Pokuta za parkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.8.21 13:24
@JancaS84 píše:
Tak ona tam značka ani být nemusí. Stačí parkovat nekde kde to zakazuje vyhláška. Normálně tam jdi, slušně (ne jak tady štěkáš) chtej vědět co a jak. A pak můžeš řešit případně oprávnění pokuty.

Kdo mně proplatí čas strávený s timhle podvodem? Vím že prestupkové řešení vyhraji na 100%, ale nic se nezmění. Mě to bude stát x hodin, oni zahodí cár papíru a jede se dál. Tohle je správně? Trest pro ty podvodníky? Kompenzace mého času? Zakl.

• Citovat
  • Upravit
3745
5.8.21 13:25

Hele, s tímhle přístupem je akorát naštves a udělají vše, aby ti prisili aspoň něco jiného, pokud tohle neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
5.8.21 13:27

Ach jo, když nemáš čas, který ti tak rychle běží a nikdo ti ho nezaplatí, zaplať 400,– a máš to bez dalšího casnování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.8.21 13:29
@Anonymní píše:
Mám kamerový záznam s časem, kdy vyjíždím z garáže lehce po deváté. Za 4 minuty asi nezvládnu být na druhém konci Prahy. Elon Musk si ještě nepatentoval teleport. Zakl.

No, radsi bych resila deset pokut s temi pologramotnymi opicemi, ze si te dovoluji citovat, nez se potkat kdekoliv s tebou. Takhle jestli jednas a vystupujes i v realnem zivote tak potes koste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
@Anonymní píše:
Kdo mně proplatí čas strávený s timhle podvodem? Vím že prestupkové řešení vyhraji na 100%, ale nic se nezmění. Mě to bude stát x hodin, oni zahodí cár papíru a jede se dál. Tohle je správně? Trest pro ty podvodníky? Kompenzace mého času? Zakl.

nejdeš k soudu, kde se proplácí ušlá mzda, jdeš na magoš, tam ti fakt nikdo nic neproplatí.

Možná tě i vybodovali, než začneš prskat, tak si to zkontroluj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@cecetka píše:
Takovych jako ty uz jsem v zivote potkala spoustu. A vetsinou bylo vsechno uplne jinak, nez sami tvrdili.
Leze to z tebe jako z vhlupate deky, ale nakonec se sama proreknes, ze jsi tam opravdu parkovala. Viz tvoje „ani si neumeji spravne nastavit hodinky“ :mrgreen:

Ještě jednou ti to vysvětlím. Přijdeš mně na úplně stejné mentální úrovni jako tihle strážci zákona. Je přestupek stát na kraji vozovky, kde není umístěna značka zakazující tohle jednání a ani vyhláška neupravuje stát na kraji cesty, kde není křižovatka např a je průjezd širší než 3m? Ne není. O čem se tady bavíme? I kdybych tam 200× stála, tak to není a nikdy nebude přestupek. Navíc si při dokumentaci toho nepřestupku neumí ani nastavit čas jak bonus. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
4072
5.8.21 13:30
@matkabagristy píše:
tak hlavne, ze jsi to za 4 minuty zvladla na chalupu :mrgreen:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270

Hlavně, že máš čas psát sem, to ti taky nikdo neproplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@Anonymní píše:
Ano ale až v případě kdy budu čin rozporovat a dojde do přestupkového řízení. Zakl.

Mně to ukázali vždy, když jsem šla pokutu zaplatit a sami. Do správního řízení to nikdy nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 13:31
@DanielaD píše:
Ach jo, když nemáš čas, který ti tak rychle běží a nikdo ti ho nezaplatí, zaplať 400,– a máš to bez dalšího casnování.

Vy dáváte někomu jen tak peníze, když si o ně řekne? Zakl.

• Citovat
  • Upravit
18270
5.8.21 13:32
@Anonymní píše:
Ještě jednou ti to vysvětlím. Přijdeš mně na úplně stejné mentální úrovni jako tihle strážci zákona. Je přestupek stát na kraji vozovky, kde není umístěna značka zakazující tohle jednání a ani vyhláška neupravuje stát na kraji cesty, kde není křižovatka např a je průjezd širší než 3m? Ne není. O čem se tady bavíme? I kdybych tam 200× stála, tak to není a nikdy nebude přestupek. Navíc si při dokumentaci toho nepřestupku neumí ani nastavit čas jak bonus. Zakl.

přeháníš, urážíš

Bych ti vzala řidičák, takové agresory potkávám na silnici každých 5 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.8.21 13:32
@Villanelle píše: :potlesk: :potlesk:

Nebudeš nejostřejsí tužka v penále že ne? Když z chalupy vyjíždím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
5.8.21 13:33
@Anonymní píše:
Vy dáváte někomu jen tak peníze, když si o ně řekne? Zakl.

jo, já jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
5.8.21 13:34
@Anonymní píše:
Ještě jednou ti to vysvětlím. Přijdeš mně na úplně stejné mentální úrovni jako tihle strážci zákona. Je přestupek stát na kraji vozovky, kde není umístěna značka zakazující tohle jednání a ani vyhláška neupravuje stát na kraji cesty, kde není křižovatka např a je průjezd širší než 3m? Ne není. O čem se tady bavíme? I kdybych tam 200× stála, tak to není a nikdy nebude přestupek. Navíc si při dokumentaci toho nepřestupku neumí ani nastavit čas jak bonus. Zakl.

Z tebe ta arogance přímo srčí 8o 8o 8o Tvl takové mám nejraději :zed: :zed: A co žlutá čára?? Nebyla tam náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
5.8.21 13:34
@Anonymní píše:

Pozor, tři metry platí pouze v případě, že je to jednosměrná ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová