestli a kde mam bod g.

UPLNE SPATNE! Prave ze si NESMIS odvyknout! Musis se vydat tou cestou, ktera je overena a ktera funguje. A tu cestu postupne prizpusobovat a malinko menit k obrazu svemu.

Pokud se dokazes udelat rukou, je to super, protoze uz znas zpusob, jak dosahnout orgasmu. Nekterejm zenskejm nejde ani to. Z tohohle zpusobu musis vychazet a musis ho postupne zapojovat do parovych aktivit. Prvnim krokem je, jak uz jsem rekl, naucit se masturbovat v pritomnosti manzela. A pak to muzes rozvijet dal.

Příspěvek upraven 17.02.19 v 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
17.2.19 20:01
@Mausche píše:
No ale presne to mam ted prece s rukou a klitorisem :oops: musim si odvyknout a zkusit na to jit jinak. Za pokus to stoji. A pokud si moc zvyknu, budu pak zase abstinovat a odvykat. :D
Aspon chci zjistit jestli a kde mam bod g.

Ten, je ale vevnitř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
17.2.19 20:07

@Mausche

Jo a jeste: delas tu zakladni chybu, ze hledas problem v tele a v technice (v technikach), ale tam tvuj problem vubec nelezi. Telo ti funguje bez problemu - orgasmu jsi schopna dosahnout.

Tvuj problem neni v tele, ale v hlave. Takze trenovat nepotrebujes telo, ale hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
17.2.19 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
17.2.19 20:21
@Cosmopol píše:
@Mausche

Jo a jeste: delas tu zakladni chybu, ze hledas problem v tele a v technice (v technikach), ale tam tvuj problem vubec nelezi. Telo ti funguje bez problemu - orgasmu jsi schopna dosahnout.

Tvuj problem neni v tele, ale v hlave. Takze trenovat nepotrebujes telo, ale hlavu.

Přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
17.2.19 20:56

Já bych doporučila před orgasmes začít vědomě stahovat vaginální svaly, u mě to v podstatě spustí orgasmus.
Protože při orgasmu se ty svaly začnou stahovat, tak je logické, že tímhle se tomu dá jít naproti.

Že to je v hlavě, je známé - mám běžně orgasmy ve spánku a s jedním partnerem jsem zažila i bezdotykové, že jsem seděla v restauraci u stolu a měla jsem orgasmus i se stahy atd. jen když vyprávěl, co se mnou udělá.
Takže z toho vyplývá, že to je i o tom, jak chlap dovede nabudit tu sexuální atmosféru, ten sex vlastně začne dávno předtím, než se jde do postele… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
17.2.19 21:03
@free333 píše:
Já bych doporučila před orgasmes začít vědomě stahovat vaginální svaly, u mě to v podstatě spustí orgasmus.
Protože při orgasmu se ty svaly začnou stahovat, tak je logické, že tímhle se tomu dá jít naproti.Že to je v hlavě, je známé - mám běžně orgasmy ve spánku a s jedním partnerem jsem zažila i bezdotykové, že jsem seděla v restauraci u stolu a měla jsem orgasmus i se stahy atd. jen když vyprávěl, co se mnou udělá.
Takže z toho vyplývá, že to je i o tom, jak chlap dovede nabudit tu sexuální atmosféru, ten sex vlastně začne dávno předtím, než se jde do postele… 8)
…no pekne jsi to hodila na chlapy! Holka neni schopna se trochu odvazat a udelat se s vlastnim chlapem, a muzeme za to my.

Příspěvek upraven 17.02.19 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
17.2.19 21:05
@free333 píše:
Protože při orgasmu se ty svaly začnou stahovat, tak je logické, že tímhle se tomu dá jít naproti.Že to je v hlavě, je známé - mám běžně orgasmy ve spánku a s jedním partnerem jsem zažila i bezdotykové, že jsem seděla v restauraci u stolu a měla jsem orgasmus i se stahy atd. jen když vyprávěl, co se mnou udělá.
Takže z toho vyplývá, že to je i o tom, jak chlap dovede nabudit tu sexuální atmosféru, ten sex vlastně začne dávno předtím, než se jde do postele… 8)

No co, asi oba slysny oddíl :palec:

• Citovat
  • Upravit
40536
17.2.19 21:06
@Cosmopol píše: …no pekne si to hodila na chlapy! Holka neni schopna se trochu odvazat a udelat se s vlastnim chlapem a muzeme za to my.

K tomu mohu jen napsat, že s každým chlapem je ten sex fakt jiný a s některým nepomůže nic, opravdu nic…

Aby si to člověk dělal sám a představoval si pro lepší atmosféru všechno možné i nemožné, na to bych se už mohla vyprdnout a to mi přijde, že někteří očekávají - udělat se za každých okolností s každým :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
17.2.19 21:07
@Nenapravitelný píše:
No co, asi oba slysny oddíl :palec:

Záleží, jak se sejdou ty energie, bych řekla…

Vždyt to určitě znáš také 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
17.2.19 21:15
@free333 píše:
K tomu mohu jen napsat, že s každým chlapem je ten sex fakt jiný a s některým nepomůže nic, opravdu nic…Aby si to člověk dělal sám a představoval si pro lepší atmosféru všechno možné i nemožné, na to bych se už mohla vyprdnout a to mi přijde, že někteří očekávají - udělat se za každých okolností s každým :)

No jo, jenze zakladatelce to zatim nefungovalo ani s jednim jedinym chlapem. Takze ma asi teda extremni pech na exoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
17.2.19 21:39
@free333 píše:
Záleží, jak se sejdou ty energie, bych řekla…Vždyt to určitě znáš také 8)

Obávám se, že patřím do poněkud nižší ligy :oops:

• Citovat
  • Upravit
38289
17.2.19 21:54

Mě tak napadá - existuje vůbec nějaká kuchařka na techniku pro chlapy? :think:
edit … k přečtení ;)

Příspěvek upraven 17.02.19 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4655