Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, s tímhle přístupem je akorát naštves a udělají vše, aby ti prisili aspoň něco jiného, pokud tohle neklapne.
Ach jo, když nemáš čas, který ti tak rychle běží a nikdo ti ho nezaplatí, zaplať 400,– a máš to bez dalšího casnování.
@Anonymní píše:
Mám kamerový záznam s časem, kdy vyjíždím z garáže lehce po deváté. Za 4 minuty asi nezvládnu být na druhém konci Prahy. Elon Musk si ještě nepatentoval teleport. Zakl.
No, radsi bych resila deset pokut s temi pologramotnymi opicemi, ze si te dovoluji citovat, nez se potkat kdekoliv s tebou. Takhle jestli jednas a vystupujes i v realnem zivote tak potes koste.
@Anonymní píše:
Kdo mně proplatí čas strávený s timhle podvodem? Vím že prestupkové řešení vyhraji na 100%, ale nic se nezmění. Mě to bude stát x hodin, oni zahodí cár papíru a jede se dál. Tohle je správně? Trest pro ty podvodníky? Kompenzace mého času? Zakl.
nejdeš k soudu, kde se proplácí ušlá mzda, jdeš na magoš, tam ti fakt nikdo nic neproplatí.
Možná tě i vybodovali, než začneš prskat, tak si to zkontroluj
@cecetka píše:
Takovych jako ty uz jsem v zivote potkala spoustu. A vetsinou bylo vsechno uplne jinak, nez sami tvrdili.
Leze to z tebe jako z vhlupate deky, ale nakonec se sama proreknes, ze jsi tam opravdu parkovala. Viz tvoje „ani si neumeji spravne nastavit hodinky“
Ještě jednou ti to vysvětlím. Přijdeš mně na úplně stejné mentální úrovni jako tihle strážci zákona. Je přestupek stát na kraji vozovky, kde není umístěna značka zakazující tohle jednání a ani vyhláška neupravuje stát na kraji cesty, kde není křižovatka např a je průjezd širší než 3m? Ne není. O čem se tady bavíme? I kdybych tam 200× stála, tak to není a nikdy nebude přestupek. Navíc si při dokumentaci toho nepřestupku neumí ani nastavit čas jak bonus. Zakl.
@Anonymní píše:
Ano ale až v případě kdy budu čin rozporovat a dojde do přestupkového řízení. Zakl.
Mně to ukázali vždy, když jsem šla pokutu zaplatit a sami. Do správního řízení to nikdy nešlo.
@DanielaD píše:
Ach jo, když nemáš čas, který ti tak rychle běží a nikdo ti ho nezaplatí, zaplať 400,– a máš to bez dalšího casnování.
Vy dáváte někomu jen tak peníze, když si o ně řekne? Zakl.
@Anonymní píše:
Ještě jednou ti to vysvětlím. Přijdeš mně na úplně stejné mentální úrovni jako tihle strážci zákona. Je přestupek stát na kraji vozovky, kde není umístěna značka zakazující tohle jednání a ani vyhláška neupravuje stát na kraji cesty, kde není křižovatka např a je průjezd širší než 3m? Ne není. O čem se tady bavíme? I kdybych tam 200× stála, tak to není a nikdy nebude přestupek. Navíc si při dokumentaci toho nepřestupku neumí ani nastavit čas jak bonus. Zakl.
přeháníš, urážíš
Bych ti vzala řidičák, takové agresory potkávám na silnici každých 5 minut
@Villanelle píše:![]()
Nebudeš nejostřejsí tužka v penále že ne? Když z chalupy vyjíždím… ![]()
@Anonymní píše:
Vy dáváte někomu jen tak peníze, když si o ně řekne? Zakl.
jo, já jo
@Anonymní píše:
Z tebe ta arogance přímo srčí
Tvl takové mám nejraději
A co žlutá čára?? Nebyla tam náhodou?
@Anonymní píše:
Pozor, tři metry platí pouze v případě, že je to jednosměrná ulice.
Kdo mně proplatí čas strávený s timhle podvodem? Vím že prestupkové řešení vyhraji na 100%, ale nic se nezmění. Mě to bude stát x hodin, oni zahodí cár papíru a jede se dál. Tohle je správně? Trest pro ty podvodníky? Kompenzace mého času? Zakl.